Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вести.Ru: У Коктебелі в цьому році будуть грати джаз разом з дельфінами

В кінці серпня артистичний селище Коктебель у Криму готується прийняти черговий Міжнародний джазовий фестиваль Koktebel Jazz Party (KJP).

Виступи музикантів в цьому році вперше пройдуть відразу на п'яти майданчиках. Як повідомляє оргкомітет KJP, до традиційних Головною і Волошинськой сценам, а також успішно випробуваної в минулому серпні Великий арені "Артека" в Гурзуфі, додадуться майданчика в Аквапарку і Дельфінарії Коктебеля.

У минулому році пробний виступ разом з дельфінами і морськими котиками під звуки джазу вже випробували саксофоніст і арт-директор фестивалю Сергій Головня в дуеті з "клавішником" Олегом Стариковим.

У минулому році пробний виступ разом з дельфінами і морськими котиками   під звуки джазу вже випробували   саксофоніст і арт-директор фестивалю   Сергій Головня   в дуеті з клавішником Олегом Стариковим

Експеримент сподобався і глядачам, і музикантам, і тренерам Дельфінарія, і (як розповіли вони в минулому році Вестям.Ru) дельфінам - теж. Так що в цьому році гостей KJP, мабуть, чекає розширена "водно-джазова" програма.

Виниклий в 2003 році як приватна ініціатива родоначальника коктебельского джазу - телеведучого Дмитра Кисельова, Koktebel Jazz Party за ці роки став однією з візитних карток Криму і зайняв визнане місце в списку міжнародних джазових форумів.

У 2017-му фестиваль, який раптово в заключний вечір відвідав президент Росії Володимир Путін , На щорічній премії "Все кольору джазу" був удостоєний нагороди "Захід року" від тематичного Радіо Jazz 89.1 FM.

В цьому році Koktebel Jazz Party пройде 24-26 серпня.

Новости