Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алла Бут була допущена до заарештованого в Таїланді Віктору Буту перед його екстрадицією

Алла Бут була допущена до заарештованого в Таїланді Віктору Буту перед його екстрадицією Алла Бут була допущена до заарештованого в Таїланді Віктору Буту перед його екстрадицією. Фото. SAEED KHAN / AFP / Getty Images Алла Бут і адвокат зустрілися з засудженим напередодні екстрадиції Віктора Бута в США. 25 серпня, за повідомленням місцевих ЗМІ, повинна була початися передача Віктора Бута американській стороні.

У зв'язку з цим, десятки журналістів чергували біля в'язниці протягом всієї ночі в очікуванні екстрадиції, яка не відбулася.

За словами адвоката засудженого, жодне з відомств Таїланду не надало відповідні папери на видачу росіянина. Алла Бут, в свою чергу, турбується про те, що прийшовши в Таїланду в'язницю на чергове побачення до чоловіка, його вже не застане.

Американська сторона, не дочекавшись результату першого запиту на видачу Віктора Бута, подала другий запит на його екстрадицію, ставлячи йому економічні махінації з банківськими картами і Інтернет-шахрайство, що призвело до відстрочення процесу передачі засудженого. Алла Бут сподівається, що слухання суду 4 жовтня в зв'язку з другим запитом на екстрадицію прояснить ситуацію з необгрунтованими обвіненіямів його адресу.

Бут був заарештований в Бангкоку в березні 2008 року за запитом правоохоронних органів США, за звинуваченням у поставках зброї колумбійським повстанцям. Апеляційний суд Таїланду в серпні 2010 року прийняв рішення про видачу Віктора Бута владі США.

Якщо Вам сподобалася стаття, не забудьте поділитися в соціальних мережах

Новости