Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Русский трейлер екшен-комедії «Обладунки Бога» з Джекі Чаном

З'явився дубльований трейлер екшен-комедії «Кунг-фу йога», в російському прокаті отримала назву « Обладунки Бога: В пошуках скарбів ». Головну роль, що полює за скарбами професора археології, виконав Джекі Чан .

Китайський професор археології Джек з Музею Теракотових воїнів в місті Сіань, спільно з Ашмітой (теж професор, але з Індії) і Кірою (асистентка) намагаються знайти скарби Магадха. У Тибетської крижаній печері вони виявляють останки королівського війська, яка пропала разом зі скарбами. Але в цей час на них нападає Рендал ( сону Суд ), Нащадок ватажка бунтувати війська. Після того, як вони звільнилися з полону, вони відправляються в Дубай, де з аукціону планують продати діамант з крижаної печери. Переживши низку невдач і сідлати багато одкровень про минуле, Джек і його команда добираються до храму в Індії, де і використовують діамант як ключ до справжніх скарбів.

режисером виступив Стенлі Тонг , Який раніше зняв фентезі-екшен « міф », Де Чан так само грав роль археолога Джека. Реліз фільму в вітчизняному прокаті відбудеться 8 травня.

Новости