Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кольоровий папір

  1. Кольоровий папір для друку та творчості
  2. Особливості кольорового паперу

Формати: A4, A3

Щільність: 80 г / м2, 160 г / м2

- Переваги
♦ Європейський стандарт якості
♦ Висока ступінь непрозорості
♦ Однорідність відтінку
♦ Ідеальна двосторонній друк

Сертифікати FSC® і EU Ecolabel Сертифікати FSC® і EU Ecolabel

Кольоровий папір для друку та творчості

У будь-якому офісі виникає необхідність купити кольоровий папір. Поряд зі звичною сніжно білої, кольорова користується популярністю практично в кожній фірмі. Пояснюється це тим, що сфера її вживання не менше, ніж у іншої офісної, якщо не більше. Такий папір набувають офісні працівники, школярі, вчителі, студенти, дитячі вихователі та батьки малюків. Вона незамінна для творчих особистостей, популярна серед художників.

Особливості кольорового паперу

Завдяки широкій сфері застосування, продається кольоровий папір оптом. Що дозволяє істотно економити на її вартості. Завдяки відмінною колірній гамі, вона допомагає привернути увагу всіх працівників, донести необхідну інформацію. Її використовують для виготовлення листівок, програм або для поширення ознайомчого тексту всередині компанії, створення афіш, постерів, рекламної продукції. Яскраві фарби допомагають зосередити увагу школярів на необхідних даних.

Як і звичайна біла, кольорова має ряд характеристик, на які варто звертати увагу при її покупці. До них можна віднести:

  • Щільність;
  • прозорість;
  • жорсткість;
  • Шорсткість.

Кольоровий папір для принтера буває щільністю від 45 г / м2 до 20г / м2. Це особлива характеристика, яка вказує на вагу квадратного аркуша. Відповідно, чим вище щільність, тим вона міцніша. Для офісної техніки оптимальним варіантом виступає щільність в 80г / м2. Саме на роботу з такою щільністю паперу розрахована практично вся офісна техніка.

Прозорість, як і білої, повинна бути мінімальна. Тільки так виникає можливість на якісну двосторонню друк.

Жорсткість, одна з найважливіших характеристик. Вона вказує на її здатність чинити опір вигину. Чим вона жорсткіше, тим краще виходить друк, до того ж відсутня залишковий вигин.

Шорсткість або її гладкість, важлива характеристика, на яку слід звертати увагу. Чим менше показник шорсткості, тим краще будуть лягати чорнило на лист.

Як і будь-який інший вид офісного паперу , Даний тип має свої рівні якості. Розрізняють три загальних класу. Серед них найбільш бюджетним виступає клас С. Його охоче слід використовувати для творчості дітей, невеликої кількості друку. Його вартість на порядок нижче інших, але якість також дещо гірше. Хоча цей факт не заважає класу С бути однією з найпопулярніших.

Кольоровий папір класу В дозволяє робити двосторонній друк. Володіє підвищеною щільністю, непрозорістю. При цьому її вартість вже трохи вище, ніж у попереднього класу. Однак більш високі характеристики роблять її універсальною, розширюють спектр використання, дозволяють виробляти двосторонню друк, як кольорову, так і чорно-білу.

Найпрезентабельнішим і дорогим класом виступає клас А, такий папір використовують для урядових документів. Наприклад, спрямовані плани і розрахунки на такому папері привернуть увагу компаньйонів.

Також не варто забувати, що кольоровий папір для друку відрізняється по самому головному критерію - відтінку. Так, виробники представляють Вашій увазі папір відтінків:

  • пастельних;
  • інтенсивних;
  • неонових;
  • Стильних.

Вибираючи кольоровий папір, пам'ятайте, що вона повинна максимально передавати кольори, бути екологічної, міцної, з рівними краями. Тільки високоякісний папір дозволить Вам без праці зробити двосторонній друк будь-якого документа або картини.

Новости