Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Євпаторія: що доглянути для відпочинку?

  1. Гостьовий будинок «Будинок Роз»
  2. Приватне домоволодіння «Тетія»
  3. Приватна садиба «У Машеньки»
  4. Гостьовий будинок «Іспанський Дворик»
  5. Гостьовий будинок «Флагман»
  6. Гостьовий будинок «Фідель»
  7. Гостьовий комплекс Міа Стелла
  8. Готель «Ірина»
  9. Гостьовий будинок на Кірова
  10. Гостьовий будинок «Перлина»
  11. Гостьовий будинок «Світло Маяка»
  12. Гостьовий будинок «Ламбада»
  13. Гостьовий будинок «Анастасія»

Якщо в Євпаторії відпочивала ваша бабуся, це зовсім не привід, щоб відмовитися від поїздки на тутешні пляжі. Курорт, репутація якого, здавалося, вже усталилася, сьогодні може здивувати своїх гостей найнесподіванішим чином. Море, сонце, фестивалі, цілющі грязі, рейв - меню по-хорошому зачаровує.

Багато санаторії та готелі на півострові відкрилися вже 1 травня. Травневі свята взагалі служать лакмусовим папірцем, за яким визначають успіх усього літа. Нинішній сезон в Криму чекають з оптимізмом. У перші дні травня на півострові розраховують прийняти 125 тис. Туристів замість 116 тис. У минулому році. Євпаторія зазиває гостей активно. Так 1-2 травня тут відбувся найбільший в СНД фестиваль живих скульптур і фестиваль «Літературна Євпаторія». В основному сезоні тут же пройде знаменитий «Казантип» (селище Поповка) і ще кілька заходів рангом нижче.

При всьому різноманітті ідей для відпочинку Євпаторія вважається самим бюджетним напрямком в Криму. Але тим, хто розраховує виявитися на море і при цьому не потрапити в боргову яму, така ситуація - скоріше плюс, ніж мінус. На початку травня вартість номерів у готелях Євпаторії починалася від 600 рублів з людини.
Приватні будинки - найцікавіші варіанти проживання на курорті. Серед них є справжні перлини, власники яких можуть здивувати своїх гостей меню, ландшафтним дизайном або екскурсійною програмою.

Гостьовий будинок «Будинок Роз»

Садиба з власним басейном і великим розарієм (понад 300 кущів) - «Будинок Роз» виявляється одним з найцікавіших приватних гостьових будинків сучасної Євпаторії Садиба з власним басейном і великим розарієм (понад 300 кущів) - «Будинок Роз» виявляється одним з найцікавіших приватних гостьових будинків сучасної Євпаторії. Невеликий номерний фонд, продуманий до дрібниць інтер'єр кожного номера, смачна їжа, безкоштовний Wi-Fi, свіже морське повітря, спів птахів, квітучі ароматні троянди, море, розташований поблизу маяк і евпаторийские пам'ятки - переконливі аргументи на користь даного об'єкта.

Адреса: п. Заозерне, Алея Дружби, 86
Телефони: +79787042720, +79780370701 | Забронювати номер

Приватне домоволодіння «Тетія»

Приватне домоволодіння «Тетія»

Приватне домоволодіння «Тетія» - доглянутий і комфортний гостьовий будинок, який робить упор на сімейний відпочинок. Триповерховий особняк з комфортними номерами, басейн і близькість до моря (500 м) роблять «Тетія відмінним місцем для відпочинку з дітьми в Євпаторії. Сусідство з санаторіями «Чайка» і «Маяк» дозволяє за додаткову плату отримати пакет оздоровчих процедур. На своїй території «Тетія» пропонує безкоштовний wi-fi, літню кухню, мангали. Щоденне прибирання включено у вартість проживання. Вартість номера в сезон - від 1100 до 3000 руб.

Адреса: Крим, м Євпаторія, п. Заозерне, Алея Дружби 80
Телефон: +7 (978) 704-27-03, +7 (978) 704-27-06

Приватна садиба «У Машеньки»

Гостьовий будинок або повноцінний приватний готель - так відразу і не скажеш. Але те, що в садибі «У Машеньки» можна знайти відпочинок на будь-який смак - повністю справедливе твердження. Розташована в селищі Заозерне садиба дає можливість гостям відчути всі радощі від літнього відпочинку: басейн, озеленена територія, зручні номери, мілководна затока, чудово підходить для відпочинку з дітьми, дитяча анімація щотижня. Спеціально для гостей в портфелі послуг садиби - екскурсійні програми, в тому числі поїздка на ферму з вирощування мідій, в оздоровчий центр грязелікування і рибальські тури. Ціни за двомісний стандарт у «Машеньки» починаються від 700 руб. з людини на добу.

Адреса: АР Крим, м Євпаторія, смт. Заозерне, вул. Прибережна, 24
Телефон: 79 787 04 27 64 | Забронювати номер

Гостьовий будинок «Іспанський Дворик»

Не один, а відразу кілька - «Іспанський Дворик» являє собою комплекс приватних будинків, які пропонують проживання в Євпаторії Не один, а відразу кілька - «Іспанський Дворик» являє собою комплекс приватних будинків, які пропонують проживання в Євпаторії. Один з кращих зразків приватного сектора, «Іспанський Дворик» - це дизайнерські інтер'єри, повиті виноградом тераси і просторі номери. Варто звернути на гнучку систему знижок в котеджі - 10% для дітей до 13 років, а також 50% -ві знижки на трансфер з Сімферополя при бронюванні від 20 днів. Варто також відзначити, що в комплекс крім котеджів входить і дача у моря, яку можна викупити на все літо за 1200 уе.

Адреса: Крим, м Євпаторія, вул. Пролетарська, 16
Телефон: - +7978 8832403

Гостьовий будинок «Флагман»

Гостьовий будинок «Флагман»

Гостьовий будинок «Флагман» залишається в курортному мейнстрімі - тут особливу увагу приділяють сімейному відпочинку. Спеціальні дитячі знижки, городки і пісочниці на території готелю, обгороджена територія, кондиціоновані номери і послуги няні. Що стосується відпочинку з дітьми: можна приїжджати з дітьми у віці від 3 років, до 5 років селять безкоштовно, з дітьми до 12 - знижки 30%. Вартість стандарту починається від 700 руб. з людини.

Адреса: Росія, 97493, г. Евпатория, Крим, п.Заозерное, вул. Курортна, 20
Телефон: 7 (3652) 633510 | Забронювати номер

Гостьовий будинок «Фідель»

Привіт з гарячого Криму - двоповерховий особняк гостьового будинку «Фідель» пропонує проживання своїм гостям в 600 м від моря. Крім власне будинку до комплексу також відноситься і міні-пансіонат з невеликими номерами. У комплексі обіцяють триразове харчування, душ в номері і простору альтанку для теплих вечірніх посиденьок.

Адреса: Крим, м Євпаторія, смт. Заозерне, вул. морська 221
Телефон: 7 (978) 712-72-01 | Забронювати номер

Гостьовий комплекс Міа Стелла

Євпаторія живе не тільки сімейним відпочинком. Селище Поповка - протягом останніх років він служить місцем проведення знаменитого кримського фестивалю «Казантип». Гостьовий комплекс «Міа Стелла» - один з найбільш зручних варіантів проживання для гостей фестивалю. Звідси до території «Казантипу» - всього 8 хвилин ходьби. Комплекс пропонує 4 котеджі по 8 номерів в кожному. У «Міа Стелла» доступні послуги пральні, кондиціоновані номери і їдальня зі стравами східної кухні. Крім «Казантипу» поруч з «Міа Стелла» також знаходяться озеро Донузлав з лікувальними грязями і піщаний пляж.

Адреса: вул. Донецька 21, 23, п. Поповка, Сакський район, Крим
Телефон: +79788809435 | Забронювати номер

Готель «Ірина»

Один з центральних готелів Євпаторії - приватний готель «Ірина». Вона розташовується в центрі міста, на популярному міському екскурсійному маршруті «Малий Єрусалим». Постояльці готелю можуть виграти від розташування - немає потреби ходити і шукати, все краще сконцентровано в двох-трьох кварталах по сусідству. Це і мечеть Джума-Джамі, і Свято-Миколаївський собор, і набережна Терешкової. Готель «Ірина» коштує в тихому центрі - так що надлишок туристичного шуму гостям готелю докучати не буде.

Адреса: Євпаторія, пров. Івана Чепуріна, 4/2
Телефон: +7 (978) 074-67-47

Гостьовий будинок на Кірова

Затишний приватний сектор Євпаторії - просторі номери гостьового будинку на Кірова пропонують курортне проживання в затишку і комфорті. Класичний приватний сектор в хорошому сенсі, з тінистими двориками і великим вибором варіантів проживання. По суті, це кілька будинків, що належать одному господареві, який крім гостинності має в своєму арсеналі і приємні бонуси - як, наприклад, пропуск на санаторний пляж.

Адреса: Євпаторія, вул. Кірова, д. 82 Б
Телефон: 380 669 402424

Гостьовий будинок «Перлина»

Далеко не кожен приватний пансіон в Євпаторії може запропонувати своїм гостям прогулянки верхи на коні. «Перлина» може пишатися своїм набором анімаційних програм, одним з кращих в Євпаторії. Змусити виїхати дітей звідси непросто - адже в їх розпорядженні не тільки справжні кінні прогулянки, але і корабель, пісочниця, батут, гойдалки і навіть гамак! Ще одна особливість комплексу - він цілком побудований з дерева.

Адреса: Євпаторія, п.Заозерное, ул.Аллея Дружби 140
Телефон: 79780098062, 79780098064

Гостьовий будинок «Світло Маяка»

Один з новітніх гостьових будинків Євпаторії був відкритий в 2010 році. «Світло Маяка» розташовується в безпосередній близькості від одного з найвідоміших санаторіїв Євпаторії - «Маяка». На території гостьового будинку є два басейни, включаючи дитячий, батути, зона барбекю і парковка на території комплексу. Номери гостьового будинку представлені в наступному форматі: 6 однокімнатних двомісних номерів, 2 тримісних, 4 двокімнатних чотиримісних і великий номер для дружної великої компанії з 5-6 чоловік. За запитом господарі організують триразове харчування.

Адреса: сел. Заозерне вул. Тіниста, 3А
Телефон: +7 (978) 702-42-60 | Забронювати номер

Гостьовий будинок «Ламбада»

Власники «ламбади» не пошкодували сил щоб організувати у себе «зелений» відпочинок: на території пансіону розбиті справжні газони і ростуть фруктові дерева. У номерах є безкоштовний wi fi, душ, а на території - простора альтанка і власний ставок з екзотичними рибками.

Адреса: АР Крим, м Євпаторія смт. Заозерне, Маяк вул. Молодіжна, 27
Телефон 7 978 713 40 76

Гостьовий будинок «Анастасія»

Цей гостьовий будинок може з повним правом претендувати на статус повноцінної готелю. Тут також, як і в більшості об'єктів приватного сектора Євпаторії, упор робиться на сімейний відпочинок. Батьки можуть сміливо залишати свої дітей на території комплексу - є і обладнані майданчики, і спеціальна кімната з іграшками. При необхідності «Анастасія» пропонує послуги вихователя. Крім того, батьки можуть скористатися додатковим сервісом - гостьовий будинок пропонує послуги косметолога, масажиста, перукаря (для мам) і можливість розім'ятися в настільний теніс або більярд (для тат і всіх людей доброї волі). Вартість за номер - від 1000 руб.

Адреса: вул. Молодіжна, 22, смт. Заозерне, Євпаторія, Крим
Телефон: +7 (978) 778-14-07

[ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ] [ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ]                                       id      інші   російська   український   білоруський   польський   англійська   іспанська   німецький   турецька   болгарська   чеська   угорський   естонський   вірменський   казахський   іврит   грузинський   сербський   хорватський   литовський   словацький   словенський   албанський   македонський   латиська   киргизький   монгольський   португальська   узбецький   корейський   румунський   датський   грецький   нідерландський   норвезький   шведський   італійська   французький   індонезійська id арабська   хінді   бенгальський   китайський   [азербайджанський   ] [Боснійський bs ] [таджицький   ] [Латинський   ] [В'єтнамський   ] [Каннада kn ] [фінський   ] [Філіппінський   ] [Ірландський   ] [Ісландський   ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський   ] [Африкаанс   ] [Амхарська am ] [каталанська   ] [Себуанська ceb ] [корсиканська   ] [Валлійський   ] [Есперанто   ] [Баскська eu ] [перський   ] [Фризька   ] [Галісійська   ] [Гуджараті gu ] [хауса   ] [Гавайський   ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський   ] [Кхмерский   ] [Курманджі   ] [Люксембурзький lb ] [лаоський   ] [Малагасійська   ] [Маорі   ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський   ] [Мальтійський   ] [Бірманський my ] [непальська   ] [Чева ny ] [панджабі   ] [Пушту   ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа   ] [Шона sn ] [сомалійський   ] [Сесото st ] [суданський   ] [Суахілі   ] [Тамільська   ] [Телугу te ] [тайський   ] [Урду   ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу   ]   [ TF ] Немає тексту   Контейнер пошкоджений id інші російська український білоруський польський англійська іспанська німецький турецька болгарська чеська угорський естонський вірменський казахський іврит грузинський сербський хорватський литовський словацький словенський албанський македонський латиська киргизький монгольський португальська узбецький корейський румунський датський грецький нідерландський норвезький шведський італійська французький індонезійська id арабська хінді бенгальський китайський [азербайджанський ] [Боснійський bs ] [таджицький ] [Латинський ] [В'єтнамський ] [Каннада kn ] [фінський ] [Філіппінський ] [Ірландський ] [Ісландський ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський ] [Африкаанс ] [Амхарська am ] [каталанська ] [Себуанська ceb ] [корсиканська ] [Валлійський ] [Есперанто ] [Баскська eu ] [перський ] [Фризька ] [Галісійська ] [Гуджараті gu ] [хауса ] [Гавайський ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський ] [Кхмерский ] [Курманджі ] [Люксембурзький lb ] [лаоський ] [Малагасійська ] [Маорі ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський ] [Мальтійський ] [Бірманський my ] [непальська ] [Чева ny ] [панджабі ] [Пушту ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа ] [Шона sn ] [сомалійський ] [Сесото st ] [суданський ] [Суахілі ] [Тамільська ] [Телугу te ] [тайський ] [Урду ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу ] [ TF ] Немає тексту
Контейнер пошкоджений! Спробуйте отримати статтю заново GetTextFromUrl.php , але це призведе до видалення всіх існуючих перекладів !!!

Новости