Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дерев'яні вікна зі склопакетами замовити, купити Київ, краща ціна від виробника, виготовлення на замовлення

  1. Вікна з дерева зі склопакетом і вікна ПВХ «під дерево»
  2. Чим сучасні дерев'яні вікна відрізняються своїх попередників
  3. Де купити дерев'яні вікна зі склопакетом в Києві і області?

Дерев'яні євровікна, або дерево-алюмінієві вікна - мрія любителів всього натурального

Дерев'яні євровікна, або дерево-алюмінієві вікна - мрія любителів всього натурального. Адже в цьому виді скління на всі 100% використані природні властивості матеріалів, даних самою природою, а виробництво не забруднює навколишнє середовище, і при цьому витрати на сировину виправдовують вигоди. Купити дерев'яні вікна, виготовлені за новими технологіями з Європи, значить обзавестися пишністю і комфортом, елітним статусом еко-свідомості, енергоефективним рішенням і відмінною звукоізоляцією.

Якщо Вам потрібні нові екологічно чисті євро вікна, Ви можете замовити натуральні дерев'яні вікна в нашій компанії Вікна-Сіті. В Україні все частіше займаються установкою в будинках і квартирах таких склопакетів за рахунок їх хороших якостей і вишуканого дизайну. Вартість таких виробів, звичайно, не дешева, але є моделі економ класу, які коштують досить недорого. Є багато виробників, які виставляють на продаж склопакети з дерева за кращими цінами, але при цьому матеріали можуть бути низької якості для економії.

У нас Ви зможете здійснити замовлення вже готових рам стандартних розмірів або наші фахівці виготовлять за індивідуальними розрахунками і дизайну. Також ми здійснюємо монтаж і подальше сервісне обслуговування.

Вікна з дерева зі склопакетом і вікна ПВХ «під дерево»

Суперсучасні технології дозволяють встановлювати металопластикові вікна «Під дерево». Вони виглядають красиво, як зі справжніх дерев'яних брусів, але так само зручні і практичні, як звичайні білі вікна ПВХ. Палітра колірних рішень дуже різноманітна. Це відмінне дизайнерське рішення, якщо ви хочете підкреслити присутність дерева в інтер'єрі, красиво поєднувати вікна з паркетом або ламінатом, з меблями і аксесуарами.

Але справжні якісні дерев'яні вікна та двері , Все ж, мають «фан-клуб», у якого знайдуться сотні аргументів на користь саме цього типу скління. По-перше, престиж і високий клас багатства. Дерев'яні вікна в Києві і за містом - ознака добробуту і гарного смаку. Це означає, що людина не економить на своїх переконаннях і вибирає саме те, що вписується в стиль його інтер'єру і відповідає уявленням про красу і комфорт. Ціна дерев'яних вікон вище, ніж пластикових, і це плата за якісну деревину. По-друге, натуральність. Деревина - живий матеріал. Перш ніж стати сировиною для виробництва дерев'яного євровікна, вона була рослиною, вбирала енергію сонця і взаємодіяла з живими істотами.

Виготовлення дерев'яних склопакетів для будинків і квартир може проводитися з різних порід дерев. У продажу є і дуб, модрина, масив сосни. Дерев'яний профіль виходить в результаті склеювання брусків (клеєний брус). Потім з ламелей виготовляється рама.

Переваги дерев'яних склопакетів перед пластиковими:

  • екологічність;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • натуральне дерево створює комфортний мікроклімат в приміщенні;
  • широкий вибір кольорів;
  • довгий термін служби.

Чим сучасні дерев'яні вікна відрізняються своїх попередників

Противники вікон ПВХ стверджують, що, на відміну від них, вікна з дерева пропускають повітря. Однак практично всі, хто жив з дерев'яними вікнами, знають, що через це часто з'являються протяги і моторошний холод в кімнатах. Важкі спогади про вікна і двері з дерева викликає і догляд, як миття, фарбування, а взимку утеплення. І ось після всього цього герметичність в вікнах здається чимось прекрасним і надійним, адже з ними так зручно і просто.

Але при всьому при тому, слід відзначити, що нові якісні дерев'яні вікна відрізняються соверешнно іншими якостями, ніж були раніше. Вони не так сильно пропускають повітря, так як в них немає зазорів, вони не тріскаються, не розбухають, створюють відмінну звукоізоляцію, і при цьому у Вашому домі буде створений приємний мікроклімат. Стулки дерев'яних євровікон прилягають до рами так само щільно, як і у металопластикових вікон. сучасна віконна фурнітура для них відмінно підходить. Простота догляду - також серед переваг.

Де купити дерев'яні вікна зі склопакетом в Києві і області?

Замовити виготовлення дерев'яних вікон сьогодні не складе труднощів. Багато хто пропонує не тільки унікальні матеріали, але і швидкий монтаж недорого. Щоб встановити такий профіль, потрібно знати всі тонкощі цієї роботи, тому звертайтеся тільки в перевірені компанії.

Купити готові балконні блоки з дерева та встановити їх - для нашої компанії не проблема. Ми протягом більше 10 років займаємося всіма видами скління. Якщо Ви хочете знати скільки коштує робота і матеріали, наші менеджери зможуть для Вас прорахувати вартість.

компанія Вікна-Сіті допоможе визначитися з вибором вікон і дверей. Якщо до душі саме дерев'яні євровікна, то ми гарантуємо швидкий та абсолютно безкоштовний виклик замірника, доставку, якісний монтаж вікон або балкон під ключ, а також всі супутні послуги, пов'язані з установкою вікон з дерева в Києві і області.

Для кожного клієнта ми підберемо найкраще рішення. До того ж замовити скління під ключ досить недорого.

Де купити дерев'яні вікна зі склопакетом в Києві і області?

Новости