Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скандальний палац Путіна: селище для персоналу, вертолітні майданчики і парки

Скандальний палац Путіна: селище для персоналу, вертолітні майданчики і парки 2015-04-23T17: 04: 58 + 03: 00 Світ На сайті Навального з'явилася нова інформація про будівництво на узбережжі Чорного моря

Фонд боротьби з корупцією розібрався, що за люди доглядають за палацом президента РФ Володимира Путіна на узбережжі Чорного моря і з'ясував, що вони отримують державні посади, будинки, громадянства, і банки .

"Вражаюча адже історія навіть за російськими стандартами. Відрубати цілий мис, побудований справжній палацовий комплекс - з садами, парками, фонтанами, басейнами та спортивними майданчиками. Навколо палацу організований ціле селище, де, мабуть, живе персонал, прокладені дороги, побудовані три вертолітні майданчики ", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті navalny.com .

Стала відома площа основного об'єкта - 17 692 м2. Також є одна будова площею 4471.2 кв.м., одна 2775.1 кв.м. і кілька будівель площею понад 1000 кв.м.

Нагадаємо, в грудні 2010 року у відкритому доступі в Інтернеті з'явився лист про корупцію до президента Росії Дмитра Медведєва російською та англійською мовами, автором якого значився бізнесмен з Санкт-Петербурга Сергій Колесніков . У листі говорилося про те, що для особистого користування тоді ще прем'єр-міністра Володимира Путіна на узбережжі Чорного моря в околицях селища Прасковеевка (Геленджикский район) з 2005 року будується "комплекс для відпочинку", а з 2007 року обробляється виноградник для виробництва елітних вин. Все це Колесніков назвав "Проектом Південь", вартість якого, за словами автора листа, досягла $ 1 млрд.

Представник прес-служби Кремля після публікації листа Сергія Колесникова в наприкінці грудня 2010 року відмовився від коментарів, а прес-секретар прем'єр-міністра Дмитро Пєсков заявив, що Путін не має ніякого відношення до чорноморського палацу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости