Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про країну Мальдіви, мова, релігія, валюта, транспорт, кухня, магазин

Мальдіви це острівна держава в Індійському океані, на південь-захід від Шрі-Ланки

Мальдіви це острівна держава в Індійському океані, на південь-захід від Шрі-Ланки. Походить назва «Мальдіви» від індуських слів «mahal» (палац) і «diva» (острів).
На Мальдівах все розташовано на маленьких, але дуже мальовничих ділянках суші. Мальдівські острови включають в себе 1192 коралових острова, з яких тільки 200 є населеними. Острови об'єднані в атоли. Південні острови перетинає екватор. Висота островів не перевищує 3 м. Над рівнем моря. Площа країни складає 90 тис. Км2, а суші - тільки 298 км2.
Мальдіви пропонують ідеальний пляжний відпочинок, де вас чекають безлюдні білосніжні пляжі, бірюзові води індійського океану, буйна рослинність і стрункі пальми, блакитне небо і ласкаве сонце круглий рік. Мальдіви це воістину райський куточок нашої планети.
Столиця Мальдівської республіки - Мале (яка є однією з найменших столиць усього світу і єдиним містом на Мальдівах) коштує на одному острові, міський аеропорт знаходиться на іншому, а готелі - кожна на окремому острові. Дістатися до готелю, в залежності від його віддаленості від аеропорту, можна на швидкісному катері, гідролітаку або літаку внутрішніх авіаліній.
Тури на Мальдівах найбільше підходять туристам, які шукають спокійний пляжний відпочинок, люблять насолоджуватися красою природи і засмагати під сонцем, які хочуть відпочити і забути про все. Тут панує особлива атмосфера тиші, романтики, усамітнення і спокою.
Відпочинок на Мальдівських островах дуже популярний серед закоханих і молодят. Для закоханих тут організовують все, що вони можуть побажати - від SPA-масажу на двох або романтичних прогулянок по океану до фантастичної ночі на безлюдний острівець. Також можемо запропонувати тури на Мальдіви, які включають проведення весільної церемонії на пляжі безлюдного острова або, наприклад, в скляному павільйоні в оточенні блакитного моря і чарівних рибок. Така подія Ви не забудете ніколи!
Любителям більш активного відпочинку тури на Мальдіви також припадуть до душі. Таким туристам рекомендуємо поєднати пляжний відпочинок з водними видами спорту, яких тут величезна різноманітність: серфінг, віндсерфінг, водні лижі, плавання під вітрилом, стрибки з парашутом у воду і тд. Мальдіви - одне з кращих місць в світі для занять дайвінгом. Приголомшливий своєю різноманітністю підводний світ здивує кожного.

Всього пару причин, чому обов'язково потрібно відвідати Мальдіви:
- безвізова країна для громадян всіх країн світу;
- одне з найбільш екологічно чистих місць на землі;
- кожен готель - окремий острів;
- саме морська держава (99% території знаходиться під водою);
- на Мальдівах Ви зможете не тільки побачити, але у поучаствовать в таких екзотичних заходах, як годування акул, скатів, краби бігу;
- одне з кращих місць світу для дайвінгу;
- найромантичніші весільні церемонії і незабутній медовий місяць;
- безпека! Відсутність цунамі і штормів, отруйних змій і небезпечних комах;
- сезон триває цілий рік!

Але причин набагато-набагато більше ...
Ми щиро бажаємо, щоб Мальдіви стали улюбленим місцем для відпочинку Вас і Вашої родини!

Новости