Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Арчі розповів про роман з Бузової

На честь Дня всіх закоханих знаменитостей скликали 12 лютого на колективний романтичну вечерю в ресторан The Apartment На честь Дня всіх закоханих знаменитостей скликали 12 лютого на колективний романтичну вечерю в ресторан The Apartment. Організовував захід бренд Venus. Головним сюрпризом і інтригою вечора стали супутники запрошених зірок. Часто представники шоу-бізнесу відмовляються розповідати про своє особисте життя, тут же все прийшли зі своїми «половинками» і з задоволенням говорили про любов.

Одним з перших на захід прибув Кирило Андрєєв з дружиною Лолою і сином.
- Лола - це моя перша і остання любов, - розповідав «Іванушка». - Кохання всього життя! А все, що було до цього, я, ось чесне слово, вже й не пам'ятаю. Я її дуже довго домагався - цілих 14 днів. Пам'ятаю, що не встиг записати телефон і дзвонив по всім знайомим, намагався з'ясувати, як же її знайти . І ось ми разом вже 12 років, у нас син, а нам все також добре разом.

- До речі, наш Кирило-молодший вже теж знає що, таке любов - втрутилася в розмову Лола. - Він у нас такий велелюбний хлопець - сьогодні в одну закохався, завтра в іншу . Але я поки в курсі всіх любовних перипетій сина, намагаюся його підтримувати, поради давати.

Найяскравішою парою вечора стали Арчі і Ольга Бузова, які останнім часом усюди з'являються разом. Як зізнався кореспонденту «Клео» Арчі, у них з Ольгою починається роман.

- Все почалося з того, що ми з Олею познайомилися на вечірці у спільних знайомих. Вона взяла мій телефон, а потім якось серед ночі взяла і зателефонувала зі словами типу «відгадай хто». Я о другій годині ночі розгадувати ребуси був не розташований і дуже жорстко відповів, що, мовляв, дівчина, голову не морочте, приїжджайте до мене, на місці розберемося. Ну, вона і приїхала! А потім у нас було перше офіційне побачення . Поки нам дуже весело і приємно разом, а у що це виллється - подивимося.

Треба сказати, що Ольга Бузова стала душею вечора. Вона познайомилася з Кирилом Андрєєвим-молодшим і його мамою. «Ну що, малюк, як у тебе справи? Які оцінки в школі? А спортом яким займаєшся? »- завалювала збентеженого хлопчика питаннями телеведуча, не забуваючи при цьому позувати камерам і фотографам. Потім вони з Арчі почали вальсувати по залу, в черговий раз перетягнувши на себе всю увагу преси.

Найкрасивішою і одночасно найскромнішої парою вечора став творчий і любовний дует актриси Лянка Гриу і режисера Михайла Вайнберга. Вони скромно сиділи в куточку і явно насолоджувалися товариством один одного.

- Ми познайомилися на зйомках фільму «Шукаю тебе», - розповідала Лянка, сидячи на колінах у свого коханого. - Спочатку це був лише творчий союз, але потім все само собою переросло в справжню любов . Так що фільм з таким промовистою назвою «Шукаю тебе» став для нас доленосним. Він, до речі, 21 лютого виходить на каналі «Росія».

Зірка мюзиклу «Монте-Крісто» Анастасія Макєєва з'явилася зі своїм бойфрендом, актором Глібом Матвейчук, і теж поспішила поділитися своїми радостями - і в особистому, і в творчому житті.
- Я щаслива, як ніколи в житті! Зі мною поруч прекрасний, гідний, сильний, турботливий і люблячий мене чоловік! І я вперше в житті розумію, що саме від нього я готова народити дітей. Ми вже думаємо про це. Взагалі любов і внутрішнє щастя завжди змінюють все твоє життя в кращу сторону. Мені трапляються цікаві проекти - один за іншим. Гряде кілька прем'єр, але найголовніше, що з 2 по 14 березня я знову виходжу на сцену мого улюбленого проекту - мюзиклу «Монте Крісто».

У затишному ресторанчику в цей вечір також з'явилися актриси Олена Захарова, Анна Терехова, співачки Ірина Ортман зі своїм чоловіком, Юлія Михальчик з бойфрендом, співачка Іка з продюсером Миколою Ростовим, Марина Лізоркіна з коханим Арамом, фігуристка Анастасія Гребенкина із супутником Миколою, фотограф Володимир Широков , Олександр Демидов з дружиною і багато інших.

Ті, хто опинився в цей вечір без пари, явно відчували себе не в своїй тарілці - аж надто романтична атмосфера запанувала навколо.

Першими захід покинули Жанна Еппле та Володимир Широков. А от інші «зіркові» закохані не соромилися демонструвати свої почуття .

«Ну що, малюк, як у тебе справи?
Які оцінки в школі?
А спортом яким займаєшся?

Новости