Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель «Ізмайлово» Росія - Відгуки, ціни 2019 [ТОП-Огляд]

  1. Загальна інформація
  2. Поділ по корпусам

Готель «Ізмайлово» є одним з найпопулярніших закладів Москви. Він знаходиться всього в тридцяти хвилинах їзди до центру, а це значить, що основні визначні пам'ятки самого значимого міста Росії знаходяться зовсім близько!

Сьогодні ми дізнаємося всі недоліки і переваги цієї установи і розберемося, в якому з корпусів краще бронювати апартаменти.

Загальна інформація

Як говорилося раніше, житловий фонд готельного комплексу «Ізмайлово» складається з п'яти будівель, які носять такі назви: « Альфа Ізмайлово »,« Бета Ізмайлово »,« Вега Ізмайлово »,« Гамма Ізмайлово »і« Дельта Ізмайлово ». Всі корпуси знаходяться в безпосередній близькості від станції метро «Партизанська» та «Черкізовському».

Багато туристів вважають схід столиці найоптимальнішим місцем розташування, оскільки саме в цьому районі розташована одна з головних вулиць - Косинська вул. Саме по ній ви легко доберетеся до знаменитого на весь світ Виставкового комплексу «Сокольники».

У проектуванні готелю взяли участь відомі радянські архітектори, в числі яких були і Дмитро Іванович Бурдин, і Юрій Романович раба. Після закінчення будівельних робіт вони були удостоєні Державної премії СРСР. До речі, почалося все в 1974 році, коли уряд видав указ про глобальну підготовці до літніх Олімпійських ігор, які відбулися в 1980 році.

Протягом 37 років готель була місцем перебування учасників різних форумів, конференцій, симпозіумів, благодійних акцій і фестивалів. Це воістину величезна установа, готове одноразово приймати в своїх стінах до 10 тис. Чоловік. У Росії поки немає аналогів, здатних поборотися з ним за пальму першості за чисельністю постояльців. Чи не під силу їм змагатися і таким показником, як місткість в конференц-залах. Чисельність людей може становити більше п'яти тисяч чоловік.

Максим, м Південно-Сахалінськ: «Цей готель просто вражає своїми розмірами. В силу роботи я об'їздив всю країну, але більше «Ізмайловський» я ще не бачив. У корпусах, не знаючи місцевості, легко можна загубитися. Цікаво, але колись, тридцять років тому, моїй мамі теж довелося побути гостем цього закладу, і вона з захватом розповідає про дні, проведені на території комплексу. У мене, якщо чесно, склалося таке саме враження. Він назавжди залишиться в моїй пам'яті як найчистіший, гостинний і неймовірно затишний ».

Поділ по корпусам

Ми вже раніше говорили про те, що готель складається з п'яти корпусів, і кожен з яких ми розглянемо окремо. Почнемо з першого і, на думку туристів і мандрівників не тільки з Росії, але і з інших держав, найкращого.

даний готель має дуже гарне місце розташування, оскільки побудований в зеленій зоні Ізмайловського парку. Простора, сучасна і дуже зручна стійка реєстрації працює 24 години на стуки сім днів на тиждень. Заїзд та виїзд здійснюється в будь-який час дня і ночі.

Готельний комплекс «Альфа Ізмайлово» створений спеціально для тих, хто любить в подорожах відвідувати екскурсії та знайомитися з визначними пам'ятками. Поруч, до речі, розташовується не тільки Ізмайловський парк, але виставковий центр «Вернісаж».

Номерний фонд досить різноманітний, є бюджетні варіанти, є і апартаменти підвищеної комфортності. Незалежно від того, яким буде ваш вибір, вас завжди чекає приємний інтер'єр, виконаний в світлих тонах згідно з усіма правилами класичного стилю.

У кімнатах багато текстилю у вигляді щільних штор, фіранок, дизайнерських декоративних подушок і покривал, а також предметів декору (картини на стінах, статуетки, настільні та підлогові годинники та багато іншого). У розпорядженні постояльців фен, гігієнічні приналежності, гардеробна, міні-бар.

Вероніка, м Самара: «Сніданки тут огидні! Бутерброди з ковбасою і сиром були настільки несмачними, що під час пережовування першого шматка я відчула нудоту. Крендель був далеко не першої свіжості, а кава я і зовсім пробувати побоялася. Після першої ж ранкової трапези вирішила, що буду харчуватися в ресторанах і кафе за межами готелю ».

Дізнатися ціну і наявність

цей корпус знаходиться в трьох хвилинах ходьби від станції метро «Партизанська». У всіх приміщеннях гості можуть користуватися безкоштовною бездротовою мережею Інтернет. У тридцятиповерхових будівлі є величезна кількість всіляких ресторанів і барів, конференц-залів і магазинів. Якщо ви збираєтеся відвідати центр міста, досить просто спуститися в «підземку» і проїхати п'ятнадцять хвилин.

Природно, багато туристів часто хвалять місцевих кухарів. Треба сказати, їх слава поширюється далеко за межі пострадянського простору. Кухарі, що працюють тут, пропонують як авторське меню, так і страви, приготовані за класичними рецептами європейської та російської кухонь. Протягом дня постояльці можуть перекусити в одному з кафе. У лобі-барі, до речі, подають смачну випічку, перед якою не встоїть навіть найсильніша і стійка дама з залізною волею.

Дізнатися ціну і наявність

В цьому комплексі часто проводяться різні конференції та фестивалі. У розпорядженні клієнтів одинадцять конференц-залів місткістю до 700 чоловік кожен. Є й невеликі кімнати, розраховані на маленькі зборів з числом учасником, що не перевищує 10 осіб.

Марина, м.Санкт-Петербург: «Часто зупиняюся тут, коли приїжджаю на концерти улюблених зірок або паради, які щороку проходять на Червоній Площі. Моя історія знайомства з цим готелем почалася понад тридцять років тому. Але з плином часу, хочу сказати, сервіс тільки поліпшується, власне, як і якість обслуговування. Якщо ви цінуєте в персоналі готелів послужливість, розуміння і чуйне ставлення, обов'язково візьміть за звичку зупинятися тільки тут ».

цей комплекс має категорію «три зірки» і відрізняється досить демократичною вартістю проживання. Від Ізмайловського парку корпус відділяє 3,5 кілометра.

Серед основних переваг і сильних сторін готелю можна відзначити наявність прогресивного тренажерного залу, сауни, і фітнес-центру. У розпорядженні постояльців весь комплекс необхідних «благ» цивілізації: спліт-система, телефон, бездротовий інтернет, телевізор з великою кількістю супутникових каналів, а також сейф, за використання якого, до речі, доведеться заплатити окремо.

Дізнатися ціну і наявність

Як стверджують багато постояльці, які вже встигли побувати тут, відзначають той факт, що харчування тут дуже цікаве і оригінальне. У меню ресторанів і кафе можна побачити страви практично всіх кухонь світу. Знайшлося місце в ньому і їжі, приготовленої спеціально для маленьких дітей, тих, що худнуть леді, вегетаріанців і простих прихильників правильного харчування.

Олег, м Ставрополь: «Взимку в апартаментах тепло, але для завжди замерзаючих людей в гардеробній припасений потужний обігрівач. Приємно пахне в приміщеннях, немає «ароматів» вогкості з ванної кімнати. Що стосується недоліків, поспішаю відзначити наступні: замок в двері номера 14411 (стандартні номери) постійно заїдав, відмовлявся закриватися. Для того, щоб його приручити, доводилося стукати по дверях. Також помітила ще в перший день, що гігієнічні приналежності в душовій були відсутні, як і тапочки, які в обов'язковому порядку мають бути присутніми в будь-якій кімнаті, незалежно від її території і рівня комфортності ».

даний готель відноситься до категорії «чотири зірки». У розпорядженні постояльців відмінний спа-центр, в якому є парна, критий басейн, зона відпочинку з шезлонгами, солярій, перукарня, масажні кабінети. Сауна і деякі інші послуги не включені у вартість проживання, тому за них потрібно буде заплатити окремо. Для зняття готівки в холі стоять банкомати, відкритий пункт обміну валюти.

Дізнатися ціну і наявність

Що стосується апартаментів, їх дизайн радує око своєю строгістю і мінімалістичним стилем і відсутністю химерного декору. Перебування тут з тваринами допускається, але тільки з умовою попереднього узгодження з адміністрацією. А ось любителям тютюну суворо заборонено палити на всій території закладу.

Олексій, м Нижньовартовськ: «Цілком пристойний готель, якщо не брати до уваги того моменту, що взимку в номерах дуже холодно. Я приїжджав з друзями, в їхніх кімнатах були обігрівачі, а в моїй як на зло немає. Але я не впадав у відчай, попросив покоївку принести мені опалювальний прилад, так вона на два дні забула про свою обіцянку. Зате через зазначений час відразу після включення системи, повітря прогрілося протягом години. Взагалі, прошу вжити заходів і утеплити приміщення, інакше постояльці перестануть до вас їздити, адже некомфортно спати в холоді ».

Як бачите, у всіх корпусах пропонуються різні умови проживання Як бачите, у всіх корпусах пропонуються різні умови проживання. Але всі корпуси об'єднує один вагомий фактор: адміністрація закладів прагне зробити побут туристів максимально комфортним. Для цих цілей були створені пральні, хімчистки, відкрилися пункти обміну валюти, з'явилися ресторани і бари.

Загалом, ідеальний варіант для тих, хто не планує проводити дні безперервно, милуючись видом з вікон, але не проти провести вечір в приємній компанії в барі або більярдній. Відсутність великої кількості розваг з лишком компенсується географічним положенням готелі : в центрі Москви , Докуда їхати всього п'ятнадцять хвилин, є все, що може сподобатися сучасному мандрівникові.

Рейтинг учасника Booking.com

Новости