Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ольга Бузова переїхала в готель через те, що у неї вдома відключили гарячу воду

11:50 02.06.2017

Планове відключення гарячої води торкнулося і зірок. Так наприклад, Ользі Бузової довелося на час переїхати в розкішний готель в елітному селищі Барвиха, про що зірка розповіла шанувальникам у своєму мікроблозі в Instagram.

«Що робити, коли у тебе відключили воду з 1 по 10 червня? Найважливіші дні, коли величезна кількість концертів, заходів та виступів. Правильно, приїхати в готель », - поділилася Бузова. Ольга також вибачилася перед гримерами, яким тепер доведеться їздити далеко за МКАД, щоб навести красу зірці: «Хай вибачать мене мої гримери, але найближчим часом я буду жити тут, так що їм доведеться їздити до мене, але тут всі умови є. Ну, оскільки я все-таки за містом і це спа-готель, то завтра о 12:00 я піду на масаж і сподіваюся, у мене буде хороший довгий сон ».

До слова, у Бузової дійсно щільний графік. зірка « Дому-2 »Випускає свою лінію одягу і аксесуарів, працює телеведучою, веде заходи, грає в театрі, записує пісні і виступає з ними на великих майданчиках країни. Після розлучення з чоловіком Дмитром Тарасовим Оля почала заробляти в два рази більше. Якщо в 2016-му, згідно з даними Forbes, дохід зірки становив 50 млн рублів на рік, то зараз, за ​​підрахунками журналістів, ця цифра збільшилася вдвічі. Однак зараз Оля не зациклена на одній тільки роботі і вже відкрита для нових відносин. В одному з інтерв'ю зірка зізналася, що матеріальна сторона для неї не так важлива. Бузова шукає людину, яка зможе прийняти її такою, яка вона є, а також дбати про неї і любити.

Ольга Бузова

Читайте також:

Ольга Бузова розповіла, якого чоловіка шукає після невдалого шлюбу з Дмитром Тарасовим

Ольга Бузова програла словесну дуель з Філіпом Кіркоровим на музичній премії

«Що робити, коли у тебе відключили воду з 1 по 10 червня?

Новости