Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 кращих європейських курортів для відпочинку з дітьми

  1. 1. Ріміні, Італія
  2. Айя-Напа, Кіпр
  3. Салоу, Іспанія
  4. Несебр, Болгарія
  5. Котор, Чорногорія
  6. Корфу, Греція
  7. Дубровник, Хорватія
  8. Террачіна, Італія
  9. Кашкайш, Португалія
  10. Ментон, Франція

За прогнозами українці отримають безвізовий режим з країнами шенгенської угоди вже 11 червня, так що курорти Європи стають більш доступні для наших туристів

За прогнозами українці отримають безвізовий режим з країнами шенгенської угоди вже 11 червня, так що курорти Європи стають більш доступні для наших туристів. Більше не потрібно возитися з документами і візами і можна вільно відкривати для себе пляжний відпочинок в Європі. Ми зібрали кращі європейські курорти для пляжного відпочинку, які варто розглянути для відпочинку з дітьми.

1. Ріміні, Італія

Ріміні, Італія

Ріміні - один з відмінних варіантів для літнього сімейного відпочинку. Тут вам і 15 км добре облаштованих пляжів на узбережжі Адріатичного моря, і безліч різних парків, аквапарків та ігрових майданчиків для дітей, а також сотні ресторанів, кафе, барів, нічних клубів, де можуть відпочивати батьки. Є й чимало пам'яток і музеїв, так що нудьгувати вже точно буде ніколи. Одним з переваг Ріміні є його відносна доступність, так як ціни тут на проживання / харчування / розваги трохи нижче, ніж на інших курортах країни.
Пляжі в Ріміні є як безкоштовні, так і платні. Відрізняються вони, звичайно ж, додатковими послугами та сервісом, а схожі в тому, що володіють всім необхідним (душові кабінки, туалети, роздягальні) і дитячими майданчиками. Так, на платному пляжі 3 шезлонга, парасолька і рушники будуть коштувати в районі € 15-20 (за весь день). Ріміні славиться масою розваг для дітей. І найпопулярнішими місцями є аквапарк Aquafan і парк розваг Fiabilandia.

Залишити заявку

Айя-Напа, Кіпр

Айя-Напа - один з найпопулярніших курортів Кіпру, що славиться великою і чистою пляжною зоною, а також великою кількістю розваг для всіх відпочиваючих
Айя-Напа - один з найпопулярніших курортів Кіпру, що славиться великою і чистою пляжною зоною, а також великою кількістю розваг для всіх відпочиваючих. Для дітей тут звели чимало аквапарків, парків розваг і захоплюючих, пізнавальних сучасних музеїв, ферм з тваринами. Батькам приготували відмінні ресторани, зони для водних видів спорту, різні екстремальні розваги і, звичайно ж, знайомство з безліччю старовинних місць. А ними, повірте, Айя-Напа, як один з найстаріших міст, дуже багатий. Собори, храми, скульптури, пам'ятники, фонтани ... і все це на фоні найчистішого, красивого моря.
Всі пляжі Айя-напи безкоштовні, платити доведеться лише за додаткові послуги - шезлонги, парасольку (від € 2 на одного). На піску є чимало дитячих майданчиків з гойдалками та гірками, а для дітей старшого віку - волейбольні майданчики і різні водні атракціони. Дітям в Айя-Напі нудьгувати не доводиться, для них тут приготували масу розваг: безліч «живих куточків» з тваринами і фруктові сади при готелях, дитячі майданчики посеред міста і картинги, а також великі розважальні центри. Найпопулярніші з них Marine Park, Dinosaurs Park, аквапарк Water World - один з найбільших на Кіпрі.

Залишити заявку

Салоу, Іспанія

Якщо хочете відправитися з дітьми на відпочинок в Іспанію, то краще Салоу і не знайти
Якщо хочете відправитися з дітьми на відпочинок в Іспанію, то краще Салоу і не знайти. Спокійне і мальовниче місце на Середземноморському узбережжі з масою спортивних розваг, розважальних центрів, аквапарків і луна-парків, красивим центром міста - все це Салоу. Велосипедні прогулянки і катання на яхтах, екскурсії до Франції і по знаменитих місцях Каталонії - це буде такий відпочинок, після якого вам ще потрібно буде перевести подих. Відпочиваючі в Салоу в один голос стверджують, що це одне з найкращих місць для відпочинку з дітьми на всьому іспанському узбережжі. І неспроста - спокійний і тихий місто, чисті і безпечні пляжні зони, в закладах пропонують і дитячі меню, і навіть у дорослих клубах або центрах є кімнати з аніматорами. Але головне достоїнство міста - безліч розважальних парків, одним з яких є легендарний PortAventura, його ще називають «другий Діснейленд».
Ще одним улюбленим місцем маленьких гостей є розважальний центр Aquopolis в містечку Ла-Пінеда, розташованому неподалік від Салоу. Не тільки діти, але і дорослі отримують море емоцій від його відвідин, адже на його території розташувалися зоопарк, сафарі і величезний аквапарк, в загальному, і тут часу вам буде потрібно чимало, зате скільки спогадів залишиться!

Залишити заявку

Несебр, Болгарія

Несебр - справжня перлина Болгарії
Несебр - справжня перлина Болгарії. Без перебільшення, це один з наймальовничіших куточків країни, де з'єднуються чиста, первозданна природа з неймовірної краси старовинним містом, комфортні широкі пляжі і тепле море, смачна національна кухня і добродушність місцевих жителів, історія і сучасність. Потрапляючи в Несебр, ви немов потрапляєте в два різні світи: старовинний, який розташований на окремому острові і славиться своєю архітектурою і атмосферою, і сучасний Несебр - з величезними туристичними комплексами, великими набережними. Складно визначити, який з пляжів Несебра краще - вони всі живописні та в той же час дуже чисті, відмічені Блакитним прапором, мають усю необхідну інфраструктуру. Ще одна перевага - вони безкоштовні, заплатити доведеться лише за індивідуальні приналежності (близько € 2-3).
Для недорогого відпочинку з дітьми Несебр - ідеальне місце. По-перше, практично у всіх готелях міста є сімейні номери та приладдя для догляду за дітьми, а також дитячі майданчики. На пляжах досить розваг для дітей будь-якого віку, а неподалік, у 15 хвилинах їзди від міста, знаходиться найбільший аквапарк Paradise, де буде ненудно і дорослим.

Залишити заявку

Котор, Чорногорія

Котор - це один з найкрасивіших в світі міст-заток, який хоч раз у своєму житті повинен відвідати кожен, а привезти сюди дітей - один з найкращих подарунків, які ви їм можете зробити
Котор - це один з найкрасивіших в світі міст-заток, який хоч раз у своєму житті повинен відвідати кожен, а привезти сюди дітей - один з найкращих подарунків, які ви їм можете зробити. Одна з найкрасивіших гірська природа Чорногорії, тепле море, неймовірний старий центр, місце, де все дихає історією і дарує спокій. Пляжі в Которі діляться на більш доступні у багатьох відношеннях громадські та приватні. Крім цього, є пляжі галькові і піщані - і тут вже ви самі вибираєте, що до душі. Але що їх все об'єднує між собою, так це чистота і комфорт. Для діточок в Которі є чудовий Avanturisticki park - велика спортзона, звідки вони не захочуть йти. Канати, троси, сходи, смуги перешкод, качають колоди, пейнтбол, дитячий рибалка, катання на поні, стрільба з лука та багато-багато іншого, що так люблять всі діти. Батьки можуть або ж співпереживати і всіляко підтримувати своїх чад або відправитися в спеціальну зону відпочинку і розслабитися.
Крім все цього, Котор, а саме його Старий Град, знаходяться в списку ЮНЕСКО як одне з найважливіших всесвітніх досягнень людства. Тут є на що подивитися: безліч красивих церков і соборів, музеїв і театрів, знаменита фортеця Святого Івана. Екскурсійні прогулянки по цих та інших місцях будуть цікавими і пізнавальними не тільки для дітей, а й для дорослих.

Залишити заявку

Корфу, Греція

Корфу - це воістину райський куточок на землі
Корфу - це воістину райський куточок на землі. Розташований він на однойменному острові і омивається відразу двома морями (Адріатичним і Іонічним), славиться неймовірною красою пейзажів і радує прекрасними ароматами безлічі рослин. Тут приємно прогулюватися старовинними вуличками, милуватися стародавньою архітектурою, ніжитися на теплому узбережжі і проводити час з дітьми.
Більшість пляжів в Корфу платні, так як знаходяться у власності готелів і готельних комплексів. Однак не варто це відразу однозначно приписувати до мінусів, адже завдяки цьому на пляжах підтримується чистота, порядок і є чимало розваг та зручностей для відпочиваючих, в тому числі і для дітвори.
Для маленьких мандрівників Корфу стане дійсно справжнім розважальним раєм. У самому місті та його околицях знаходиться відразу кілька великих аквапарків. Aqualand, Hydropolis, Sidari Water Park - вони обладнані великою кількістю гірок, різних басейнів, ігрових майданчиків, кафе, зоною відпочинку ... Загалом, хороша альтернатива для відпочинку всією сім'єю.

Залишити заявку

Дубровник, Хорватія

Дубровник - це ідеальне місце для відпочинку всією сім'єю
Дубровник - це ідеальне місце для відпочинку всією сім'єю. Тихе, спокійне місце, неймовірної краси старовинне місто і чиста, приємна курортна зона. Місце для тих, хто втомився від галасливої ​​і активного життя в мегаполісах і жадає приємного, неметушливого проведення часу з близькими і рідними людьми.
Старовинні кам'яні будівлі, вузенькі вулички, руді дахи, пахучі екзотичні рослини, ласкаве море, красиві собори ... Висока ймовірність, що ви не захочете повертатися додому.
Багато пляжів міста природа нагородила чистою водою і красивими пейзажами, а люди поліпшили їх всім необхідним для комфортного і безпечного відпочинку. Пляжі в місті є громадські та приватні. Дубровник не дарма називають відмінним місцем для відпочинку з дітьми. Крім стандартних дитячих майданчиків, басейнів і зручностей в номері, багато готелів міста пропонують дитячий шведський стіл, окремі ігрові кімнати та спеціальні дисконтні умови саме для відпочиваючих родиною.

Залишити заявку

Террачіна, Італія

Террачіна - курорт на італійському узбережжі, куди варто зазирнути великою родиною, усіма поколіннями різного віку
Террачіна - курорт на італійському узбережжі, куди варто зазирнути великою родиною, усіма поколіннями різного віку. Це місто, яке ідеально підійде і для спокійного відпочинку, і для розваг, так як багатий красивою прибережній природою, масою розважальних заходів, фестивалів і вуличних подій, хорошими ресторанами, кафе і кондитерськими.
Террачіна - один з головних міст східного узбережжя Італії, і, повірте, не просто так він заслужив цей статус. Тут все заслуговує на увагу - від пейзажів і до загальної атмосфери щастя.
Пляжів в Террачіні багато і самих різних, але навіть на безкоштовних є дитячі майданчики і клуби. Для дітей в портовій зоні міста є луна-парк, а також невеликий зоопарк з переважно тваринами. Але найцікавіше знаходиться за межами міста.

Залишити заявку

Кашкайш, Португалія

Якщо збираєтеся з сім'єю на відпочинок до Португалії і не знаєте, на який же курорт податися, - рекомендуємо Кашкайш
Якщо збираєтеся з сім'єю на відпочинок до Португалії і не знаєте, на який же курорт податися, - рекомендуємо Кашкайш. Знаходиться він в передмісті Лісабона, а тому ви зможете відмінно поєднати відпочинок на спокійному, тихому узбережжі з прогулянками і розвагами в активній столиці, дорога до якої займає менше години.
Кашкайш, як і багато курортів Європи, - це вже дуже красиве узбережжя і безліч старовинних, красивих архітектурних споруд. Кашкайш - один з найпопулярніших курортів для відпочиваючих з дітьми. Всі пляжі курорту чисті, рівні і безпечні для купання, а при готелях є вся необхідна інфраструктура для дитячих розваг.

Знаходиться містечко неподалік від Лісабона, а тому проблем з розвагами і проведенням часу не буде. Крім прогулянок та екскурсій по столиці, ви можете заглянути в величезний зоопарк Лісабона Zoo de Lisboa; в океанаріум Oceanário de Lisboa або ж в Expo Park - великий науково-розважальний, інтерактивний центр для дорослих і дітей.

Залишити заявку

Ментон, Франція

Говорячи про європейські курортах, не можна не згадати Францію
Говорячи про європейські курортах, не можна не згадати Францію. І одним з кращих місць для сімейного відпочинку на її узбережжі є місто Ментон. Чому? Та тому що вже дуже гарний, чистий, комфортний, тому що тут завжди світить ласкаве сонце і пахнуть цитрусові сади, радує тепле і прозоре море, є безліч розваг для дітей і дорослих і, звичайно ж, безліч ресторанчиків з дуже смачною французькою кухнею. Всі пляжі Ментона безкоштовні, чистий пісок, а вода, як і належить на Лазурному березі, прозора, чиста і тепла. Пляжів в місті багато, і що добре для відпочиваючих - вони всі різні: є пляжі для людей з обмеженими можливостями з усією необхідною для них інфраструктурою, є для спортсменів і серфінгістів - без хвилеріза і зі спеціальними понтонами для нирців, а є і сімейні - з дитячими майданчиками та кафе.
Відпочинок в Ментоне з дітьми буде ідеальним з багатьох причин. Тут і чисте гірське повітря, і велика кількість свіжих фруктів, ягід, овочів, спокійна і тиха міське життя. Улюбленим місцем для дітей в місті є парк Koaland ( «Коаленд»), де на одній території зібрали каруселі, батути, відеоігри, басейни, атракціони та багато-багато іншого. А в 10 хвилинах їзди від міста знаходиться знаменитий Marineland - один з найбільших розважальних комплексів на Лазурному березі. Тут вам і аквапарк, і дельфінарій, і парк атракціонів, в загальному, є чим зайняти себе на весь день.

Залишити заявку

Можливо, вас також зацікавить:

Швидкий пошук цін на тури в усіх напрямках →

Чому?

Новости