Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій в Мінську: чим здивують морські артисти (фото і ціни на квитки 2014 року)

Мінський дельфінарій «Немо» в зоопарку продовжує дивувати білоруських глядачів. 5 чарівних дельфінів, морський котик і морський лев - ось штат ссавців артистів. Holiday.by сходив в гості до чарівних виступаючим, і дізнався, що кожен з них буде радувати гостей в цьому сезоні. Мінський дельфінарій «Немо» в зоопарку продовжує дивувати білоруських глядачів

Дельфінарій в Мінську (вулиця Ташкентська, 40)

«Немо» працює з грудня 2011 року. За цей час в дельфінарії побувало кілька тисяч глядачів, і кожен отримав свою порцію позитиву.

Купити квитки в мінський дельфінарій можна по пластиковій картці

Перебуваючи на уявленні, не можна залишитися байдужим до фантастичного виступу дельфінів і незвичайним хода морського котика і лева.

Арт-директор мінського дельфінарію «Немо» Алеся Титова

- Ластоногие артисти у нас трохи сором'язливі і полохливі. Вони бояться різких рухів і можуть навіть втекти зі сцени. Тому фотографувати їх під час виступу краще з червоного сектора, і, не встаючи з крісел, - радить арт-директор мінського дельфінарію «Немо» Алеся Титова, - Дельфіни, навпаки, дуже товариські, не бояться камер і людей.

Поруч з дельфінарієм навіть в будній день безліч діточок

Подання в мінському дельфінарії порадувало різноманітністю і живим виконанням. Спочатку перед глядачами виступила Ялинка (морський котик). Вона пограла в м'ячик, заспівала, пройшлася кокетливою ходою по помосту. Друга частина виступу була присвячена танцям і крутіння обруча. Захопленню глядачів не було меж. Публіка особливо пожвавилася, коли Ялинка помахала на прощання ластами.

Морський котик на ім'я Ялинка миттєво завоювала увагу глядачів Морський котик на ім'я Ялинка миттєво завоювала увагу глядачів   Ялинка грала в м'ячик, співала, ходила кокетливою ходою по помосту Ялинка грала в м'ячик, співала, ходила кокетливою ходою по помосту

Виступ продовжив епатажний і норовливий морський лев Ніколас. Він теж співав і танцював. Але самим, мабуть, ефектним в його номері було імпровізоване миття підлоги. Після декількох хвилин виступу Ніколас красиво покинув сцену, щоб набратися сил перед наступним виступом. Адже воно заплановано буквально через три години.

Епатажний і норовливий морський лев Ніколас Епатажний і норовливий морський лев Ніколас   Ніколас радував публіку різними трюками Ніколас радував публіку різними трюками. У тому числі грою з обручами Імпровізоване миття підлоги від морського лева Ніколаса Фотографувати морського лева і морського котика найкраще з червоного сектора Малюки уважно стежили за виступом

- Так, дійсно, наші морські артисти виступають перед публікою часто - три рази в день по буднях (в 12, 15 і 18 годин) і чотири рази по вихідним (12, 13.30, 15 і 18 годин), - продовжує Олеся Титова. - У будні дні на подання до 12.00 в основному приходять батьки з малюками. Однак зараз через нашого близького розташування до «Чижівка-арені» на денних сеансах можна побачити і іноземців. Ось буквально днями у нас був репортер зі Словаччини, вболівальники з Росії, Литви. О шостій годині вечора в основному приходить молодь, там діток вже поменше.

Міка, Геркулес, Хьюго і Віта вже звикли до слави, до уваги людей і фотоапаратів Міка, Геркулес, Хьюго і Віта вже звикли до слави, до уваги людей і фотоапаратів   Дельфіни танцювали танго Дельфіни танцювали танго. Мінський дельфінарій "Немо" Грали з великими кулями Плавали на спині Вистрибували під купол дельфінарію

Друга частина програми традиційно віддана під виступ дельфінів. Міка, Геркулес, Хьюго і Віта вже звикли до слави, до уваги людей і фотоапаратів. Морські артисти танцювали вальс в парах, грали з м'ячами, стрибали до купола дельфінарію. Однак і це ще не все, що підготували дельфіни для глядачів. Вони грали з кільцями, катали тренерів по периметру басейну і малювали.

Справжня команда морських артистів в дельфінарії "Немо" Справжня команда морських артистів в дельфінарії Немо   Виступ дельфінів зазвичай триває близько 20 хвилин   Мабуть, один з найефектніших номерів Геркулеса Виступ дельфінів зазвичай триває близько 20 хвилин Мабуть, один з найефектніших номерів Геркулеса

Публіка раділа. Дітлахи та дорослі намагалися ловити бризки, які, як сказав ведучий, виконують бажання. Ефектна програма була розбавлена ​​фішками »від тренерів. Вони плавали разом з дельфінами, просили їх виринати ближче до глядачів і запрошували на фотосесію.

До речі, тренери, які зараз працюють в «Немо» - з України. На даний момент вони займаються навчанням ще одного, вже білоруського тренера.

На даний момент вони займаються навчанням ще одного, вже білоруського тренера

- Ми відрізняємося від тимчасових дельфінаріїв тим, що працюємо стаціонарно. Плюс до всього, у нас тепло навіть взимку. У цьому сезоні ми також як і раніше, збираємося урізноманітнити програму. У нас часто змінюється музика і текст ведучого. Абсолютна новинка на сьогоднішній день - дайвінг з дельфінами. У дельфінарії є два дайв-майстра. Вони приїжджають до нас в певні години, проводять попередній інструктаж для дайверів і потім пірнають разом з ними. Сеанс триває 30 хвилин. Пірнати можна, починаючи з 10-річного віку. В основному послуга користується попитом у молоді. Так, наприклад, у нас були випадки, коли пари робили один одному пропозиції під водою! Занурення проходить по понеділках, середах, суботах і неділях з 8 до 10 вечора. Є можливість також придбати подарунковий сертифікат. Крім закоханих пар занурення з дельфінами цікаво також досвідченим дайверам, - пояснює арт-директор мінського дельфінарію.

Крім закоханих пар занурення з дельфінами цікаво також досвідченим дайверам, - пояснює арт-директор мінського дельфінарію

Малюнки морських артистів можна купити при виході з дельфінарію

«Немо» проводить вистави кожен день крім понеділка. Ціни на квитки залежать від часу і дня відвідування. Потрапити на шоу-програму за 85 тисяч білоруських рублів можна кожен будній день о 12.00. Подання на 15.00 обійдеться глядачеві в 95 тисяч білоруських рублів, на 18.00 - в 105 тисяч білоруських рублів. Найдорожчі квитки (115 тисяч білоруських рублів) продаються в вихідні на будь-який з чотирьох сеансів.

Однак це не все, що пропонує глядачам дельфінарій. Крім шоу-програми, кожен бажаючий може сфотографуватися з дельфіном. Фото на свою техніку буде коштувати 100 тисяч білоруських рублів, на професійну камеру дельфінарію - 120 тисяч білоруських рублів. Всі гості «Немо» можуть також покататися на дельфіні по периметру басейну і отримати фото за 200 тисяч білоруських рублів. Купання з дельфіном протягом 5 хвилин обійдеться гостям в 500 тисяч білоруських рублів.

І, саме, мабуть, емоційно насичене і дороге пригода - дайвінг з дельфінами буде коштувати 1 мільйон 200 тисяч білоруських рублів.

- На даний момент в мінському дельфінарії морських артистів вистачає, поповнення не планується. До послуг наших гостей також сувенірна продукція з нашим логотипом, яку можна купити при виході їх дельфінарію, - робить висновок Алеся Титова.

До слова, дістатися до мінського дельфінарію «Немо» просто. Доїжджає до станції метро «Автозаводська», пересідайте на автобуси: 16, 21,22 або тролейбуси: 16, 17 і їдьте до зупинки «Зоопрак». Адреса дельфінарію: вул. Ташкентська, 40. Приємного відпочинку!

Читайте по темі:

Мінський дельфінарій представив нову послугу - дайвінг з дельфінами

Новости