Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рік після Євро-2012 в Харкові: "Життя тільки починається"

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

8 червня 2013, 9:15 Переглядів:

Євро-2012. Три тижні Харків жив у помаранчевій ейфорії, а голландці обіцяли повернутися. Фото М. Кучнєв.

Рівне рік назад на новеньких футбольних аренах стартували матчі Євро-2012. У харків'ян ЧЄ досі асоціюється з "помаранчевої лихоманкою", яку привезли експресивні голландські фани. Під егідою Євро в місті з'явилося безліч різних об'єктів інфраструктури. "Сегодня" з'ясувала, як в Харкові працюють готелі і стадіон, які зводили спеціально до чемпіонату Європи.

Один з найбільш відомих і масштабних - це готель "Харків Палас", який в лічені місяці зріс на покинутому пустирі в самому серці міста. Під час його будівництва багато скептиків говорили, що такий готель буде не потрібним після Євро, однак в готелі запевняють: після турніру у них, навпаки, життя тільки почалася. "Чемпіонат зробив нам хорошу рекламу, ми зарекомендували себе як хороший готель. У нас хороша завантаження, також у нас є конференц-приміщення, які активно здаються. Готель люблять молодята, для яких у нас є спеціальні весільні програми. Ми працюємо не тільки для іногородніх клієнтів, але і для харків'ян, у нас є чотири ресторани, спеціальні пропозиції для жителів міста, які люблять комфортно відпочити. для них ми проводимо різні модні покази, вечірки ", - розповіла нам менеджер з маркетингу готелю Юлія Малькова. Чи не простоює без діла і стадіон "Металіст", адже там проводить свої домашні матчі однойменний клуб, недавно відбувся фінал Кубка України, а восени саме у нас проти польської команди зіграє наша збірна. Однак затребувані не тільки газон і трибуни: практично повністю використовуються і підтрибунні приміщення. "У нас орендують приміщення банки і компанії, там же розташовуються секції, наприклад, боротьби. Є кілька кімнаток без вікон, які ніхто не бажає орендувати, але це мізерно маленький відсоток ", - запевнив нас директор КП ОСК "Металіст" Роман Пец. До сих пір користуються плодами проживання збірної Нідерландів в готелі при гольф-клубі "Суперіор". "До нас досі приїжджають гості, тому що знають: тут проживала збірна Нідерландів під час Євро, це їм служить рекомендацією, ну, і туристичний інтерес також присутній. Завдяки збірної Голландії у нас зупинялися футбольні клуби, які грали в Лізі Європи проти" Металіста ", - розповів генеральний менеджер готелю Лучано Соцці.

ПОВЕРНУТЬ ПОМАРАНЧЕВЕ НАСТРІЙ

Щоб ще раз зануритися в атмосферу оранжевого свята, чиновники вирішили 17 червня відсвяткувати річницю проведення Євро в місті, куди запросять і гостей з Нідерландів. Як розповів директор Департаменту іміджевих проектів та маркетингу міськради Олексій Чубаров, в цей день відбудеться марш волонтерів, які пройдуть за маршрутом "оранжкемпа" - від площі Свободи до стадіону "Металіст". Також заплановано відкриття виставки в приміщенні історичного музею і куточка Голландії в одному з ресторанів міста. В експозиції - найкращі фото турніру, сувеніри та м'ячі, якими грали футболісти.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Рік після Євро-2012 в Харкові:" Життя тільки починається "". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Посохов Павло

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости