Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Хвора на рак 90-річна американка відмовилася від лікування і вирушила в навколосвітню подорож

15:49, 29 лютого 2016 світ

+1041

+1041

Дізнавшись про свій діагноз, Норма заявила, що "умиває руки" / facebook.com/DrivingMissNorma

Мешканка штату Мічиган відмовилася від лікування діагностованого у неї онкозахворювання на користь подорожі по різних країнах і континентах з відвідуванням культових пам'яток.

Про це пише Лента.ру з посиланням на Metro. На сторінку в Facebook , Присвячену поїздці 90-річної жінки, підписалися більше 63 тисяч чоловік.

Жінка на ім'я Норма (прізвище видання не уточнює) дізналася про свою хворобу незабаром після того, як помер від раку її чоловік Лео. «Мені 90 років, так що я умиваю руки», - відповіла американка лікарям на пропозицію хірургічного видалення пухлини матки.

Замість госпіталізації Норма вирушила разом з сином Тімом, його дружиною Ремі і пуделем Рінго в поїздку по США в фургоні для кемпінгу, а потім в інші країни (сім'я з'їздила в Китай і Європу).

Читайте також Тім Кук розповів, що намагався віддати частину печінки Стіву Джобсу

За півроку, що минули з моменту початку шляху, тільки в США сім'я відвідала такі місця, як Музей НЛО в штаті Нью-Мехіко, національний парк «Гранд-каньйон», Космічний центр Кеннеді, парк розваг Disney World. Норма також побувала на пляжах Флориди, зупинившись в п'ятизірковому готелі, політала на повітряній кулі і пройшлася по розважальних закладах Бурбон-стріт в Новому Орлеані.

«У Норми зараз нічого не болить, її розум гострий, вона обожнює подорожувати і з нею дуже легко», - розповіла невістка американки. За її словами, симптоми захворювання навіть зменшилися з початку поїздки. Лікарі дозволили Нормі подорожувати і згодом визнали, що радикальне лікування могло вбити стару жінку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости