Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ми протестували напої, які нібито допомагають пройти тест на наркотики

  1. ТЕСТП ЕРВИЙ: Rescue Detox Blueberry Ice Instant Cleansing Energy
  2. ТЕСТ ДРУГИЙ: Detoxify Xxtraclean Herbal Cleanse
  3. ТЕСТ ТРЕТІЙ: Stinger Detox 'The Buzz' Deep System Cleanser

Photo on left from Getty Images. Right and all other photos via the author

Якщо говорити про суміщення професійному житті з пристрастю до травичці, нехай навіть легким, американські наркомани змушені балансувати на тонкій грані. Незважаючи на те, що марихуана в рекреаційних цілях узаконена в дев'яти штатах , а в медичних цілях - в 29 , Федеральний заборона на її вживання означає, що роботодавці всієї країни мають право відмовити в прийомі на роботу всім, хто провалює тест на наркотики, а конкретно - на тетрагідроканнабінол (ТГК), або звільнити їх.

Хоча Джефф Сешнс, мабуть, вважає інакше, безліч досліджень показало, що марихуана значно менш небезпечна, ніж інші наркотики зі Списку I, як-то героїн і кокаїн , і набагато безпечніше таких легальних речовин, як алкоголь і тютюн . На довершення всього, якщо говорити про аналізи на наркотики перед прийомом на роботу або після нього (з яких найчастіше проводиться аналіз сечі), то марихуана найдовше виходить з організму .

Згідно з опитуванням, оприлюдненим Товариством управління людськими ресурсами , Тести на наркотики для співробітників проводять близько 57 відсотків американських компаній. Це значно менше, ніж 81 відсоток в 1996 ; можливо, справа в тому, що роботодавцям стає все важче знайти гідних кандидатів, здатних пройти аналіз .

На щастя для них, а також для тих з нас, хто періодично балується кайфом після роботи або користується марихуаною для лікування що не піддаються нічому іншому хронічних захворювань , Існує ціла індустрія по обдурювання моторошного аналізу сечі. Маючи в запасі достатньо часу, можна скористатися одним з декількох способів - кинути взагалі, підмінити свою брудну сечу сечею приятеля-святенники. Але якщо ваш бос приголомшить вас відповідної новиною всього за кілька годин, у вас, в принципі, все один реальний варіант - детокс-напій.

Їх на ринку кілька; це «очищаючі добавки», які на перший погляд здаються самими звичайними трав'яними енергетиками. Написи на кожній їх пляшці сформульовані навмисно невизначено.

«Випийте всю пляшку за 60-90 хвилин до бажаного часу».

«Часте сечовипускання вказує на процес оптимальної чистки».

Ці напої бувають дорогими (до 60 доларів за порцію), але це невисока ціна в разі, коли на кону може стояти ваша робота. Всі вони пропонують одне і те ж - тимчасове виправлення вашої зіпсованої ТГК сечі в той же день за умови їх вживання точно за інструкцією.

Але чи працюють вони, власне кажучи? Це питання проситься на язик навіть у самого завзятого любителя гугла. На даний момент, вся доступна інформація про ці детокс-напоях, мабуть, або є явною оплачуваною рекламою того чи іншого бренду, або походить від анонімів з ніками на кшталт Stoner4Lyfe420 в форумних тред про марихуану восьмирічної давності.

Відповідно, ми вирішили протестувати три бренди:

  1. Detoxify Xxtraclean Herbal Cleanse (13,93 долара)
  2. Rescue Detox Blueberry Ice Instant Cleansing Energy від Applied Sciences (22,99 долара)
  3. Stinger Detox «The Buzz» Deep System Cleanser (18 доларів)

Наш тест був простий. Ми замовили упаковку з десятьма наборами для аналізу сечі на ТГК на Amazon за 7,99 долара і залучили до тесту 28-річну жінку, яку ми будемо кликати Джолін і яка регулярно курить травку в рекреаційних цілях: вона повинна була пробувати ці напої протягом тижня, не змінюючи своїх звичайних звичок, пов'язаних з травичкою. Вона пробувала один напій кожні два дні, а перш ніж починати кожен з них, проходила контрольний аналіз, щоб упевнитися в своєму позитивному результаті перед розпиванням. Потім вона слідувала вказівкам на пляшці і дивилася, чи вийде у неї очиститися.

Потім вона слідувала вказівкам на пляшці і дивилася, чи вийде у неї очиститися

На фото вище ви бачите перший тест Джолін перед напоєм. Він дуже позитивний. Буква «C» на тесті означає «Контроль». Лінія поруч з нею показує, негативний тест або позитивний. Буква «T» означає «Тест». Якщо в «T» з'являється лінія, тест негативний. Якщо лінія не з'являється взагалі, тест позитивний. Як можна побачити вище, Джолін не змогла зробити лінію в «T», тому що вона під величезним кайфом.

Тести на наркотики, які ми купили - це цілком стандартні набори для аналізу сечі. По суті, треба пописати в чашечку, зняти ковпачок з тіста на наркотики, а потім приблизно на десять секунд занурити маленьку прямокутну детальку на кінці. Результати з'являються приблизно через п'ять хвилин. Тест, який ми купили для цього експерименту, використовується саме для виявлення ТГК і нічого іншого.

Для контексту уточнимо: Джолін вживає марихуану, мабуть, кілька, хоча і не набагато, менше середнього по мірках наркоманів. Вона, як правило, курить травку після роботи, а також покурює два-три рази на день у вихідні. Періодично вона бавиться їстівним наркотиком або парами, але вона стверджує, що зазвичай дотримується традиційних способів куріння - курить трубку, бульбулятор або косяки. Більшість цих напоїв попереджають «активних» споживачів, що їм потрібно збільшувати дозу вдвічі або вдаватися до більш концентрованого варіанту, так що, якщо ви курите більше або менше, ніж Джолін, у вас, ймовірно, будуть інші результати. І жоден з цих наших результатів не слід вважати науковим або взагалі вичерпним.

ТЕСТП ЕРВИЙ: Rescue Detox Blueberry Ice Instant Cleansing Energy

Спочатку ми попросили Джолін спробувати пляшку RescueDetox на 17 унцій. За словами Карен, мілейшей дами з клієнтської служби AppliedSciences, з якої ми зв'язалися за номером «ЖИВИЙ ПІДТРИМКИ», вказаною на дні пляшки, Джолін перед чищенням слід утримуватися від їжі протягом п'яти годин. На щастя, на дворі була неділя, так що Джолін щойно прокинулася, проспав чотири з половиною години після ранку, проведеного за курінням, коли вона з'їла цілу велику порцію макаронів з сиром Popeye's.

Карен сказала їй випити Rescue за годину до «часу чистки», а потім двічі наповнити пляшку водою і випити цю воду протягом 30 хвилин. Потім їй потрібно було тричі пописати, після чого вона повинна була стати чистою на три-п'ять годин. Неслаба робітка!

Сам напій відрізнявся неоновим яскраво-жовтим кольором, який здавався дещо радіоактивним. На смак він, за словами Джолін, нагадував синтетичну чорницю, а ще мав помітним присмаком. Вона вижлуктив його за десять хвилин, а потім двічі наповнила пляшку і ковток за ковтком пила через силу дивну на смак воду, поки в її шлунку не виявилося аж 1,5 літра рідини.

Пописав три рази сечею, яка, за словами Джолін, «виглядала так, як ніби я випила чорнила з маркерів», вона зробила аналіз. Мля, реально спрацювало. Хоча лінія і вийшла тонкої, це було зараховано. Джолін отримала негативний результат по ТГК, незважаючи на те, що всього за кілька годин до цього викурила кілька ранкових трубочок. Цим поворотом подій були серйозно вражені ми обидві.

It's a light line, but it's there.

Остаточна оцінка: 4. Дотримуючись вказівок, можна і пройти тест, але отруйний колір вашої сечі може викликати деяку тривогу в клінічних умовах. Крім того, води потрібно пити забагато.

ТЕСТ ДРУГИЙ: Detoxify Xxtraclean Herbal Cleanse

Через два дні і один позитивний тест на наркотики ми повернулися до початку, щоб випробувати пляшку Detoxify Xxtraclean на 20 унцій. В інтернеті ми бачили на нього суперечливі відгуки, а партнер Джолін безуспішно пробував його раніше, так що особливих надій не плекала ні вона, ні я.

На відміну від RescueDetox, Джолін не отримала вказівки утримуватися від їжі, але повинна була якомога раніше перестати вживати марихуану. Замість цього вона вирішила викурити трубку в процесі розпивання. Само собою зрозуміло, що для людини, чия робота реально залежала б від результату тесту на наркотики, це було б небажано.

Цей напій мав «тропічним смаком» і яскравим сиропно-рожевим кольором. Джолін випила всю пляшку ( «на смак як FiveHourEnergy, змішаний з бутафорської кров'ю»), а потім наповнила її заново - на цей раз всього один раз - і пила вийшла рідина 15 хвилин після першого розпивання.

За словами Бена, нудного ведучого серії відео «Back 2 School» від Detoxify на YouTube , В якій глядачів вчать оптимальному вживання її продукції, пописав перших три-чотири рази, людина повинна до п'яти годин отримувати негативні результати. Джолін пішла вказівкам і пописав ( «абсолютно нормальний жовтий колір!») Три рази, а потім пройшла аналіз.

Джолін, хоча і курила під час спроби очистити організм від травички ... пройшла тест. ТГК виявлено не було. Лінія все одно була світла, але вона, знову-таки, була.

Остаточна оцінка: 4 +. Пити потрібно не так багато, вода і сеча не мають підозрілого кольору, але Джо потім цілий день поневірялася болем в животі. Може, воно того варте?

ТЕСТ ТРЕТІЙ: Stinger Detox 'The Buzz' Deep System Cleanser

Випити пляшку Stinger на вісім унцій виявилося набагато легше. Джолін сказала, що на смак напій нагадував вивітрілої густу виноградну газовану воду. Відгук не те щоб блискучий, але він, мабуть, виявився найкращим з випробуваних в плані смаку. Швидко випивши пляшку, Джо наповнила її водою ще чотири рази і в цілому вижлуктив 40 унцій рідини, потім пописав стандартні три-чотири рази, а потім зробила аналіз.

Мабуть, цей малюк повинен бути в п'ять разів могутніше іншої продукції StingerDetox, і після останнього аналізу сечі в рамках цього експерименту здається, що це твердження цілком обгрунтовано. Якщо інші детокс-напої давали негативні результати зі страшним скрипом, Stinger забезпечив першу чітку подвійну червону лінію за всю серію. Браво, чорт забирай.

Остаточна оцінка: 5. Тут не тільки вийшов самий певний негативний результат, але ще й був найкращий смак, найменше довелося пити, а також не було ніяких проблем з кишечником і нудоти.

Знову-таки, це явно не було науковим випробуванням, і людина з іншими звичками по частині куріння або більший, мініатюрний, більш-менш активний, ніж Джолін, міг би домогтися інших результатів. Ці напої працюють, розводячи сечу до такої міри, що ТГК стає непомітним, а потім відновлюють вітаміни, мінерали та колір, які також губляться в процесі розведення, щоб не виникло підозр. Хоча вживання такого напою має бути відносно непомітним, це, ймовірно, не ідеально безпечний спосіб пройти тест на наркотики. Але це краще, ніж нічого! Що краще - витрачатися на них або ризикувати втратити роботу, - вирішувати споживачам.

Слідкуйте за повідомленнями Керолайн Томпсон на Twitter .

Ця стаття вперше з'явилася на VICE US.

Але чи працюють вони, власне кажучи?
Може, воно того варте?

Новости