Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій в Севастополі відновив роботу після рейдерського захоплення

  1. Орфографічна помилка в тексті:

25 травня 2013, 18:50 Переглядів: 25 травня 2013, 18:50 Переглядів:   Фото & nbsp; delfinariy

Фото & nbsp; delfinariy.com.

"24 травня був підписаний договір про продовження договору оренди на 3 роки. Все, що у нас забрали, нам повернули: тварин, птахів, майно. Ми маємо право відкритися", - сказав журналістам напередодні відкриття дельфінарію в Артбухті Севастополя його науковий керівник Олександр Жбанів .

За його твердженням, договір підписаний з урахуванням тих площ, які знаходяться всередині дельфінарію: два басейни, трибуни, кормокухня, насосна станція.

"Цією території цілком вистачить, і ми будемо працювати також відповідально, як ми працювали до сих пір", - пообіцяв Жбанів.

Він також повідомив, що Дельфінарій вирішив подякувати севастопольцям за потужну підтримку у відстоюванні прав дельфінарію на існування, тому з 29 травня і до 12 червня для севастопольців будуть організовані благодійні вистави дельфінів.

Нагадаємо, вранці 26 квітня дельфінарій піддався рейдерському захопленню. У той же день городяни зібралися і почали вимагати у рейдерів звільнити територію дельфінарію, після чого увійшли в Севастопольську міську держадміністрацію з вимогою покласти край рейдерському захопленню. Через добу учасники захоплення покинули територію Севастопольського дельфінарію. На захист Севастопольського дельфінарію було зібрано близько 7-ми тисяч підписів городян.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Дельфінарій в Севастополі відновив роботу після рейдерського захоплення". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости