Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пророцтва на рік Кролика 2011 по році народження.

Пророцтва на рік Кролика 2011 по році народження
.

МИША (ПАЦЮК)
Рік народження: 1936 1948 1960 1972, 1984, 1996 року, 2008
характеристика знака

2011 рік дарує людям цього знака необмежену енергію, ентузіазм і трішки авантюризму. Миша в 2011 році отримує унікальні шанси для успіху в справах любові, навчання новому, роботи і кар'єрного зростання. У лютому і березні, спираючись на такі свої якості, як впевненість, рішучість, сила волі і відданість справі, ви зможете просунутися ближче до виконання своїх планів. Але бажано - ретельно приховувати свої недоліки і висвічувати тільки кращі сторони своєї особистості. Влітку з фінансами буде така картина: гроші будуть приходити з різних джерел легко, але так само легко йти. Можливо, слід подумати про заощадження. Восени 2011 року вам доведеться побачити багато речей з абсолютно іншої точки зору, це допоможе знайти абсолютно нові рішення для ваших завдань. У любові вам не потрібно побоюватися за стабільність існуючих відносин, де панує справжня любов і спорідненість душ. Але вам необхідно позбавлятися від тих людей, хто просто є діловим партнером або приятелем, але до яких ваше серце, ні в якій мірі, що не розташоване.

БИК
Рік народження: 1937 1949, 1961, 1973, 1985, 1997. 2009
характеристика знака

2011 році богиня любові Венера призведе Бика до беззастережного успіху в романтичних стосунках. В цілому, цей рік обіцяє вам легкість в подоланні багатьох проблем. Якщо раніше ви пройшли період депресії, то світлий період вашого життя повертається, і всі ваші зусилля будуть винагороджені. Може з'явитися можливість стикнутися з новими знаннями і стати професіоналом в незайманих для вас областях. Взимку буде відбуватися багато цікавого, незвичного, хвилюючого і багатообіцяючого. І тільки від вас залежатиме - насолодитеся ви повноцінно всією красою можливостей, що відкрилися або підете по второваною стежкою. У лютому, квітні та жовтні 2011 року ви будете відчувати допомогу свого доброго ангела. Сім'я повинна бути для вас на першому місці, тому частіше запрошуйте рідних в гості і неухильно виконуйте сімейні традиції. Для хороших, завжди бажаних, відносин з улюбленими, родичами і друзями, головне - знаходити час для спільного проведення часу.

ТИГР
Рік народження: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998. 2010
характеристика знака

2011 рік буде для Тигра сповнений трудовими досягненнями і набагато більшими, ніж зазвичай, амбітними планами, а також величезним терпінням і завзятістю. Дозвольте в цьому році панувати вашої інтуїції, що об'єдналася в союз з вашою душею і вашим серцем. Рік буде ознаменований любовними перемогами, веселішою і різноманітною громадським життям. Особливо травень 2011 року додасть вам фізичної сили і майстерності в будь-якому виді діяльності. Ви будете ризикувати, зваблювати, творити своє життя за лекалами кращих світових зразків. Події цього року можуть надихнути вас на несподівані рішення, що відповідають вашому бажанню здобути свободу. Важливо зосередитися і безконтрольно НЕ вкидати енергію в численні розгалуження ваших інтересів. Влітку вам можуть стати в нагоді поради старшої людини, з яким, найімовірніше, виникнуть романтичні стосунки. У вашому характері може посилитися сентиментальність і еротична витонченість. Ближче до осені вірогідні екзотичні подорожі, наповнені безтурботним веселощами, фліртом і любов'ю.

КРОЛИК
Рік народження: 1939 1951 1963 1975, 1987, 1999 року, 2011
характеристика знака

2011 рік - рік Кролика - це ваш рік! У 2011 році, разом з боєм курантів, до вас прийде оптимістичне бачення майбутнього і виконання найзухваліших бажань.
Нічого, крім переможної ходи не очікується. Неймовірно щасливий збіг обставин у всьому! Прийде ще більший фінансовий успіх, очікується поліпшення всіх сфер вашого життя. Любов, багатство, слава, успіх - все буде у ваших ніг! Безцінний досвід всієї вашої минулого життя повернеться до вас найкращою і несподіваним боком, і ви зрозумієте, що не дарма сподівалися, вірили і мріяли - все збувається! Після багатьох років жертовності і важких випробувань прийде легкість буття, задоволення і задоволення! Залишилося зробити кілька кроків - і можна буде почати цей рік з розмахом і насолодою, одягнувши одягу позитивної енергії, що захищає вас від всього негативного. Ваші вроджені та набуті таланти, щедре і доброзичливе ставлення до людей - подарують вам додаткові можливості проявити себе в усій красі. Можлива закоханість з якісним, серйозним продовженням.

ДРАКОН
Рік народження: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000., 2012
характеристика знака

2011 рік дарує Дракону величезне різноманіття нових вражень і переживань. Головне завдання цього року - відновити втрачений час, гармонійно збалансувати всі сфери свого життя і нагнати втрачені можливості, зрозумівши, що життя всім дає шанс до успіху. На початку року ви отримаєте набагато більше можливостей, ніж будь-хто інший для збору гарного врожаю з подарунків долі. Негативний досвід минулих років обернеться для вас успішними і розумними рішеннями, ви зможете протистояти спробам зробити вас козлом відпущення і отримаєте не одну перемогу в боротьбі за лідерство. Влітку ви будете мати потребу в захисті і опорі. Восени якісь нові проекти принесуть прибуток, завдяки вашому вмінню коштувати грошові справи чесно і за правилами. Це час так само сприяє початку нового роману. В кінці 2011 року остерігайтеся нерозумних витрат, вам не слід, піддавшись хвилювання і емоційної сліпоти, здійснювати необдумані витрати, особливо в ілюзорних і поспішних ситуаціях.

ЗМІЯ
Рік народження: 1941 1953, 1965, 1977, 1989, 2001., 2013
характеристика знака

У 2011 році у людей, народжених під знаком Змії буде спостерігатися затишшя і штиль. Їм не варто очікувати яскравих подій, доленосних рішень, революцій і переворотів на службі і в родині - тиша, гладь і божа благодать. Січень і лютий можуть стати поворотними, але всі зміни будуть плавними, в звичному руслі основних життєвих цінностей і уподобань. Наскільки благотворно ви зможете скористатися сприятливою ситуацією, буде залежати від рівня вашого інтелекту та вміння розпізнавати наявність відповідного моменту. Навесні 2011 року Змії повинні проявити максимум обережності, щоб уникнути сильних емоційних потрясінь, здатних похитнути їхнє здоров'я. Влітку будуть відбуватися події, безпосередньо пов'язані зі зміцненням вашого добробуту і якихось дружніх зв'язків. Восени до вас будуть приходити нові духовні знання, можлива зустріч з розумним наставником - все це зміцнить вашу волю, вкаже вірну життєву дорогу і допоможе примиритися з повсякденною реальністю.

КІНЬ
Рік народження: 1942 року, 1954 1966 1978, 1990, 2002 2014
характеристика знака

У 2011 році Кінь може бути ким завгодно, грати будь-які добрі ролі і виконувати різноманітні корисні людям обов'язки - всюди її буде підстерігати містичне везіння і допомогу добрих сил. Всі шляхи будуть відкриті для вас, але ви виберете тільки все найкраще і корисне для свого майбутнього життя. На початку року буде проявлятися схильність до пошуку сенсу життя, може бути застосовано навіть до найдрібніших аспектів вашої повсякденності. Навесні слідують остерігатися агресії, яка може виникнути через суперечності в якихось особистих відносинах, можливі проблеми в сім'ї і на роботі, пов'язані з фінансовими питаннями. Влітку прийде впевненість в завтрашньому дні, зміцняться ваші професійні позиції, ви знайдете надійну моральну і економічну опору. Восени буде багато побутової метушні, і вам не уникнути деякого зневіри, врятуватися від якого допоможе вибір правильного напряму в удосконаленні якості вашого життя. В кінці року очікуйте істотних змін в своєму життєвому укладі, які вам доведеться прийняти як факт, що відбувся, але з часткою непідробного оптимізму.

КОЗА (ОВЦА)
Рік народження: 1943 року, 1955, 1967 1979, 1991 року, 2003 2015
характеристика знака

2011 рік буде щасливим періодом для життя Кози. У лютому можуть здійснитися багато заповітні мрії, так як ви зробите творчі ініціативи щодо зміни свого життя і швидко вийдете до вершини своїх бажань. Ваші минулорічні досягнення примножувати вже до весни і надійдуть у ваше повне розпорядження. Влітку закоханість і яскраві романтичні переживання неминучі, вони будуть пофарбовані блискітками неординарних залицянь. Цьому періоду будуть притаманні рішучість, сила, безстрашність, піде нерішучість в отриманні задоволень, ви відкриєте двері для простих людських радощів, особливо це стосується почуттів до протилежної статі. Відмовтеся від задавливания своїх поривів на догоду небажання обдурити чиїсь очікування і когось розчарувати. Восени може кардинально змінитися ваш спосіб життя і масштаб вашої діяльності, чимось доведеться пожертвувати заради успіху, скинувши гирі минулого і рішуче рушивши вперед.

ОБЕЗЬЯНА
Рік народження: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
характеристика знака

Мавпа в 2011 році отримає необхідну кількість енергії для того, щоб надати прискорення багатьом своїм бажанням і задумам, особливо на самому початку року. Якщо буде можливість одночасно взятися за сто справ - ви візьметеся. Нові ідеї та ідеали подвигнут ваш розум до дії. Подорожі, проекти, творчість - все буде ладиться і не складе проблеми. Вас буде залучати все те, що може задовольнити ваше вроджене бажання відкривати для себе щось нове, глибоко вивчити це і досліджувати. Навесні дружні відносини можуть дати дуже багато в плані любові, хобі, здоров'я і матеріальної допомоги. Влітку оздоровлення слід висунути на передній план ваших інтересів: більше руху, сонця, спорту, переміщень в просторі і здорового харчування. Восени деякі юридичні питання будуть викликати ваше роздратування і зажадають особливої ​​уваги, це можуть бути якісь позови з колишнім чоловіком або партнерами по бізнесу. В цей час ви повинні виконувати закони з особливою ретельністю.

ПІВЕНЬ
Рік народження: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 2017
характеристика знака

Півень в 2011 році отримає повну реалізацію навіть самих таємних своїх надій, поліпшення міжособистісних відносин і всієї своєї особистому житті, а також більш зріле ставлення до конфліктів і проблем, поліпшення іміджу і кар'єрних домагань. На початку року, виїзд за кордон може принести вам якісь нові джерела прибутку, - правда, спочатку перспективи будуть здаватися менш оптимістичними, примхливими і заплутаними. Навесні, деякі проблеми в сім'ї можуть бути вирішені значними витратами коштів. Тому заздалегідь варто поставитися до всіх правових аспектів ваше діяльності більш скрупульозно. Влітку ви будете насолоджуватися усіма радощами життя в умовах повної свободи вибору. Можливі якісь компроміси і відхід в сторону від звичного курсу поведінки. Осінь принесе зміцнення свіжих дружніх зв'язків, перспективу нової роботи. Зросте ваша привабливість, ви станете більш відкритою і товариською. Хтось, нарешті, відкриє вам своє серце, довгий час замкнене від вас на ключ.

СОБАКА
Рік народження: 1946 1958 1970, 1982, 1994 2006, 2018
характеристика знака

2011 рік обіцяє бути щасливим для тих, хто народжений в рік Собаки. Для вас це буде роком радостей в любові, краси вчинків, захопленого творчості, забуттям усіх темних моментів попереднього року. Можливо, виповниться бажання мати дитину. Кожна подія цього року принесе вам життєву силу і оберне рутину в щасливі миті. Початок року зажадає від вас обережності і продуманості в будь-яких ініціативах, можливо, що на час, вам слід приглушити якісь надмірні амбіції, уникати імпульсивності, ретельно аналізувати свої помилки і рухатися до мети поетапно і не поспішаючи. Літо ви проведете з широко розкритими очима, пізнаєте глибинні таємниці життя, проникнете в найінтимніші закутки своєї істоти. Восени деякий самотність ви спробуєте заповнити досить ризикованим вибором, результати якого можуть спричинити за собою абсолютно непередбачувані наслідки. Можлива зміна місця роботи в кінці року дасть вам шанс для більш творчої реалізації.

СВИНЯ (КАБАН)
Рік народження: 1947 1959 1971, 1983, 1995 року, 2007, 2019
характеристика знака

Люди, народжені в рік Свині, проведуть 2011 рік у достатку і гармонії із зовнішнім світом, набираючись життєвого досвіду і відчуваючи радість і комфорт. Гроші не будуть для вас проблемою, і всі ваші дії будуть спрямовані на поліпшення якості життя вашої родини. Багато часу ви будете витрачати особисто на себе, не вимагаючи данини своєму марнославству, піклуючись, перш за все, про збереження свого здоров'я, а також досягнутих успіхів, які прийшли до вас, завдяки вашій наполегливості, послідовності і цілеспрямованості. На початку року значно розширяться ваші соціальні зв'язки, прийде мудрість в спілкуванні з людьми. Навесні вам належить якась навчання, мотивована вашим цікавістю і бажанням почерпнути нові знання. Влітку очікується велике підвищення вашої інтелектуальної активності, ваш мозок буде працювати на підвищених обертах, і вам вистачить сил і на роботу, і на подорожі, і на нові відносини. Осінній період буде багатий творчістю, і не виключено, що якийсь ваше захоплення стане основною роботою, що приносить істотний дохід.

01.11.10.
Copyright © Ольга Таевская
newwoman.ru


* Все для зустрічі Нового Року (поради)
* Рік Кролика (характеристика знака)
* Кращі новорічні зачіски 2011
* Сяйво жіночності: новорічний макіяж 2011
* Пророцтва на 2011 рік (рік Кролика) ПО РОЦІ вашого народження
* Пророцтва на 2011 рік (рік Кролика) по місяцях вашого народження
* Плаття для новорічної вечірки і новорічної ночі 2011 (фото) .
* Фотоконкурс на тему "Подарунки до зимових свят" - на краще оформлення новорічного чи різдвяного подарунка
* Галереї вечірніх нарядів
* Галереї вечірнього макіяжу
* Ідеї карнавальних костюмів
* Архів новорічних рад

наступний: РІК ДРАКОНА
попередній: РІК ТИГРА

Новости