Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Перехрестя Джазу»: На вечори живої музики до нас заходили П'єр Рішар, В'ячеслав Бутусов ...

14.01.2016

«Перехрестя» в Будинку Аксьонова - це не тільки музичні вечори в ресторані, а й сніданки в кав'ярні, і міні-готель, де постояльці живуть місяцями

Ресторан «Перехрестя Джазу» прославився не тільки завдяки історичній романтиці (він розташований в будинку, де жив Василь Аксьонов), а й залучає особливою атмосферою. За що «Перехрестя Джазу» люблять студенти, чому, приїжджаючи туди, не треба турбуватися про паркування, чому бізнес-ланчі ресторану настільки популярні, що в цей час там просто немає вільних місць, розповіла генеральний директор «Перехрестя Джазу» Лілія Арифова.

Лілія Арифова Лілія Арифова

«ПИШАЄМОСЯ НАШИМ затишком, ГОСТЯМИ і кухня»

- Лілія, «Перехрестя Джазу» ... що це таке - ресторан, готель, кав'ярня?

- Це комплекс: і ресторан, і кав'ярня, і міні-готель. Але не в кількості послуг справу. Головна особливість - місце. Тут кожному затишно і спокійно. Тут всюди дух російського письменника Василя Аксьонова ...

Звичайно, особа «Перехрестя Джазу» - ресторан. Він знаходиться на цокольному поверсі і прекрасно підходить для того, щоб провести час в компанії близьких людей: відсвяткувати день народження, пам'ятну дату, весілля. Кожен день починаючи з 19:00 вас чекає жива музика. Тут можна почути саксофон, вокалістів і виступ музичних колективів з ретро, ​​популярними хітами. Всім, кому пощастило опинитися на нашій сцені, попередньо доводиться пройти суворий кастинг. Зрештою, і судді у нас суворі - наші гості, серед яких нерідкі зірки.

- Ось як!

- До нас заходять політики і такі артисти, наприклад, як П'єр Рішар, В'ячеслав Бутусов і Андрій Макаревич. Приймати таких людей - велика честь і відповідальність.

- Вони виявляються тут випадково або їх візити плануються?

- Прихід Рішара і Бутусова був приємною несподіванкою. Вони прийшли послухати живу музику і, судячи з їх відгуків, їм все дуже сподобалося. А Андрій Макаревич на фестиваль «Аксьонов-фест» приїжджає щороку.

- На скільки гостей розрахований зал і в чому родзинка ресторану?

- Зал розрахований на 100 місць, також є VIP-кімната, яка ідеально підійде для ділових переговорів і святкування заходів у вузькому колі з 10 - 15 осіб. Крім приємної атмосфери і індивідуального підходу до кожного гостя, ми пишаємося нашою кухнею. При бажанні кожен клієнт може подивитися, як готується його блюдо - для цього на кухні є панорамні вікна. Головна ж родзинка нашого ресторану - знаменитий шеф-кухар Альбіна Сагітова. Вона проходила навчання у відомих московських ресторанах, відкривала і працювала в кав'ярні «Арт-кава», займала призові місця в різних кулінарних конкурсах в Москві, Казані.

- Чи багато відвідувачів, адже на дворі не найвдаліші з точки зору економіки і зарплат часи?

- Заповнюваність хороша, оскільки в Казані чимало людей, які люблять не тільки смачно поїсти, а й насолодитися живою музикою, а також потанцювати. При цьому багато відвідувачів ресторану і під час обідньої часу. На бізнес-ланч до нас приходять ті, хто неподалік живе або працює, тому у нас стовідсоткова заповнюваність. Гості особливо відзначають розмір порцій бізнес-ланчу та хороший вибір страв.

«ОПЛАЧУЄМО ПАРКОВКУ ЗА КЛІЄНТА»

- У вас є і міні-готель. На скільки номерів розрахований і хто в основному користується його послугами?

- Готель «Перехрестя джазу» - це яскравий приклад органічного поєднання ціни, якості та високого сервісу. Всього - 7 комфортабельних номерів. У всіх є Wi-Fi, кондиціонер і міні-бар, плазмові телевізори. І звичайно, наші постояльці можуть замовляти страви і напої з ресторану і кав'ярні в номер. Цікаво, але відмічено, що багато хто живе у нас по кілька місяців! Такі ось у нас постояльці.

- З чим це може бути пов'язано?

- До нас часто заїжджають люди, які роблять капітальний ремонт своєї квартири або шукають постійне житло. У нас можна затишно, по-домашньому, скоротати цей перехідний період. Гостям подобаються наше місце розташування, інфраструктура і демократичні ціни.

- Під інфраструктурою ви маєте на увазі ресторан і кав'ярню?

- Так. У кав'ярні не тільки варять чудовий кави, але і роблять прекрасні сніданки, які можна покуштувати починаючи з 8 ранку. До слова, на сніданки до нас дуже люблять ходити студенти прилеглих вузів. Їм подобається обстановка і ціна, яка не кусається. Кожен день до ваших послуг гаряча випічка та десерти.

- «Перехрестя Джазу» знаходиться в самому центрі Казані, а тому своєї парковки у вас немає - поруч тільки платний міський паркінг. 50 рублів за годину - недешево ... Як вирішуєте це питання?

- Дуже просто: ми оплачуємо парковку за клієнта! Гість паркується, повідомляє нашого адміністратора державний номер машини, і ми оплачуємо парковку. Адже наша основна задача - щоб кожного клієнта було комфортно!

На правах реклами

м Казань, вул. Карла Маркса, 55/31
Телефони: ресторан (843) 264-33-55, готель 254-25-50, кав'ярня 264-38-00
e-mail: [email protected]
www.jazzza.ru

О це таке - ресторан, готель, кав'ярня?
Вони виявляються тут випадково або їх візити плануються?
На скільки гостей розрахований зал і в чому родзинка ресторану?
Чи багато відвідувачів, адже на дворі не найвдаліші з точки зору економіки і зарплат часи?
На скільки номерів розрахований і хто в основному користується його послугами?
З чим це може бути пов'язано?
Під інфраструктурою ви маєте на увазі ресторан і кав'ярню?
Як вирішуєте це питання?

Новости