Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Капітанський Місток :: Будинок на природі

  1. Місцезнаходження
  2. Докладний опис

Телефонуйте +38 099 205 00 17

Дача «Капітанський місток» розташована безпосередньо на березі річки в живописному місці поруч з Херсоном. Власний місток і ділянку берега забезпечать вам особистий простір для комфортного купання, відпочинку та риболовлі. Упорядкований і чистий дерев'яний будинок з двох кімнат та веранди-кухні розрахований на 4-ох осіб (або 6-их якщо потіснитися). Є все необхідне для проживання, включаючи світло (електрика), холодильник, електроплитка, 4-ре ліжка, кондиціонери, літній душ, посуд та інше.

Місцезнаходження


подивитись збільшену карту

Телефонуйте +38 099 205 00 17

Докладний опис

клас: стандарт мангал: є місце: берег річки, 3 км від Херсона гриль: є під'їзд: по воді казан: є будинок: 30 м2, 2 кімн. + кухня шампура: є місткість: 4-6 чоловік дрова: є ділянка: 5 сот, газон, дерева човен: немає навіс: є стоянка для човна: немає споживання електроенергії: є вудки: немає душ: у дворі ліжка: 4 ванна: немає ліжку: 4 туалет: у дворі стіл: 1 вода: колонка стільці: 4 гаряча вода : немає шезлонг: немає холодильник: є посуд: є плита: електро кондиціонер: є

Умови оренди:

  • мінімальний термін оренди - 2-е діб;
  • мінімальний вік орендаря 21 рік;
  • максимум 8 одночасно перебувають на дачі людей;
  • не завозити собак вагою більше 12 кг; не завозити собак бійцівських порід (пітбультер'єрів, бультер'єрів, і т. п);
  • не курити в будинку і ближче ніж в 2-х метрах біля будиночка;

Ціна:

на вихідні: 1600 грн / за дві доби потижнево: 2500 грн / тиждень помісячно: 5400 грн / місяць

Телефонуйте +38 099 205 00 17

Дача «Капітанський місток» розташована на одному з рукавів Дніпра - річці «Чайка». Вона являє собою ділянку з невеликим дерев'яним будиночком на березі. Купатися можна прямо з містка, спускаючись сходами в річку. І відразу - плисти, так як досить глибоко. Уздовж берега ростуть красиві латаття, що, до речі, свідчить про хорошу екологію місцевості і чистоті води.

Будинок складається з двох невеликих кімнат з верандою (вона ж кухня). У будиночку все чисто і просто - нічого зайвого. Але все необхідне для ведення дачного господарства в наявності - зручні ліжка, постільна білизна та рушники, посуд, меблі. Є електрика, холодильник і кондиціонер. Готувати можна на електроплитці. Зручності (туалет і душ) - у дворі. Вода - в колонці метрах в 500 від ділянки.

Дістатися до дачі можна швидко і легко - з набережної Ушакова баркасом хвилин за 20-30. А можна ще швидше, якщо взяти водне «таксі» - моторний човен. Вони чергують там же. Хвилин 5-10 з вітерцем - і ви на містку біля дачі. Ходить туди і катер раз в тиждень з річпорту.

Якщо ви любите посидіти в тиші і, відмовившись від звичних справ, послухати звуки природи, вам сподобається місце під навісом біля будиночка. Будинок дерев'яний, знаходиться в стороні від «жвавих» дачних стежок прямо біля річки. Повз нього рідко ходять люди.

Розташувавшись в шезлонгу обличчям до ріки Чайка, ви дасте відпочинок очам, споглядаючи буйну зелень - очерети, пребрежние дерева, траву і латаття. Щільний шифер не пропускає сонячні промені, а близькість води зволожує і охолоджує повітря. Тому навіть в самий жаркий день там приємна прохолода.

Шелест листя, голоси птахів і квакання жаб будуть звучати для вас райського музикою на відміну від неприємних інфразвуків міського транспорту.

Чайка - неширока спокійна річка, по ній рідко ходять теплоходи, трохи частіше - човни. Шум їх моторів не дає відпочиваючим на природі відчути себе зовсім вже ізольовано від цивілізації, і натякає, що в разі форс - мажорних обставин, які можуть виникнути під час відпочинку на природі, допомога прибуде легко і швидко.

Любителям тиші і рибного лову сподобається маленький місток прямо над річкою. Тут добре посидіти з вудкою або з книжкою, послухати плескіт хвиль, а при бажанні - спуститися в річку і поплавати.

Під навісом біля будинку досить просторо, є де розташуватися, накрити стіл і посмажити шашлики. На ділянці, де у городників прийнято вирощувати що-небудь корисне, у нас немає ніяких грядок, і ви можете зіграти в якусь рухливу міні-гру: футбол, волейбол.

Телефонуйте +38 099 205 00 17

Новости