Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі хіти Френка Сінатри - слухати онлайн

Френк Сінатра.

Фото: Getty

12 грудня легендарному джазовому виконавцю, акторові, продюсеру Френку Синатре виповнилося б 103 роки. Сегодня.Lifestyle згадує біографію музиканта, а також безсмертні хіти Френка Сінатри.

Френсіс Альберт Сінатра, виходець з провінційного Хобокен (штат Нью-Джерсі) не отримав ніякої освіти, але про нього говорили, що він може заспівати навіть телефонну книгу. Кумир його молодості джазовий виконавець Бінг Кросбі в середині п'ятдесятих підсумував: "Тільки один співак є великим співаком для всього світу. Його ім'я - Сінатра". Співак став об'єктом справжнього культу з боку слабкої статі, одним з перших поп-ідолів.

У 1940-х роках стартувала його кар'єра співака, а до кінця життя він мав статус ікони і еталона музичного стилю і смаку. Пісні в його виконанні увійшли в класику естради і стилю свінг, стали найбільш яскравими зразками естрадно-джазової манери співу "крунінг", на них виховані кілька поколінь американців.

Крім музичної діяльності, Сінатра був і успішним актором, найвищою точкою кар'єрних сходів якого став "Оскар", вручений йому в 1954 році за кращу чоловічу роль другого плану. За все своє життя Сінатра знявся в понад 60 картинах, найбільш відомими з яких стали "Звільнення в місто", "Відтепер і на віки віків", "Людина із золотою рукою", "Вища суспільство", "Гордість і пристрасть", "Одинадцять друзів Оушена "і" Манчжурский кандидат ".

У 1971 році Сінатра оголосив про відхід зі сцени. Але через три роки все ж повернувся, а в 1979 році виконав пісню New York, New York, яка повернула йому популярність. Останній концерт Сінатри пройшов в 1995 році, а в 1998 році він помер від серцевого нападу.

Трохи про його піснях: Let It Snow - одна з найпопулярніших різдвяних пісень, яку переспівали понад 20 осіб. Але у версії Сінатри композиція найбільш популярна до цих пір. А ось пісня Moon River Генрі Манчіні на слова Джонні Мерсера була написана в 1961 році спеціально для виконання Одрі Хепберн у фільмі "Сніданок у Тіффані". Композиція отримала премію "Оскар" за кращу пісню до фільму і премію "Греммі" за кращий запис року. Її потім виконували багато відомих артистів, в тому числі Сінатра.

Кращі хіти Френка Сінатри:

I've Got You Under My Skin

Love and Marriage

Frank Sinatra & Ella Fitzgerald - Moonlight In Vermont

New York, New York

Let It Snow

Moon River

Strangers in the Night

My Way

Autumn Leaves

Chicago

Нагадаємо, в 2018 році на 102 році життя померла перша дружина знаменитого співака Френка Сінатри - Ненсі Барбато.

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

джерело: сьогодні

Новости