Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як лікують зуби в Індії

Незважаючи на досягнення в науці все ще можна зустріти відгомони Середньовіччя в різних країнах. Індійські стоматологи, наприклад, до цих пір продовжують без наркозу, видирати зуби плоскогубцями, у непритомних пацієнтів. Ніякого протирання спиртом або спиртовим розчином, ніяких знеболюючих засобів.
До того ж, коли зуб буде вставлений новий, його ще потрібно обробити напилком і індійський Михалич, буде з повним запалом пиляти тобі зуби, поки ти корчишся і втрачаєш свідомість на асфальті від болю. Ласкаво просимо в Індію, товариш!

Ось ти йдеш по вулицях Індії, насолоджуючись своєю подорожжю і тут ти бачиш як ... садист мучить невинну людину, вириваючи йому зуби кліщами. У людини трусяться руки, ноги. Поруч з садистом на скатертини лежать коронки, мости і різні ліки. Вся дія відбувається прямо на землі або асфальті.

Індійські стоматологи більше нагадують слюсарів. В руках ти у нього не побачиш свердлильну машинку з насадками, замість цього буде справжнісінький хардкор: кліщі, напилок, яким тобі будуть пиляти вставлений зуб у роті. Але якщо тебе хвилює питання де купити якісні зуботехнічні матеріали та де їх купити, тобі слід заглянути за посиланням http://dentalparts.com.ua/catalog/zubotehnicheskie-instrumenty-i-oborudovanie-/

ua/catalog/zubotehnicheskie-instrumenty-i-oborudovanie-/

Інструменти проходять стерилізацію в тазику з киплячою рідиною, а перед тим як засунути свої руки тобі в рот, вони обробляються надійним антисептиком. Втім все коронки, штучні зуби і самі інструменти теж обробляються антисептиком, який дуже приваблює чомусь мух та інших комах. Так що в питаннях санітарії можеш бути спокійний. Тут все чисто!

Деякі садисти, вибачте стоматологи, зізнаються, що навіть незважаючи на анестезію, пацієнти часом втрачають свідомість.

У той час, як чергового пацієнтові виривають зуби, біля самого лікаря сидять на землі ремонтники велосипедів і лавка, де готують фаст-фуд. Навколо пацієнта накопичується народ, який тицяє в нього пальцями, коментує весь процес лікування і напевно робить ставки - втратить пацієнт свідомість чи ні.

Навколо пацієнта накопичується народ, який тицяє в нього пальцями, коментує весь процес лікування і напевно робить ставки - втратить пацієнт свідомість чи ні

Стоматологи теж люди і люблять розмовляти зі своїми пацієнтами, можуть дати корисну пораду: "Ось будеш їсти тверду їжу - зуби будуть міцними і здоровими, а якщо м'яку - швидко випадуть, як на Заході.»

Серед усього цього стоматологічного божевілля, існує свій неповторний, боллівудський шарм. Всього в Індії налічується близько 100 000 офіційних стоматологів і перш ніж працювати на вулиці, доктора по лікуванню зубів проходять практику в клініках. У них навіть є медична ступінь.

Взагалі професії в Індії передаються з покоління в покоління, від діда стоматолога до онука - майбутнього стоматолога. Більшість вуличних дантистів самі з багатих сімей, але працюють на вулицях щоб допомагати бідної частини населення. Все впирається у вартість послуг. В індійській поліклініці, за установку моста, з тебе візьмуть 10 000 рупій, а вуличний стоматолог візьме 130 рупій. При цьому якість буде порівняти - міст протягне близько 3х років.

Не варто також забувати про любов індійського народу до народної медицини. Індуси більше довіряють народних цілителів, ніж дипломованим фахівцям. Погодься читач, швидше за все ти теж більше довіришся цілителя, ніж випускнику медвузів.

Більшість населення Індії до сих пір не вживають зубні щітки. Замість цього вони жують гілочки дерева ніім.

Новости