Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Автобусна екскурсія в Петергоф. Великий палац, фонтани, Верхній парк від екскурсійного бюро Sputnik по Санкт-Петербургу, Стрельні, Петергофу в Росії

  1. Sputnik екскурсійне бюро 197372, г. Санкт-Петербург, ул.Турістская, д. 38 Тематична екскурсія...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

Sputnik

екскурсійне бюро

197372, г. Санкт-Петербург, ул.Турістская, д. 38

Тематична екскурсія Автобусна екскурсія в Петергоф. Великий палац, фонтани, Верхній парк від екскурсійного бюро Sputnik по Санкт-Петербургу, Стрельні, Петергофу в Росії з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Автобусна екскурсія в Петергоф. Великий палац, фонтани, Верхній парк або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

Великий палац, фонтани, Верхній парк або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Тема Автобусна , історична , Архітектурна , Виїзна Де проходить Санкт-Петербург, Стрільна, Петергоф, Росія Надано «екскурсійне бюро" Sputnik "» Місце зустрічі Санкт-Петербург, Росія Тривалість 6 годин (протягом дня) Вартість на людину Дорослий: 1870 P

Однією з найбільш цікавих екскурсій для людей будь-якого віку є екскурсія в Петергоф.
Компанія «Рейс Сервіс» запрошує на автобусну екскурсію від площі Повстання до цього, без перебільшення, найзнаменитішого передмістя Санкт-Петербурга, з вівторка по неділю, крім останнього вівторка місяця.
Сівши в сучасний комфортабельний автобус на площі Повстання близько Московського вокзалу, ви отруїлися в захоплюючу подорож по Петергофскому шосе. Під час поїздки гід розповість про старовинні садибах; також буде зроблена зупинка в Стрельні, де ви можете побачити Костянтинівський палац.
Екскурсія в Петергоф складається з двох частин: першою частиною є прогулянка по парках Петергофа, другий - екскурсія в Великий палац.
Гуляючи з гідом по Верхньому і Нижньому парках Петергофа, ви можете подивитися Великий каскад і каскад «Шахова гора», Воронихинские колонади, квадратні ставки і їх фонтани, фонтан «Нептун», фонтани-вертушки; також ви побачите незабутні малі палаци - палац Марлі, Монплезир.
Наш гід розповість вам історію створення парку, палаців і фонтанів, і їх реставрації після Великої Вітчизняної.
Екскурсія в Великий палац включає відвідування меморіального Чесменского залу, присвяченого морської перемоги Росії під час російсько-турецької війни, величного Тронного залу, блакитний приймальні і Куропаточной вітальні, Західного і Східного Китайських кабінетів.
Повернутися в місто ви можете автобусом - екскурсія закінчується на площі Повстання, - або, за домовленістю з гідом - самостійно, на метеорі.

Місця в екскурсії

Площа Повстання

Площа Повстання знаходиться на єдиному вигині Невського проспекту в Санкт-Петербурзі. Це місце постійно переповнений транспортом, так як тут знаходиться Московський вокзал. Раніше площа називалася «Знам'янської», так як там стояла Знаменська церква, а в 1940 році церква була зруйнована, і на її місці поставили прикрашений шпилем круглий вестибюль станції метро «Площа Повстання». Так і з'явилася нова назва у площі. Костянтинівський палац Костянтинівський палац - колишня резиденція князів Романових, яка зараз представляє всім відвідувачам російське образотворче та прикладне мистецтво XVIII-ХХ століть. У палаці також знаходяться винні льохи, в яких зберігаються елітні вина. Фонтан "Каскад драконів" "Каскад Драконів", або як його ще називають, "Шахова гора" - найбільше фонтанне спорудження Нижнього парку Санкт - Петербурга. Його висота складає більше 21 метра, а каскад влаштований на схилі тераси. Чотири чорно-білі похилі зливні сходинки розташовуються на брилі туфу - того матеріалу, з якого будувалося більшість фонтанних споруд Петергофа. Великий Петергофський палац Великий Петергофський палац з парками територією близько 1000 га виник в XVIII столітті на березі Фінської затоки в честь переможного завершення Північної війни. Нижній парк Петергофа Нижній парк Петергофа є найвідомішою частиною палацово-паркового ансамблю. Саме він зі своїми численними фонтанами, скульптурами і архітектурними будівлями приніс музею світову славу. Верхній сад Петергофа Верхній сад в Петергофі знаходиться між південним фасадом Великого палацу і Санкт-Петербурзьким шосе. За часів Петра I він спочатку служив в якості городу - тут вирощували овочі, лікувальні трави, зелень. У трьох ставках саду, що служили резервуарами води для фонтанів Великого каскаду, розводили рибу. Ситуація змінилася в другій половині XVIII століття, під час розширення Великого палацу сад був розширений за проектом Растреллі. З'явилися риси регулярного парку: виникли алеї дерев, альтанки, стат великий каскад Великий каскад - один з найбільших фонтанних ансамблів в світі. Він входить в комплекс Великого палацу в Петергофі і включає понад шістдесят фонтанів і безліч статуй. палац Марлі Елегантний Марлінський палац є композиційним центром усього Марлінського ансамблю в західній частині Нижнього парку Петергофа. Він розташований на перемичці двох ставків - Марлінського і секторальних. До будівництва палацу приступили в 1720 році, його проектував архітектор І.Ф.Браунштейн. Палац отримав назву Марлі в честь відвідування Петром I резиденції Людовика XIV Марлі-ле-Руа. палац Монплезир У Петергофі розташований Палац Монплезир, будівництво якого було закінчено в 1723 році. Його архітекторами були Леблон, Мікетті, Браунштейн, а місце і його планування вибирав сам Петро I. Площа Повстання знаходиться на єдиному вигині Невського проспекту в Санкт-Петербурзі

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости