Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який курорт Таїланду вибрати?

  1. Бангкок
  2. Паттайя
  3. до Чанг
  4. Пхукет
  5. Самуї

Найперше питання, яке виникає при виборі туру в Таїланд: "Який курорт вибрати?". У цій статті я розповім про різницю численних курортів цієї чудової країни і постараюся допомогти кожному з вибором ідеального відпочинку.

У цій статті я розповім про різницю численних курортів цієї чудової країни і постараюся допомогти кожному з вибором ідеального відпочинку

Бангкок

Багато туристів хочуть ознайомитися зі столицею Таїланду і зупиняються в Бангкоку на 2-3 дні на початку або після закінчення відпочинку, проте більшу частину туру складає саме пляжний відпочинок на одному або декількох курортах Таїланду.

Паттайя

Найпопулярніший з курортів - це, звичайно ж, Паттайя . Для першого відвідування та ознайомлення з країною це напевно найкращий вибір. У Паттайя туристам пропонується найбільший вибір екскурсій, в ході яких ви зможете дуже щільно познайомитися з визначними пам'ятками країни.

З пляжами тут справи йдуть гірше, тому Паттайю часто комбінують з найближчим островом Ко Чанг, або проживаючи в Паттайя можна вирушати на поромі на сусідні острови, щоб отримати задоволення від чистої водички і красивих пляжів. Можна також вибирати готель на пляжі Джомтьен, який чистіше, ніж центральна частина Паттайї і добиратися до центру на тук-туку за 15-20 хвилин.

Центр Паттайї вночі-це рай для любителів клубів і є столицею азіатської секс-індустрії. Отже, можна сказати, що Паттайя підходить для любителів екскурсій і молоді, яка любить бурхливе нічне життя.

Порада від Хорошої Відпочинку: обов'язково відвідати вечірнє шоу Альказар і поїхати на екскурсії в тропічний парк "Нонг Нуч" і на річку Квай.

Порада від Хорошої Відпочинку: обов'язково відвідати вечірнє шоу Альказар і поїхати на екскурсії в тропічний парк Нонг Нуч і на річку Квай

до Чанг

Для того, щоб відчути контраст і відчути майже незайману екзотику туристи відправляються на острів до Чанг . Це острів зі статусом національного парку і 80% його території займають джунглі. До Чанг є повною протилежністю Паттайї і тут слабо розвинена інфраструктура, але зате пляжний відпочинок відмінний і пейзажі острова захоплюють дух!

Всі екскурсії на острові носять природний характер: морська прогулянка на сусідні острови архіпелагу, прогулянка і плавання з слонами, відвідування заповідника з водоспадом, а також двох або триденна екскурсія в Камбоджу (дорога звідси займе всього 6 годин).

Порада від Хорошої Відпочинку: пов'язати ниточку на руці на бажання в буддійському храмі, а також отримати власний прогноз в китайському храмі острова.

Порада від Хорошої Відпочинку: пов'язати ниточку на руці на бажання в буддійському храмі, а також отримати власний прогноз в китайському храмі острова

Пхукет

Найбільший острів Таіланда- Пхукет . Він приваблює безліч туристів своїми прекрасними пляжами, а також розвиненою інфраструктурою і активним нічним життям.

Найкращі пляжі острова розташовані на західній стороні - це безліч бухт з білосніжним пісочком, які омиваються бірюзовими водами Андаманського моря. Патонг- найпопулярніший і багатолюдний пляж острова. Тут зосереджена вся нічне життя острова, вулиця Bangla Road - шматочок Паттайї на Пхукеті. Банг Тао - найрозкішніший пляж острова, Карон - самий мальовничий, Травень Као- найспокійніший, таким чином кожен пляж цього чудо-острова "най-най".

На Пхукеті пропонують безліч екскурсій на не менше прекрасні сусідні острови, а також є своє національне шоу і відомий на весь Таїланд парк розваг Fanta Sea.

Порада від Хорошої Відпочинку: якщо ви самостійні туристи обов'язково рушайте з ночівлею на сусідній острів- національний парк Као-Лак (на автобусі + поромом дорога займе 2 години і буде коштувати менше 3 доларів). Ночівля ви зможете легко знайти в будь-якому з гестхаусов. Це місце рай для любителів дайвінгу, пригод і красивих фотографій для інстаграм!

Це місце рай для любителів дайвінгу, пригод і красивих фотографій для інстаграм

Самуї

Самуї - третій за величиною острів Таїланду. Головна особливість цього острова - це те, що високий сезон тут влітку, в той час, як на інших курортах він взимку. Самуї займає друге місце в світі з експорту кокосів після Мальдів і на острові є правило - не можна будувати вище пальм, тобто Самуі- це тайські Мальдіви з пляжами bounty.

Кращі пляжі острова знаходяться на сході, а кращим серед кращих є пляж Чавенг - це шість кілометрів мальовничої бухти з дрібним біленьким пісочком і кристально чистою водою. Вночі пляж перетворюється в шести кілометровий танцпол - ну де ще ви таке побачите ?! Серфінгісти з усього світу давно полюбили хвилі пляжу Ламай і море тут більш глибоке, ніж на інших пляжах Самуї.

Порада від Хорошої Відпочинку: взяти на прокат байк і самостійно об'їздити весь острів, знайти свої ідеальні пейзажі острова - їх тут безліч! А також відправитися на екскурсію на "черепашачий острів" Ко-Тао - це буде незабутня подорож як для дайверів, так і просто для бажаючих купуватися з черепашками!

Наостанок, хочеться сказати, що Таїланд - це незвичайна країна, яка нікого не залишає байдужим! І на який курорт б ви не відправилися, побувавши там один раз ви захочете повернутися ще і не раз, самим вивчити особливості кожного острова, закарбувати в пам'яті неймовірні пейзажі. Тому якщо у вас виникла ідея відправитися в екзотику моя порада: летите і навіть не думайте! Я можу сказати зі 100% упевненістю, що ця подорож буде незабутнім! А менеджери Гарного Відпочинку зроблять все для цього, як завжди, з величезним задоволенням!

Вночі пляж перетворюється в шести кілометровий танцпол - ну де ще ви таке побачите ?

Новости