Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди сходити в Одесі: 12-28 серпня в Затоці пройде фестиваль музики і мистецтва Anotherland - подорож, розвага, Одесі

Понад 100 діджеїв, арт-інсталяції та унікальна програма - у цьому році в Затоці (Одеська область) пройде фестиваль нового формату "Anotherland" з 12 по 28 серпня. Мрії про відпочинок на морі в хорошій компанії з актуальною електронною музикою, йогою, спортом, пляжними іграми, різними майстер-класами в цьому році стануть реальністю.

Фестиваль "Anotherland" - це можливість зануритися в інший світ, який створюють унікальна територія і програма фестивалю. Півтора кілометра піщаного пляжу, чисте море, власне недороге житло, кемпінг, 2 сцени, лаундж зони, арт-інсталяції, багато спорту, кіно, різні види мистецтва і нескінченна музики від українських та зарубіжних артистів.

На двох сценах і денному барі буде представлена ​​музика абсолютно різних стилів, від мейнстріму до андеграунду за участю улюблених українських діджеїв: Mays, Kon`, Anna Lee, Derrick & Tonika, DJ IRA`, Veronika, Ivan Ionov, Ost & Meyer, Lime Kid, Outstrip , Dmit Kitz, 2 Special, Antai, Guy Richard, Bolotin, Mamay, Buzzkeeper, Duberman, Kichi Kazuko, Exiva, Azotti, YUDZA, Jim Pavloff, Sunriser, Francheska, Ground, oodman, Dynamic, Naum, Dub Head, Nobrain, Duo Hard Candies, The Chmill, Stereomin, Stark, Individuum, AVC і багато інших. Ім'я головного хедлайнера фестивалю і зарубіжних гостей будуть оголошені на сторінках "Anotherland" в соціальних мережах вже в самий найближчий час.

Крім артистів, фестивальну програму наповнять заняття з кращими майстрами з йоги, фітнесу та хенд-мейду. Гостей чекають майстер-класи з масажу і боді-арту, турніри з пляжних ігор, навчання медитацій і вечори біля вогнища. На території фестивалю створюються всі умови, щоб його не хотілося залишати ні вдень ні вночі: кілька барів, танцполи, тенти і пуфи на пляжі, спортивні майданчики, центральний багаття з гриль-зоною, літній кінотеатр під зірками і головна визначна пам'ятка - купольний 3D кінотеатр ATMASFERA 360, зі спеціальною програмою аудіо-візуальних подорожей.

Основною відмінністю фестивалю цього року стане "Велика Гра" 5 Народів Anotherland ". Головний гейміфікатор фестивалю Олександр Лактіонов (PMO Manager CRYTEK) розповів про майбутню подію:" Велика Гра - це розвага схоже комп'ютерній грі, тільки в реальному житті. У кожного народу свої переваги та особливості. Беручи участь в програмі фестивалю, ви щодня заробляєте особисті та групові бали, які перетворюються в блага в кінці кожного дня. Все відбувається по-справжньому і з реальними людьми. Буде багато фана, живого спілкування, яскравих і незабутніх вражень ".

Програма виглядає переконливо, і, схоже, для української молоді це будуть дійсно дві чарівні тижні на море, особливо з огляду на доступність фестивалю. У розпал туристичного сезону в найпопулярнішому місці, в Затоці, вартість входу на фестиваль з проживанням на тиждень, а саме стільки триває Гра, становить 2350 гривень (якщо жити в бунгало з вигодами), і 1000 гривень з людини на 7 днів (якщо жити в кемпінгу). Також, путівку можна купити в розстрочку за 300 гривень на місяць (www.anotherland.com.ua)

"Орієнтуючись на європейські фестивалі, ми створюємо свій, український бренд -" Anotherland ", де втіляться наші мрії про ідеальний відпочинок на морі з музикою, мистецтвом, спортом і свободою самовираження. Якщо ви готові, приїжджайте грати на" Anotherland "- коментують організатор фестивалю Валерій Коршунов.

"Anotherland" - нова сторінка в історії українських музичних фестивалів з правильними цінностями, популяризацією здорового способу життя та яскравими ідеями.

Як живеться Лободі і Лорак в Росії - читай у нас в Instagram !

Новости