Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

колекції кухонь

  1. «Темпераментна Італія»
  2. «Педантична Німеччина»
  3. «Надихаючий Фаворит»

Тим, кому подобається якийсь конкретний стиль оформлення інтер'єру, компанія «Кухонний Двір» пропонує кілька колекцій кухонних меблів, кожна з яких представлена ​​в широкому асортименті стилістично єдиних моделей.

«Темпераментна Італія»

Меблі в італійському стилі має яскравий, сміливим, суперечливим характером, який не терпить ніяких умовностей. В рамках цієї колекції Ви зустрінете кухні, в яких дизайнери сміливо комбінують класичні традиції і елементи модерну. У лінійці продукції Ви знайдете самі соковиті і смачні меблеві «рецепти» створення комфортного і затишного інтер'єру, просочені філософією романтики і пристрасті.

«Педантична Німеччина»

Ми із задоволенням пропонуємо Вашій увазі колекцію кухонь нового покоління від Kuchen Hof. Аналогів цієї лінійки в нашій країні просто немає. Це мелодійні, вишукані і одночасно строгі, прямолінійні, функціональні, які спонукають до створення і підтримання ідеального порядку моделі. Вся продукція виконана із застосуванням технології нанесення Ультраміцне плівкового покриття, яке створює реалістичну імітацію ексклюзивних фасадів з деревини цінних порід, шкіри, металу.

«Надихаючий Фаворит»

Секрет успіху колекції полягає в тому, що вона є універсальною формулою створення затишку. Серед безлічі моделей Ви зможете підібрати ідеальний гарнітур для будь-якого приміщення - просторого і не дуже, світлого або, навпаки, затемненого. Ідеальна гладкість фасадів меблів - це «чисте полотно» для творчості, втілення дизайнерських фантазій і створення неповторного інтер'єру, який буде саме таким, яким Ви мрієте його бачити.

Новости