Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нерухомість в Денія - апартаменти і вілли на продаж

Місто Денія (Denia) розташований в одному з найкрасивіших і найбільш престижних місць узбережжя Коста Бланка в 100 км від аеропортів Валенсії і Аліканте.Среді інших міст Коста Бланки Денія виділяється красою своїх пляжів і древньої центральною частиною міста з величним мавританським замком.Более 20 кілометрів піщаних пляжів на півночі і його унікальні скелясті бухти, на півдні, кристальні, чисті води, приваблюють відвідувачів з усього світу.

Более 20 кілометрів піщаних пляжів на півночі і його унікальні скелясті бухти, на півдні, кристальні, чисті води, приваблюють відвідувачів з усього світу

Що можна побачити і куди сходити в Дении?

Фортеця Дении (Castillo de Denia), розташовується на високому пагорбі. Піднявшись на оглядовий майданчик замку, можна насолодитися чудовим видом на все місто Денія, відвідати його можна в будь-який день тижня як самостійно, так і в складі екскурсійної групи. з 01 липня по 15 вересня можна побачити захід і нічне місто.

Біля фортеці були виявлені фрагменти античних будинків і форту, датовані епохою Стародавнього Риму. Але в своєму нинішньому вигляді фортеця була спроектована в епоху арабського панування на Іберійському півострові між 11-м і 12-м століттями, коли її нижня частина використовувалася жителями міста як укриття під час набігів ворогів. Саме до того періоду належить вражаюча подковообразная арка біля головного входу. З тих пір будівля неодноразово піддавалося трансформацій, сліди яких видно і сьогодні.

Сьогодні на території фортеці Дении ведуться археологічні розкопки і реставраційні роботи, а сама фортеця стала символічним пам'ятником історії і культури. Всередині неї, в Палаці губернатора, розміщується Археологічний музей, який знайомить з історією міста.

Щоліта, у верхній частині фортеці, проходять два тижні концертів народної та популярної музики.

http://www.denia.net/castillo-de-denia

Старе місто Прогулянки по центру міста відрізняються особливою красою: каплиці, вузькі вулички Старого міста, Залізна сторожова вежа - все наближає нас до витоків Дении - римському Діаніум, мусульманської Данії, середньовічної Дении, до сходам і закатам різних цивілізацій, до їх тріумфів і падінь Старе місто Прогулянки по центру міста відрізняються особливою красою: каплиці, вузькі вулички Старого міста, Залізна сторожова вежа - все наближає нас до витоків Дении - римському Діаніум, мусульманської Данії, середньовічної Дении, до сходам і закатам різних цивілізацій, до їх тріумфів і падінь. .. і до Дении античної та сучасної, повної комерційної та соціального життя, космополітичною і відкритою будь-кому, хто хоче її пізнати і зануритися в вируючу життя середземноморського іспанського міста. Місто було названо на честь храму богині Діани, зведеного римлянами, фрагменти якого були знайдені в процесі розкопок.

Дивно колоритний Рибальський квартал в Дении межує зі Старим Містом і являє собою зосередження традиційних прибережних рибальських будиночків і затишних площ ..

музеї Дении

музеї Дении

етнологічний музей

був відкритий в 1991. Будівля, в якому знаходиться музей є пам'ятником архітектури, так як будівля є яскравим прикладом будинків буржуазних сімей та архітектурного стилю XIX дев'ятнадцятого століття.

Тут можна зачерпнути информаии про давньої і більш свіжої історії Дении. колись, наприклад, Денія була великим експортером ізюма.На другому поверсі музею, розташована експозиція «як робили родзинки», процес вирощування, переробки і збуту родзинок.

знаходиться в Дении, в будівлі старої залізничної станціі.В ньому виставлені експонати іграшок з дерева і металу початку ХХ століття. Перший завод з виробництва іграшок з металу в Дении був заснований в 1904 році, а через десять років, тут було розпочато виробництво дерев'яних іграшок, ніж підприємство і запрацювало собі популярність. У музеї можна подивитися на красиві експонати іграшок-це вантажівки, літачки, коляски, ковбої та індіанці, човни, кінноти, коні, осли, лялькова меблі з дерева і різні ігри.

порт Дении

Прогулятися по одній з найбільших марин Іспанії Прогулятися по одній з найбільших марин Іспанії. Розташований в декількох метрах від історичного центру міста Денія, Марина Ель Порт де Denia це цікаво для всіх тих, хто вибирає навігаційний туризм на узбережжі Коста Бланка. В даний час, Порт де Денія має причали із застосуванням новітніх технологій в області безпеки і з достатньою потужністю, щоб розмістити всі види човнів.

Центр водних видів спорту є ідеальним місцем, щоб насолодитися численними водними видами спорту: кайтсерфінг, віндсерфінг, байдарки-серфінг або катамаран, серед інших.

Якщо Ви ще не встигли спробувати кайтінг, зараз саме час. У Дении одні з найкращих спотів у всій Іспанії: піщані довгі пляжі і постійний свіжий вітер. Не дарма тут проводять чемпіонати і змагання з кайту.

https://www.costablancakiteschool.com/es/escuela/

З іншого боку, його великі торгові площі, нічні клуби, бари, ресторани роблять його обов'язковим для національних і міжнародних туристів.

З порту Дении відходить паром на Балеарські острови, кілька годин і ви на Ібіці, Майорці, або на Форментера.

https://www.balearia.com/es/rutas-y-horarios/denia-ibiza

Піший туризм, або сендерізм.

Вічний страж міста-гора Монтго (Montgo) Піднімаючись по її стежках можна познайомитися з 600 видами фауни і флори, дістатися до прохолодних печер і потаємних куточків цього природного заповідника, а також до самої вершини, звідки Ви насолодитеся захоплюючим дух морським пейзажем Вічний страж міста-гора Монтго (Montgo) Піднімаючись по її стежках можна познайомитися з 600 видами фауни і флори, дістатися до прохолодних печер і потаємних куточків цього природного заповідника, а також до самої вершини, звідки Ви насолодитеся захоплюючим дух морським пейзажем.

На вершині гори встановлений хрест.Існує повір'я, хто до хреста доторкнеться і загадає бажання-в найближчому воно обов'язково здійсниться.

клімат Дении

Завдяки унікальному розташуванню міста біля підніжжя гори Монтго, породи якої містять величезну кількість магнезія, клімат Дении вважається цілющим, особливо для хворих із захворюваннями серця, легенів, порушеннями кровообігу, гіпертонією, а також хворих на ревматизм, артроз і астмою Завдяки унікальному розташуванню міста біля підніжжя гори Монтго, породи якої містять величезну кількість магнезія, клімат Дении вважається цілющим, особливо для хворих із захворюваннями серця, легенів, порушеннями кровообігу, гіпертонією, а також хворих на ревматизм, артроз і астмою. Організація ЮНЕСКО спільно з спільнотою лікарів визнали місто Денія місцем з високодієвою оздоровчим та лікувальним кліматом: завдяки практично постійним і помірним температурам при зміні пір року, високому вмісту йоду в повітрі і найчистішої морській воді. Саме тут, в Дении-єдиному місті в світі, в 1982 році встановлено пам'ятник клімату.

Кухня в Іспанії - одна з головних визначних пам'яток країни. На характер сучасної іспанської кухні колись сильно вплинули римляни, маври, американці. На кожну регіональну кухню Іспанії вплинули кліматичні умови, побут і звичаї населення, традиції і історія.

Іспанська кухня нескінченна, все не спробуєш ... Однак кожен з вас повинен обов'язково покуштувати страви, що стали класикою і гордістю Іспанії: знамениту валенсійскую паелью (paella, рис з морепродуктами), смачний гаспачо (gazpacho, холодний томатний суп), популярний іспанський омлет з картоплі і яєць - тортилью (tortilla), культові чуррос (churros, щось на зразок пампушок-печива) з гарячим шоколадом, пікантну ковбасу чорісо (chorizo), відомий іспанський блакитний сир кабралес (cabrales) і національний делікатесний окіст хамон (jamon).

Справжня іспанська паелья - страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням оливкової олії, а також різних начинок (морепродукти, м'ясо, овочі і т. Д.). Родина паельї - провінція Валенсія, а саме, місце біля озера Альбуфера, де на заболочених полях багато століть вирощували рис. Вважається, що саме тут, в селі Ель-Пальмар на березі озера і була приготовлена перша паелья.

Фідеуа (Fideua), або вермішель по-Валенсія, - блюдо з вермішелі і морепродуктів. Існує легенда, що фідеуа - це блюдо, що з'явилося на світ завдяки неуважності молодого рибалки. Рибак, готуючи паелью для своїх товаришів, помилково, задумавшись про кохану, засипав в блюдо вермішель замість рису. Фідеуа дуже сподобалася рибалкам і швидко поширилася по всьому узбережжю Середземного моря. На відміну від паельї, в яку додають не тільки морепродукти, але і м'ясо, овочі, фідеуа готується тільки з морепродуктами.

Га спачо це холодний супчик родом з Андалузії, який робиться з томатів, огірків, червоного перчика Га спачо це холодний супчик родом з Андалузії, який робиться з томатів, огірків, червоного перчика ... .Ух !!! Як же він не замінимо в жарку погоду і є хорошою альтернативою нашої окрошка.

Чорісо (chorizo), чісторра, ломо, сальчічон, Морсільо, собрассада, бутіфарра, фует - все це назви численних і улюблених в усьому світі іспанських ковбас Чорісо (chorizo), чісторра, ломо, сальчічон, Морсільо, собрассада, бутіфарра, фует - все це назви численних і улюблених в усьому світі іспанських ковбас. Дивно, але іспанські ковбаси дуже популярні у туристів як сувеніри

Особливим надбання іспанської кухні є популярний, так і на всій території сировялений свинячий окіст задньої ноги - хамон.

Хамон, немов гарне дороге вино, народжується на світ роками і має свій знак якості (Denominación de Origen) Хамон, немов гарне дороге вино, народжується на світ роками і має свій знак якості (Denominación de Origen). Найцінніший хамон - це хамон іберіко (jamon iberico), або його ще називають хамон пату негра (jamon pata negra), що перекладається як «чорна нога». Цей хамон виготовляють з м'яса чорних свиней іберійської породи, відгодованих за спеціальною дієті: або жолудевого - бейота, або поєднує жолуді з фуражем - ресебо. Невипадково хамон іберіко поставляється до королівського двору.Более дешевим хамоном вважається хамон серрано (jamon serrano). Він виготовляється з м'яса білих свиней, відгодованих, як правило, фуражем. Крім власне хамона, є ще і хамон делантеро (jamon delantero), або його ще називають хамон паллета (jamon paleta), що в перекладі «передня нога»

Без традиційних іспанських Туррон (turron), які привіз з собою недружній іспанцям народ-араби, або як їх тоді називали маври Без традиційних іспанських Туррон (turron), які привіз з собою недружній іспанцям народ-араби, або як їх тоді називали маври. Маври пішли, а Туррон залишилися і зараз Трунов уявити собі Іспанію без національної нуги, особливо на різдвяні свята. Колись Туррон готували виключно з мигдалем (меленим або цільним - звідси і два старовинних виду Туррон: туррон Хіхона (turron de Jijona) - м'який і Аліканте (turron de Alicante) - твердий.В даний час асортимент Туррон збільшився, і солодкість готують з різними горіхами і навіть з шоколадом, сухофруктами і повітряним рисом.

А ось Чуррос в Іспанію ніхто не привозив, і батьківщиною цих солодких смажених в олії ковбасок або кілець з заварного тесту, що мають в перетині вид многоконечной зірки, вважається сама Іспанія, де це блюдо традиційно подають на сніданок А ось Чуррос в Іспанію ніхто не привозив, і батьківщиною цих солодких смажених в олії ковбасок або кілець з заварного тесту, що мають в перетині вид многоконечной зірки, вважається сама Іспанія, де це блюдо традиційно подають на сніданок. Справжній іспанська чуррос вживають, вмочуючи в гарячий тягучий шоколад, який обов'язково подають разом з випічкою.

Іспанська тортилья (tortilla) в своєму базовому рецепті містить картопля, яйця і цибулю Іспанська тортилья (tortilla) в своєму базовому рецепті містить картопля, яйця і цибулю. Вона ідеально підходить для сніданку в вихідний день або вечері в будній, вона буде смачною гаряча або холодна Раніше це була їжа для бідних, а тепер одне з фірмових страв і надбань Іспанії з різними варіаціями інгредієнтів.

Вона ідеально підходить для сніданку в вихідний день або вечері в будній, вона буде смачною гаряча або холодна Раніше це була їжа для бідних, а тепер одне з фірмових страв і надбань Іспанії з різними варіаціями інгредієнтів

Свіжу рибу і смачні делікатеси завжди можна спробувати в невеликих ресторанчиках в порту. Знаменита гамба Роха (gamba roja de Denia) - червоні креветки, які ловлять тільки біля узбережжя Дении. Їх можна купити на рибному ринку-біржі (La Lonja de Pescado) в Дении після 17 годин.

Свіжоспійману рибу сортують і розкладають в ящики, пересипаючи її льдом Свіжоспійману рибу сортують і розкладають в ящики, пересипаючи її льдом.Так ж тут можна купити лонгустов, омарів, каракатиць, крабів та іншу морську живність. З наменітие кулінарні критики вже давно визнали червону креветку з Дении кращим морепродуктів в світі. Щороку, в березні, тут проводять Міжнародний кулінарний конкурс з приготування цієї знаменитої креветки.

Чудові Валенсійський вина, підморгуючи в бокалі сонячними іскорками, дражнять нюх і смак освіжаючими тоном середземноморського бризу, спокусливими нотками пристрасних прянощів, легкими відтінками диму і ялівцю або пахощами квітів і соковитих фруктів Чудові Валенсійський вина, підморгуючи в бокалі сонячними іскорками, дражнять нюх і смак освіжаючими тоном середземноморського бризу, спокусливими нотками пристрасних прянощів, легкими відтінками диму і ялівцю або пахощами квітів і соковитих фруктів. Не можна не сказати про чудовому напої Сангрія (Sangria), яка з'явилася в XIX столітті в південній Іспанії та Португалії. Збирачі фруктів носили з собою бурдюк з червоним вином, розведеним джерельною водою. В той же бурдюк вони пригнічували сік свіжих цитрусових. Така суміш полегшувала роботу під сонцем і освіжала, не приводячи до сильного сп'яніння.

Cангрію можна приготувати з найрізноманітніших інгредієнтів Cангрію можна приготувати з найрізноманітніших інгредієнтів. Смакові якості напою можуть значно варіюватися в залежності від виду фруктів і лікеру, використаних при приготуванні. Деякі також додають газовану воду, надаючи напою ігристість. Інші взагалі готують сангрию на основі білого вина.

Інші взагалі готують сангрию на основі білого вина

З грудня 2015 року Денія, Креативний Місто гастрономії ЮНЕСКО і один з максимальних референтів середземноморської дієти.

Дення заслужено вважається найкращим містом на узбережжі Коста-Бланка і ідеально підходить для справжнього гастрономічного туру.

З більш ніж 400 ресторанами, щоб поїсти в Дении, ви можете вибрати від традиційних тапас-барів до ресторанів з зірками Michelin.

Дення має вулицю для гурманів Calle Loretto (вулиця Лоретто), вона повністю складається з ресторанів і кафе місцевої кухні.

Зверніть увагу на наявність спеціального меню - Menu del dia, що пропонує вам комплексні обіди, які дешевше, ніж входять в них страви, оплачувані окремо Зверніть увагу на наявність спеціального меню - Menu del dia, що пропонує вам комплексні обіди, які дешевше, ніж входять в них страви, оплачувані окремо. Заклади громадського харчування в Іспанії, як правило, мають вихідний день, а також годинник роботи кухні, тому плануйте свій обід раніше на півтори-дві години. І не забувайте, що іспанська кухня - це задоволення, яке приємно розтягувати. ¡Buen provecho!

СВЯТА деніі

Пориньте в світ празднков Дении, адже саме Денія є рекордстменкой за кількістю свят в році. Головні з них народилися як чисто релігійні, але з часом перетворилися в веселі гуляння з піснями і танцями. Деякі з них проходять протягом декількох днів і для будь-якого віку, від раннього ранку і до пізньої ночі. Отже, зупинимося на головних з них.

Свято Новий рік (Año Nuevo) - е то середина святочного періоду або, як його називають іспанці, священного двенадцатидення (Duodenario mistico), який починається 25 грудня Різдво і закінчується 6 травня Вдень Волхвів- трьох королів.

Новорічну ніч (Noche vieja) зазвичай проводять не вдома, а на заповнених галасливих святкують вулицях, в барах і ресторанах, в компанії друзів Новорічну ніч (Noche vieja) зазвичай проводять не вдома, а на заповнених галасливих святкують вулицях, в барах і ресторанах, в компанії друзів. Після святкової вечері іспанці відправляються на головну міську площу, де в ніч з 31 грудня на 1 січня і зустрічають Новий Рік. За стародавніми звичаями Іспанії, для того, щоб бути багатим, здоровим, щасливим протягом усіх 12 місяців в році, що наступив, потрібно в цю Новорічну ніч одягнути червону білизну і під бій курантів з'їсти 12 виноградинок, тоді весь наступний рік принесе удачу, радість, багатство .

Свято Трьох королів (Богоявлення) - Dia de Reyes Magos de Oriente.

Змістом свята Богоявлення є церковне сказання про поклоніння немовляті Ісусу язичницьких королів - магів Каспара, Мельхіора і Валтасара, що прийшли з дарами до Віфлеєму, Христу як царю приноситься в жертву золото, як Богу - ладан, як людині - смирну.

Змістом свята Богоявлення є церковне сказання про поклоніння немовляті Ісусу язичницьких королів - магів Каспара, Мельхіора і Валтасара, що прийшли з дарами до Віфлеєму, Христу як царю приноситься в жертву золото, як Богу - ладан, як людині - смирну

У це свято по головній вулиці Marques del Campo проходить кавалькада Царів-Волхвів. На цілих три години музиканти, танцюристи, акробати, фантастичні істоти і казкові персонажі створюють світ казки та чаклунства для дітей і дорослих. У місті панує свято!

Свято Фальяс (Фаяса) LasFallas -15 березня

Найголовніший празднікво час Великого посту - Фальяс це особливий карнавал, свята він полягає не просто в c жіганамі будь-якої композиції Найголовніший празднікво час Великого посту - Фальяс це особливий карнавал, свята він полягає не просто в c жіганамі будь-якої композиції. Тут важливо єдність музики, піротехнічного дійства і шанування Святого Йосипа, а також Святий Покровительки беззахисних людей. Зазвичай складається ціла композиція з фігурок "нінот" (ninot) з головним персонажем та іншими фігурами, які також яскраво розфарбовані і добре виготовлені. Висота їх різна. Є фігури до 20 метрів висоти, які виготовляються в спеціальних майстернях образотворчого мистецтва і в школах-студіях. Спочатку основна фігурка зображувала святого або міфологічних героїв, але з часом за допомогою фігур стали висміювати буржуазію і аристократію.

Краща ляльок «нінот» (ninot) Файя, обрана всенародним голосуванням, залишиться помилуваною в головну ніч Фальяс, а пізніше відправиться в музей Las Fallas.

Під час свята Фальяс городяни об'єднуються, щоб принести квіти Святої Діви. Організовується ходи фаєрів, одягнених в барвисті костюми, вони слідують вулицями Дении до фігури Святої Діви.

Порожня фігура Святої, встановлена на п'єдесталі, поступово заповнюється квітами - яскравими гвоздиками, виливаючи ющими ніжний аромат.

Порожня фігура Святої, встановлена на п'єдесталі, поступово заповнюється квітами - яскравими гвоздиками, виливаючи ющими ніжний аромат

А кульмінацією свята є дійство "La Crema", яке відзначається 19 березня. Увечері починають спалювати фігури, а опівночі вся Денія вже буквально палає у вогні, звучать тріскачки, музика, гримлять салюти, не змовкає шум і веселощі, лунають оплески.

Вранці в місті тиша. Про минуле свято нагадують лише сліди від багать. Залишається тільки чекати нових свят.

Свято Св. Хуана (Івана Купала) Noche de San Juan- 20-24 червня

Символізує початок астрономічного літа Символізує початок астрономічного літа. Народні гуляння, концерти і ходи. Розпалювання багать у відповідності зі стародавньою традицією. У ніч на свято Сан Хуана сім'ї і компанії друзів організують вечері на відкритому повітрі, на пляжі при світлі багать.

Це свято нагадує стародавнє слов'янське свято День Івана Купали, який також відзначається 24 червня, проте має свої національні особливості.

Ніч Святого Хуана з 23 на 24 червня - найкоротша в году, тому свято Святого Хуана сімволізує победу світла над темряви Ніч Святого Хуана з 23 на 24 червня - найкоротша в году, тому свято Святого Хуана сімволізує победу світла над темряви. Головними ж символами празднікаявляются вогонь, світло, сонце и вода. У полум'ї Баган, Які запалюються повсюдне в Цю ніч, згорає все погане, что накопічілося за рік. Звичай запалювати вогнища з'явився від стародавнього язичницького культу сонця. Також, існувала віра в лікувальну силу вогню відганяти злих духів або б олезні.

Свято Бики в море (Bous a la Mar) - 7-15 липня

Найяскравішим є свято Бус ла березня (Бики в море). Він проходить у другий тиждень липня в честь покровительки міста і в пам'ять ченця Педро Естеве, який, згідно з легендою, в 1633 році врятував місто від чуми.

Бик - неодмінний учасник іспанських свят Бик - неодмінний учасник іспанських свят. Він уособлює характер іспанців, які цінують красу, рішучість, безстрашність і вміння володіти ситуацією в будь-яких обставинах.

У порту Дении побудована арена для бою биків, що має з одного боку вихід до моря. Молоді бики заганяються на арену і учасники, дратуючи бичків, заманюють їх у воду.

Дуже часто і самі учасники опиняються у воді разом з биками Дуже часто і самі учасники опиняються у воді разом з биками. Пізніше, за допомогою ласо, кинутого з човна, биків виводять на берег. Все проходить дуже весело, усім на втіху, національної значущості. Вистава відбувається на арені в порту. Після пробігу биків по головній вулиці міста Маркес де кампо (Marques de Campo) всі бажаючі можуть взяти участь у своєрідному змаганні в спритності і швидкості, намагаючись ухилитися від биків. Врятуватися завжди можна, зістрибнувши з набережної в море.

Врятуватися завжди можна, зістрибнувши з набережної в море

Свято Бики в море дуже популярний серед іспанців і любителів тварин, так як тваринам не заподіюється ніякої шкоди, це не відома іспанська Корида, Кульмінацією цього свята Бики в море являетcя незабутнє видовище Коррефокс - уявлення з вогнями, прямо на вулицях міста, а також хід Каррозас - машин, прикрашених стрічками і квітами. Все це відбувається під музику і веселі танці.

Свято Морос-і-Крістіанос (Moros y Cristianos) -13-16 серпня

Заснований на історико-релігійної традиції і відзначається по всьому узбережжю Коста Бланка (Costa Blanca). Він нагадує нам про ті часи, коли Маври займали більшу частину Піренейського півострова, а християни відвоювали його під час "Реконкісти" / "Reconquista". На це свято Морос і Крістьянос жителі міста надягають маскарадний костюм Мавра або Християнина. На святі завжди багато веселощів, музики, можна побачити парад коней, відвідати тематичні вистави і концерти популярних груп.

Під час цих свят проводяться ремісничо-гастрономічні ярмарки, де завжди можна спробувати унікальні національні страви, придбати рідкісні і виключно екологічні продукти. Ремісники виставляють свою продукцію унікальні товари, створені вручну, відносяться до різних видів прикладної творчості. Тут ви знайдете вироби з дорогоцінних металів і біжутерію, твори зі скла і кераміки, свічки, вишивку і ароматне мило, авторські іграшки та багато інших товарів, які можуть стати прекрасним подарунком або сувеніром на пам'ять. На ярмарку організовуються майстер-класи та розважальні заходи для дітей та дорослих.

ВІДПОЧИНОК АБО КУДИ піти розважитися?

Музей шоколаду (Museo del Chocolate), розташований в містечку Віллахойоса (Villajoyosa), який іноді називають «Шоколадний Місто».

Музей шоколаду (Museo del Chocolate), розташований в містечку Віллахойоса (Villajoyosa), який іноді називають «Шоколадний Місто»

Музей знаходиться на території однієї з найбільшої в Іспанії фабрики шоколаду "VALOR" і розташовується на тому самому місці, де в 1881 році було розпочато найперше, ще кустарне, виробництво шоколаду. Вхід до музею безкоштовний. Екскурсію проводять по стеклян н им коридорах всередині фабрики, де можна спостерігати процес виробництва шоколаду наживо, проходячи над ним зверху. www.valor.es

Музей Туррон - (Xixona / Jijona) присвячений технології виготовлення Туррон і марцепанов Музей Туррон - (Xixona / Jijona) присвячений технології виготовлення Туррон і марцепанов. Експозиція представляє три поверхи: верхній поверх - присвячений історії туррона; середній поверх - розповідає про процес виготовлення солодощів; нижній поверх - розповідає про процес збуту продукції, про упаковці, рекламі, історії самого підприємства та історії міста Хіхона.

http://museodelturron.com/web/

Парки розваг на Коста Бланка

У Бенідормі розташоване відразу кілька парків розваг. Aqualandia - парк водних атракціонів, Mundomar - парк морських і екзотичних тварин, Terra Mitica - парк атракціонів, оформлений в стилі культур стародавніх цивілізацій Середземномор'я, Terra Natura - зоопарк.

Парк Terra Mitica знаходиться в Бенідормі і, займає площу понад мільйон квадратних метрів. Парк поділений на п'ять тематичних зон: иберийская, римська, єгипетська, грецька і зона островів. Кожна з них "Терра Мітіко" являє собою окремий тематичний парк всередині єдиного комплексу. Обстановка цих країн створюється не тільки будинками, побудованими у відповідному стилі, скульптурами, оформленням магазинів і ресторанів, а й вуличними виставами.

Здається, що на обмеженому просторі парку оживає сам хід всесвітньої історії, адже самі захоплюючі атракціони відтворюють ритуали і легенди древніх культур.

Видовищні атракціони, дозволяють відчути себе частиною історії. А для самих маленьких побудовані копії "дорослих" атракціонів, на яких вони можуть пережити ті ж впечатленія.Посередіне парку розкинулося велике озеро, яке символізує Середземне море. Його можна перетнути на Шебек берберів, пасажирських шхунах і торгових судах. Ці кораблі, які символізують розвиток мореплавання на Середземному морі, одночасно доставляють відвідувачів в будь-яку з п'яти зон парку. www.terramiticapark.com

Terra Natura. Це комбінація зоопарку та аквапарку, де постаралися відтворити природну середовище проживання для тварин моря і суші. У парку міститися півтори тисячі тварин, представників 200 різних видів, багато з яких знаходяться на межі зникнення; а також 2,5 тисячі примірників рослин 16 0 різних видів.

Це перш за все пізнавальний зоопарк, присвячений дикої природи і тварин відповідно до їх територіальним поширенням на нашій планеті Терра Натура - унікальне місце, де для диких тварин створено середовище проживання, максимально наближена до природних умов Це перш за все пізнавальний зоопарк, присвячений дикої природи і тварин відповідно до їх територіальним поширенням на нашій планеті Терра Натура - унікальне місце, де для диких тварин створено середовище проживання, максимально наближена до природних умов.

Це перш за все пізнавальний зоопарк, присвячений дикої природи і тварин відповідно до їх територіальним поширенням на нашій планеті Терра Натура - унікальне місце, де для диких тварин створено середовище проживання, максимально наближена до природних умов

AguaNatura - примикає до Терра Натура водний парк з басейном з штучними хвилями, підводними фонтанами, водоспадами, spa-центром, різноманітними водними гірками і спусками на гумових човнах, а також дитячим парком. Для сміливців Аква Натура пропонує плавання з акулами і скатами. До ваших послуг - лежаки, парасольки, зони відпочинку, магазини сувенірів, ресторани ... Все це дозволить Вам добре відпочити і весело провести час.

www.terranatura.com

com

Aqualandia - величезний водний парк, безліч атракціонів і захоплюючих водних розваг якого дозволять Вам провести день, наповнений веселощами і радістю. Тут Вас чекають басейн з великими «атлантичними» хвилями, дитячі водні майданчики, джакузі, водоспади, гірки, печери, місця для пікніка в тіні тропічної зелені і багато іншого.

www.aqualandia.net

Парк Mundomar - це одночасно і атракціони, і спілкування з живою природою. Головна відмінність Мундомар від розташованого неподалік Терра Натура- в представлених видах тварин. Якщо Терра Натура - це головним чином сухопутні звірі, то в Мундомар основні мешканці - це переважно морські ссавці і птиці. Парк Mundomar - це одночасно і атракціони, і спілкування з живою природою

Найбільший інтерес у відвідувачів парку викликає дельфінарій, який вважається кращим в Европе Найбільший інтерес у відвідувачів парку викликає дельфінарій, який вважається кращим в Европе.Центральним місцем в Мундомар є Галеон - величезний павільйон, виконаний у формі старовинного іспанського корабля. Тут відвідувачі зможуть спостерігати за дельфінами в їх звичному середовищі як зверху, так і безпосередньо з глибини, через великі вікна-ілюмінатори. Нікого не залишить байдужим чудове шоу морських котиків і папуг.

www.mundomar.es

Биопарк в Валенсії. Так називається зоопарк Валенсії. Творці парку обіцяють нам шматочок екваторіальної Африки, савани і Мадагаскару в Валенсії розміром 100.000 кв м. Биопарк в Валенсії Особливістю «Біопарка» є те, що всі огорожі ретельно замасковані, замість них тварин від відвідувачів поділяють річки, рослини, скелі, озера і водоспади, що створює ефект повного занурення в світ природи. Відвідувачі, пейзаж, рослини-все це зливається в єдиний ансамбль під назвою "Природа".

https://www.bioparcvalencia.es/

es/

Сафарі-парк "Aitana" розташований приблизно в 70 км від Аліканте, в гірській місцевості, на висоті 1000 м над рівнем моря. Це досить велика територія, розділена на 2 основні частини: одна з них проїжджає на своїй машині (загальний шлях близько 7 км), інша, значно менша, відвідується пішки. У парку представлено безліч тварин: страуси, лами, зубри, слони, леви, тигри, пантера, вовки, бегемот, осли, коні, поні, кози, зебри, верблюди, мавпи, жираф і ін. Можна не тільки проїхати зовсім поруч, але і вийти з машини і підійти ближче. Але там де мешкають хижаки -льви- навіть в машині, що рухається вікна повинні бути закриті з міркувань власної безпеки.

http://ru.safariaitana.es/

«DinoPark Algar» і Ботанічний сад «актує Альгар» площею 50000 м.2, знаходиться біля підніжжя гірського ланцюга Bernia (в 1 км від саду знаходяться водоспади і джерела Альгар). Парк відкритий в 2001 році, але в 1996 році на добровільних засадах фахівці з кактусів і сукулентів почали перші висадки рослин.

Ще однією особливістю цього парку, яка сподобається не тільки дітям, а й дорослим, є невеликий парк динозаврів - «Динопарк» Ще однією особливістю цього парку, яка сподобається не тільки дітям, а й дорослим, є невеликий парк динозаврів - «Динопарк». По всьому парку, серед кактусів та інших тропічних рослин розташувалося близько двадцяти моделей динозаврів, різних видів. Деякі моделі мають вбудований механізм, який приводить їх руху і створює ефект гарчання. А для юних любителів археології є невелика археологічна майданчик, на якій можна взяти участь в розкопках. У доповненні до всього є 3D-кінотеатр, де ваші діти зможуть подивитися фільм про динозаврів, а також басейн для дітей.

http://www.dinopark.ru/ru/algar

Джерела і водоспади Альгар (Fuentes del Algar) знаходяться по сусідству з садом кактусів.

Джерела і водоспади Альгар (Fuentes del Algar) знаходяться по сусідству з садом кактусів

Природна краса, прохолодний свіже чисте повітря, кришталево-чиста прозора вода, свіжа зелень навколо - ось головні визначні пам'ятки цього неповторного місця. Джерела дають початок річки Альгар / Algar.Благодаря особливих умов рельєфу, вода десь тече розмірено і неквапливо, а десь стрімко і нестримно, обрушуючи водоспадами (найбільший водоспад має висоту 40 м).

Благодаря особливих умов рельєфу, вода десь тече розмірено і неквапливо, а десь стрімко і нестримно, обрушуючи водоспадами (найбільший водоспад має висоту 40 м)

Печера була відкрита в 1768 році відомим ботаніком Cavanilles, випадково, під час дослідження на предмет наявності в ній джерел води. Знаходиться вона на правому березі річки Жирона. Печера має тривалість більше 300 метрів, в деяких місцях глибину більше 50 метрів. Згідно з дослідженням людських і тварин останків було встановлено, що життя в печері була більш 50.000 років В період палеоліту і неоліту, ця печера служила притулком для людей. У період Іберо-римський епохи служила Храмом, а в період Громадянської війни - сховищем для вибухових речовин. В кінці печери є древнє озеро "Toll Blau", які араби використовували для орашенія своїх полів.

http://www.cuevadelascalaveras.com/

Місто науки і мистецтва в м Валенсія - архітектурний комплекс з п'яти споруд на осушеному дні річки Турія протяжністю майже до двох кілометрів і з площею 350 000 квадратних метрів. Унікальність архітектури стала можливою завдяки роботі двох архітекторів Сантьяго Калатрава і Фелікса Кандела. Дивлячись на пишноту і незвичність будівель, важко знайти правильні слова, щоб охарактеризувати побачене: з одного боку це найточніший інженерний розрахунок, а з іншого - неймовірний політ нестримної фантазії архітектора. Тут немов перетинаються вікові традиції і авангардні форми. Сьогодні «Місто Мистецтв і Наук» є візитною карткою міста. Складається комплекс з шести складових частин

1. Hemisferic єдиний зал в Іспанії, де проектуються три аудіо-візуальних вистави:

- Планетарій
- Кінотеатр IMAX
- Лазер Omniscan

Будівля спроектована у формі людського ока, має стулками, імітуючи роботу людського століття, займає площу 13000 м2, вміщає 300 осіб. Його використовують для проведення різних конференцій, презентацій.

2.Музей Наук принца Феліпе.

Унікальний дизайн наукового музею нагадує скелет кита і ідеальноподходіт для відвідування сімей з дітьми - тут все експонати можна помацати руками, все постулати науки можна вивчити на практиці.

3. L 'Umbracle.

Це оранжерея-сад, яка являє собою невеликий парк відпочинку, розташований біля самого входу в розважальний комплекс. Оранжерея є справжнім шедевром архітектури і мистецтва ландшафтного дизайну.

4. L'Oceanogràfic-парк на відкритому повітрі з найбільшим в Європі океанографічним акваріумом - він посідає 110 000 м2 і вміщує 42 мільйони літрів води зі здатністю прихистити 45.000 живих істот 500 різних видів, які представляють головні морські екосистеми планети.

000 живих істот 500 різних видів, які представляють головні морські екосистеми планети

Унікальним за своєю архітектурою є перекриття у формі квітки лілеї, виготовлене з білого бетону товщиною всього 15 см. Символом океанографічного парку є скляний тунель довжиною 60 метрів, проходячи по якому, ти ніби поринаєш в океан і стаєш частиною його, а чудове шоу дельфінів нікого не залишить байдужим.

Символом океанографічного парку є скляний тунель довжиною 60 метрів, проходячи по якому, ти ніби поринаєш в океан і стаєш частиною його, а чудове шоу дельфінів нікого не залишить байдужим

5. Палац оперного та театрального мистецтва імені королеви Софії спроектований у формі шолома середньовічного іспанського воїна. Використовується для організації театральних і оперних виступів, концертів різних музикательних знаменитостей.

Використовується для організації театральних і оперних виступів, концертів різних музикательних знаменитостей

6. Агора «Ágora» - це нова ікона міста майбутнього, яка є універсальним простором, де можуть проводитися події різного типу: від проведення конгресів і конференція до організації тенісним турнірів.

Сміливі лінії Hemisferic, Umbracle, Музею Наук, Oceanografico і Палацу Мистецтв складають футурістскій естамп, який символізує нову Валенсію: сучасне місто всередині тисячолітнього міста, де мільйони відвідувачів приїжджають щороку, щоб влитися в культурну та наукову спадщину.

www. cac .es

шоу

Середньовічний лицарський турнір / Desafío Medieval

Середньовічний лицарський турнір / Desafío Medieval

Двогодинне шоу «Лицарський турнір» - це пригода, яка перенесла Вас в епоху Середньовіччя-епоху мандрівних лицарів і прекрасних дам, коли лицарі здійснювали геройства в ім'я Прекрасної дами і принесе масу задоволення. як днтям, так і їх батькам.

www. desafiomedieval .com

шоу Фламенко

Подивитися фламенко шоу в його традиційному виконанні ви можете в ресторані Viva España в Оліві, 30км від Дении. Під час представлеія Вам буде запропоновано спробувати іспанську кухню. Під запальну музику будуть виконані різні стилі фламенко. http://viva-espana.net/ Подивитися фламенко шоу в його традиційному виконанні ви можете в ресторані Viva España в Оліві, 30км від Дении

Приїжджайте до нас і ошутіте атмосферу тепла, свята, доброти, життєрадісності, яка панує в космополітичною Дении!

Що можна побачити і куди сходити в Дении?
ВІДПОЧИНОК АБО КУДИ піти розважитися?

Новости