Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Особливості шопінгу в Барселоні: торгові центри, знижки, ціни, поради туристам

  1. Особливості шопінгу в Барселоні
  2. Як заощадити під час покупок в Барселоні?
  3. Торгові центри Барселони
  4. Ринки і села розпродажів
  5. Популярні вулиці для шопінгу іспанській Барселоні

Поїздка в іспанську столицю шопінгу, Барселону, є одним з найбільш популярних напрямків Поїздка в іспанську столицю шопінгу, Барселону, є одним з найбільш популярних напрямків. Тут можна не тільки бути в тренді з мінімальними витратами, але ще відпочити на морі і познайомитися з визначними пам'ятками світового рівня в самому серці Європи.

Іспанія давно вже стала однією з провідних модних країн поряд з Італією і Францією. Яскрава сонячна Барселона втілила в собі всі умови для відмінного шопінгу і рада всім гостям.

Однак для того, щоб повною мірою відчути всі переваги поїздки і отримати задоволення від покупок потрібно рахуватися з деякими особливостями країни, культури і традицій.

Особливості шопінгу в Барселоні

Барселона, як і інші міста країни, славиться розміреним способом життя, який місцеві жителі не готові міняти навіть заради туристів і грошей. Сієста характерна для кафе і магазинів в більшості місць міста. З цим варто рахуватися і планувати свій шопінг до обіду або вже після 17-ї години.

Можливо великі торгові центри не будуть офіційно закриватися, але перерва на обід і відпочинок може перешкодити вашим планам, особливо якщо ви приїжджаєте в Барселону на день або вихідні. Також варто пам'ятати, що по неділях у всіх торгових центрів і бутиків вихідний.

Щоб розібратися у всьому різноманітті брендів і магазинів варто скористатися спеціальним гідом покупок, який можна придбати практично у всіх кіосках і книжкових крамницях.

Великі знижки в Барселоні бувають двічі на рік. Після Різдва, починаючись з традиційних 30 відсотків до березня вони зростають до 70 відсотків. Саме в цей час шопінг в Барселоні може бути найдешевшим.

Однак варто пам'ятати, що до кінця сезону розпродажів асортимент відповідно також падає Однак варто пам'ятати, що до кінця сезону розпродажів асортимент відповідно також падає. Другий сезон знижок починається в середині літа і закінчується в серпні. Всі вітрини з написом Rebajas будуть сповіщати жителів і гостей столиці про знижки.

В межах міста продуманий спеціальний маршрут Barcelona Shopping Line, який обслуговується автобусами на всьому шляху проходження і зупиняється у всіх значущих для шопінгу місцях, будь то одяг, товари для інтер'єру, сувеніри та навіть продукти харчування.

Також радимо вам прочитати наші поради по   шопінгу в Пальмі-да-Майорці   - столиці іспанського острова Майорка Також радимо вам прочитати наші поради по шопінгу в Пальмі-да-Майорці - столиці іспанського острова Майорка.

У нашій наступній статті знаходиться опис погоди в Іспанії в різні місяці року.

Як заощадити під час покупок в Барселоні?

При здійсненні покупок на суму понад 90 євро в одному магазині можна повернути податок, що становить майже 15 відсотків від покупки, заповнивши спеціальний бланк Tax Free.

Готівку можна отримати в аеропорту, там же можна попросити перевести гроші на карту або відправити чеком поштою. Самі чеки можна перевести в готівку протягом 2 років на території ЄС. Оформити повернення податком можна не пізніше 3 місяців з моменту здійснення покупки.

Торгові центри Барселони

Зробити покупки в місті можна відправившись в nорговие центри, де зібрано під одним даху величезна кількість брендів і бутіків як елітного, так і масового напрямки. Найчастіше торгові центри розташовані в центрі і просто незамінні, коли ви зупиняєтеся в Барселоні на 1 або 2 дні.

На площі Плаза Каталонія розташоване відразу два величезних центру: El Corte Ingles Placa Catalunya і El Corte Ingles Portal de l'Angel з широким спектром товарів На площі Плаза Каталонія розташоване відразу два величезних центру: El Corte Ingles Placa Catalunya і El Corte Ingles Portal de l'Angel з широким спектром товарів.

Якщо вам переважно потрібно придбати подарунки, сувеніри або аксесуари, то вирушайте на вулицю Diagonal в Glories, а спустившись вниз по цій же вулиці, ви знайдете не менш популярний L'Illa Diagonal.

Прогулюючись в районі порту варто обов'язково заглянути в Maremagnum, де за нижчими, ніж у вітчизняних магазинах, цінами можна придбати одяг та аксесуари найпопулярніших молодіжних марок Bershka, Stradivarius, Mango, H & M, а також елітних брендів.

Ринки і села розпродажів

Як і у всій Європі іспанці люблять secondhand, блошині ринки і антикварні лавки Як і у всій Європі іспанці люблять secondhand, блошині ринки і антикварні лавки. Тому, щоб відчути себе місцевим жителем можна відвідати outlet і пошукати цікаві стильні речі. Найпопулярніші ринки розташовані на вулиці Ла Рамбла.

Варто заглянути в La Boqueria, Els Encants, в Санта Катаріна або на Ярмарок ремесел. Останнім віянням в моді є шопінг в селі Outlet village в півгодини їзди від міста.

Пропонуємо вашій увазі підбірку   фото пам'яток Валенсії   - столиці однойменної провінції Іспанії Пропонуємо вашій увазі підбірку фото пам'яток Валенсії - столиці однойменної провінції Іспанії.

Обов'язково зверніть увагу на наш огляд пам'яток князівства Андорра.

На цій сторінці http://euro-tour.net/italy/dostoprimechatelnosti-italii/roma.html знаходиться опис найвідоміших місць Вічного міста.

Популярні вулиці для шопінгу іспанській Барселоні

Для молоді цікавим місцем дл прогулянок і покупок будуть Carrer de Pelai з самими бюджетними європейськими та місцевими брендами. За елітними марками варто вирушити на Passeig de Gracia, а на паралельну вулицю Rambla de Catalunya за самими оригінальними покупками і взуттям.

Самою винтажной вулицею вважається Riera Baixa з екстравагантними і дійсно рідкісними екземплярами.

Таким чином, Барселона в Іспанії буде ідеальним місцем для комбінування відпочинку з шопінгом, який вдало буде вписуватися в прогулянки по старому місту з оглядом визначних пам'яток.

Найкраще вирушати в Барселону на Новорічні свята або в кінці літа, коли в місті організовуються максимально вигідні пропозиції.

Якщо є можливість зупинитися в місті довше, то варто погуляти по торгових вулицях, насолоджуючись архітектурою і атмосферою галасливого гостинного міста або поїхати в село аутлетов, а якщо поїздка в Барселону не тривале, то все необхідне можна придбати в одному з центральних торгових центрів.

Як заощадити під час покупок в Барселоні?

Новости