Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Караоке-косплей на A-Fest: вибери двійника Фредді Меркьюрі, Каті «IOWA» і Джона Ньюмана

12 серпня в Мінську під час фестивалю A-Fest пройде перший караоке-косплей. Це означає, що для перемоги в конкурсі недостатньо добре виконувати хіти, потрібно також виглядати як їх оригінальний виконавець.

Переможець буде визначений простою глядацьким голосуванням - назвати ім'я «самого-самого» зможуть всі учасники великого міського караоке-пікніка в Лошицький парку, який відбудеться днем, в суботу, безпосередньо перед виступом хедлайнерів європейського фестивалю пива і їжі від бренду «Аліварія».

Для участі в караоке-косплей необхідно зареєструватися тут і вказати виконавця і пісню, з якою передбачається виступити. Організатори не обмежують учасників у виборі прикладів для наслідування, єдине - спеціальні призи передбачені тим, хто переспіває хедлайнера A-Fest - британця John Newman або хіти на білоруській мові.

A-Fest в цьому році відзначає 950-річчя Мінська і має намір на караоке-пікніку відтворити плейлист з кращих пісень улюбленого міста.

A-Fest в цьому році відзначає 950-річчя Мінська і має намір на караоке-пікніку відтворити плейлист з кращих пісень улюбленого міста

Також організатори обіцяють музичну провокацію: один з учасників музичного фестивалю «зіграє» самого себе на караоке-косплей, правда, за умовами конкурсу, перемогти не зможе.

Кілька караоке-полян з музикою на будь-який смак (європейські хіти, «наші» пісні, сцена для тих, у кого «ні слуху, ні голосу» і ін.) Будуть працювати на A-Fest з 13:00 до 17:00.

Для участі запрошені кращі караоке-клуби Мінська: «Богема», «Solovei», «Співаючий Центр», «План Б», «STATUS» і «Brutto». Караоке-косплей розпочнеться о 14:30.

Де: Лошицький парк

Коли: 12, серпня

У скільки: З 13.00 до 17.00

Вхід на караоке-пікнік, як і на сам фестиваль A-Fest, вільний.

Інші цікаві новини по темі

Новости