Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новина ROYAL CARIBBEAN INT: сертифікат дайвера прямо на борту круїзного лайнера

Royal Caribbean International - перша в світі і, на даний момент, єдина круїзна компанія, на борту якої можна отримати справжній сертифікат Асоціації Дайверів PADI прямо під час свого круїзу. Любителі підводних пригод зможуть у прямому сенсі слова доторкнутися до історії стародавніх кораблів, які затонули біля берегів таких неймовірних за своєю красою місць як, наприклад, о. Сент-Томас (Британські Віргінські острови); або досліджувати одні з найяскравіших і дивовижних коралових рифів у всьому Карибському регіоні, в тому числі Белізький бар'єрний риф - другий за величиною бар'єрний риф в світі.

«Royal Caribbean вже 16 років тісно співпрацює з PADI в рамках навчання дайвінгу прямо на борту своїх лайнерів» - повідомляє Роберта Якобі, керуючий директор з розвитку туризму Royal Caribbean. «Жодна інша круїзна компанія не пропонує гостям можливість отримання сертифікату PADI для дайверів в рамках морського круїзу. Записуючись на курс дайвінгу у відкритому морі, гості отримують не тільки першокласну підготовку, а й атестацію дайвера, і все це в найбільш вражаючих підводних пейзажах Карибського басейну і півдня Тихоокеанського узбережжя. »


Співпраця Royal Caribbean з PADI відкриває гостям круїзної компанії цілий світ підводних пригод. Royal Caribbean пропонує широкий спектр програм, як для новачків, так і для досвідчених дайверів: від 30-хвилинного пробного занурення для новачків до повноцінних підводних подорожей для сертифікованих дайверів, які бажають підвищити свою кваліфікацію.

Вартість занурення починається від $ 29 на людину. Початківці дайвери зможуть здійснити пробне занурення в басейні на борту, перш, ніж приступити до першого з чотирьох, необхідних для отримання сертифіката, запливів.

Курс навчання в PADI можна забронювати ще до початку круїзу через ваш особистий кабінет Cruise Planner , Або вже борту круїзного лайнера.

Ексклюзивні дайвінг-центри представлені на флагмани класів Oasis, Freedom, Voyager і Quantum, в цілому, сертифікат дайвера можна отримати на цілих 10 лайнерах компанії Royal Caribbean Int!

Ексклюзивні дайвінг-центри представлені на флагмани класів Oasis, Freedom, Voyager і Quantum, в цілому, сертифікат дайвера можна отримати на цілих 10 лайнерах компанії Royal Caribbean Int

Новости