Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Папа Джонс (Papa Johns) акція | 10% | Червень 2019 | Подивитися! - Picodi Білорусь

  1. Цікаві факти:
  2. Меню піцерії Папа Джонс
  3. Піца онлайн - не тільки зручно, а й вигідно

Папа Джонс - американська мережа ресторанів громадського харчування, що спеціалізуються на приготуванні піци

Папа Джонс - американська мережа ресторанів громадського харчування, що спеціалізуються на приготуванні піци. Історія компанії почалася в 1984 році, коли відчинилися двері першого ресторану в Індіані. Завдяки нестандартному підходу до приготування своїх страв, дуже швидко ресторан розрісся в мережу по всьому світу. Зараз поласувати піцою мають можливість жителі 35 країн, серед яких і мешканці столиці Білорусі.

Цікаві факти:

  • За даними на 2015 рік у світі близько 4200 ресторанів Папа Джонс.
  • Американець Джої Честнат за десять хвилин подужав 45 шматочків. А скільки шматочків піци з'їсте ви?
  • Житель Риму приготував піцу, до складу якої увійшли: ікра просочена шампанським, скибочки м'яса молодого оленя, лобстери і харчові прикраси. Ціна цього шедевра склала 3655 доларів.

Ціна цього шедевра склала 3655 доларів

Меню піцерії Папа Джонс

Папа Джонс - це смачна піца з добірних інгредієнтів. В меню інтернет-ресторану ви можете замовити як готові традиційні піци, так і різноманітні закуски, салати і напої.

Ви можете також скласти свій власний кулінарний шедевр і здивувати рідних і друзів! Використовуйте будь-які інгредієнти, які припадуть вам до душі, міняйте рецептуру і насолоджуйтеся неповторним смаком. Крім маленького, середнього та великого діаметру піци, при замовленні в кафе Папа Джонс, ви можете вибрати також тісто на ваш смак - тонке або традиційне. Якщо ви любитель м'ясних продуктів, вам напевно припадуть до душі ковбаски паппероні, бекон, соковита яловичина і курка. Вегетаріанці без проблем зможуть порадувати себе піцою з хрустким болгарським перцем, помідорами та іншими свіжими овочами. Пікантності страві додасть традиційний соус з каліфорнійських томатів і ніжний сир моцарелла.

Намічається велика вечірка? І друзі нагрянуть з хвилини на хвилину? Пиццайола ресторанів Папа Джонс - справжні майстри своєї справи. Приготування піци займає всього лише 4 хвилини, після чого вона поміщається в спеціальну термосумку. Гаряча піца з найсвіжіших інгредієнтів прибуде з хвилини на хвилину і ваші гості не залишаться голодними.

Не пропустіть можливість спробувати десерти: чізкейк вершковий, стейнфорд з шоколадом і трюфельний. Крім того, ви можете замовити різні закуски, салати і напої.

По завершенні оформлення замовлення, на вашу поштову скриньку прийде підтвердження його оформлення з кодом у форматі Minsk - X - XXXX.

Пам'ятайте, що зробити покупку потрібно на певну суму, а оплатити замовлення можна готівкою кур'єру.

Завітайте до ресторану Папа Джонс в Мінську з сім'єю або друзями. Скуштуйте ваші улюблені страви або замовте абсолютно нові. Проведіть ваш вільний час весело та смачно разом з Папа Джонс.

Піца онлайн - не тільки зручно, а й вигідно

Замовляючи піцу додому або в офіс, ви економите не тільки свого часу, але і гроші. Завдяки сайту Пікоді з невичерпної базою промокодом і знижок, ціна на піцу може знизитися навіть удвічі. Відвідайте сайт Picodi і ознайомтеся з актуальними вигідними пропозиціями.

Скористайтеся знижкою. Простим натисненням на клавішу «купити зі знижкою» ви моментально потрапляєте в інтернет-меню Папа Джонс. Таким чином ви не втрачаєте час на самостійні пошуки акцій і знижок, а відразу ж можете оформити замовлення і поласувати гарячою свіжої піцою.

Активуйте промокод. Скопіюйте секретні символи і вкажіть їх в спеціальному віконці на сайті Папа Джонс.

Зверніть увагу, що промокодом діють не на весь асортимент. Тому уважно прочитайте опис скидочного коду.

База знижок Пікоді постійно оновлюється. Підпишіться на розсилку повідомлень і отримуйте самі економні промокодом і акції на свій e-mail. Експериментуйте, замовляйте нові страви, а економію ваших засобів Пікоді бере на себе.

Кінець листопада ознаменовується двома найважливішими подіями для всіх любителів вигідних покупок - « Чорної п'ятницею 2017 »І« Кібепонедельніком ». Всі ми любимо отримувати максимум при мінімальних фінансових витратах. Однак, полювання за вигідними пропозиціями забирає багато сил. Тому, якщо в загальній знижок лихоманці ви зголодніли, не забудьте перевірити добірку купонів і акцій на Пікоді, щоб зняти напругу, насолоджуючись гарячої, ароматної піцою. Ммммм ... Повірте, навіть Black Friday або Cyber Monday не можуть бути достатньою причиною, щоб відмовлятися собі в задоволенні поласувати улюбленою стравою!

А скільки шматочків піци з'їсте ви?
Намічається велика вечірка?
І друзі нагрянуть з хвилини на хвилину?

Новости