Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Informator - Czym się zajmujemy, skład kadry i działalność CN Tryton

Чим ми займаємося?

У Тритоні ви можете знайти всілякі програми навчання дайвінгу, спеціалізованих програм а також програм для технічного дайвінгу. Займаємося організацією в різні куточки світу. Організуємо індивідуальні тури, групові тури для фірм і просто друзів. Багатий вибір магазина і професійний сервіс робить нас променя в дайвінг.

Курси

Проводимо курси різних рівнів, починаючи від початкового уровдя в дайвінг, закінчуючи технічним дайвінгом і підготовкою інструкторів.

виїзди

У нас ви знайдете безліч виїздом по Польщі так само виїздів закордонних на будь-який розмір гаманця.

дайвінг база

Єдині в Тріймісті маємо власну базу для дайвінгу, де проводимо всі курси і вдосконалюємося.

Магазин

Маємо найбільший магазин в Тріймісті. Знайдете у нас практично всіх виробників дайвінг обладнання з усього світу.

Тритон це перш за все місце в якому весело проводити час. Крім продажу спорядження та проведення курсів ми організуємо подорожі в далекі країни і по Польщі. Досить один раз прийти і побачити все своїми очима, куди і коли можна відправитися за пригодами. Ідеальне місце розташування нам дозволяє також робити виїзди на затоплені кораблі Балтійського моря і красиві Кашубського озера. Ми створили спеціально для вас www.wrakibaltyku.pl , Де ви можете знайти безліч інформації про всіх затоплених об'єктах Балтійського моря. Всю актуальну інформацію ви завжди можете знайти у нас в календарі.

Також ми організуємо міні сафарі по Балтійському морю на 2-3 дня, приєднуйтесь до нас !!

ВИЇЗДИ

Ваш сухий костюм протікає або регулятор подає погано повітря?

Ми в стан вирішити всі ваші проблеми в ремонтом дайвінг спорядження. Наше високу якість оцінили не тільки індивідуальні клієнти але і багато дайвінг клуби для яких ми робимо сервіс їх спорядження. Від 2005 року ми проводимо сервіс для суднобудівної верфі у Гданську, також легалізуємо обладнання для боротьби з пожежами і хімічними аваріями. Маємо все необхідне для цього обладнання та кваліфіковані кадри, що б вам допомогти.

СЕРВІС СПОРЯДЖЕННЯ

Зручний і простий спосіб зареєструватися на курси, зустрічі та поїздки.

Ми пропонуємо безліч курсів, поїздок і зустрічей. Для того щоб зареєструватися, ми пропонуємо вам спеціально створений КАЛЕНДАР в якому ви можете знайти всю інформацію про дати проведення курсів, зустрічей і поїздок. Вам достатньо лише увійти на захід і натиснути "зареєструватися" після заповнення персональних даних ми будемо постійно тримати вас в курсі. Якщо в календарі ви не знайшли того що вас цікавить просто напишіть нам. Завдяки вашому дзвінку ми можемо модернізувати або додавати що то в наші плани.

КАЛЕНДАР

КАЛЕНДАР

Це єдине таке місце на узбережжі. Озеро під водами якого приховано підводний парк.

Озеро Клодно в Хмільно є для нас неймовірним місцем з безлічі причин. Починаючи від першої затопленої платформи в озері, закінчуючи затопленим автобусом, сферою і тунелями з дощок. Озеро стало ідеальним місцем для становлення молодого і недосвідченого дайвера. У зимовий час зазвичай модернізуємо і додаємо щороку щось нове в підводний парк, що б кожен дайвер знайшов те що йому буде до душі.

дайверским БАЗА

Чим ми займаємося?

Новости