Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Вісконсині жінкам не можна ходити в червоному, а в Свазіленді з пані можуть зірвати штани прямо на вулиці

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

4 лютого 2013, 13:59 Переглядів: 4 лютого 2013, 13:59 Переглядів:   Француженкам дозволили ходити в брюках

Француженкам дозволили ходити в брюках. Фото rambler.ru.

Сьогодні в Парижі скасували закон 1800 року, який забороняв жінкам носити штани в громадських місцях. Як виняток дозволялося носити брюки, якщо жінка їхала на велосипеді або верхи на коні. На заборону вже довгий час ніхто не звертав уваги. Однак міністр жінок Франції Наджат Валло-Белькасем заявила, що даний закон суперечить принципам про рівність чоловіків і жінок, прописаним в конституції. До слова, першою порушила цей закон знаменита Коко Шанель, яка в 1929 році вперше з'явилася на світському прийомі в жіночих брюках. Її сучасниці ще довгий час не наважувалися включити штани в свій гардероб.

Цікаво, що в деяких країнах до цих пір є закони, що забороняють носіння того або іншого одягу, які поки ніхто не збирається скасовувати. В Австралії забороняють надягати рожеві штани в суботу, а також бродити по вулицях в чорному одязі, повстяних туфлях і з чорною фарбою на обличчі, так як це є атрибутами злодіїв.

У Римі чоловікам заборонено носити спідниці. Порушники можуть бути заарештовані.

У Королівстві Свазіленд (Південна Африка) існує закон, згідно з яким жінкам заборонено носити одяг, яким би то не було чином нагадує чоловічу. У разі, якщо жінку побачать в штанях, солдати мають право зірвати їх з неї на очах у всіх.

В Америці в конституціях багатьох штатів є закони, що забороняють ті чи інші предмети одягу. Так в місті Кармел (штат Hью-Йорк) будь-який чоловік, який надів штани і піджак різного кольору, штрафується на $ 500 (4000 грн). В окрузі Hогалес (штат Арізона) чоловікам заборонено користуватися підтяжками. А в штаті Вісконсін жінка в червоному може бути арештована. У штаті Кентуккі жінкам дозволено ходити по шосе виключно в супроводі двох поліцейських або з палицею в руках. У штаті Клівленд є закон про заборону носіння жінками лакової взуття, так як чоловік може побачити в них віддзеркалення нижньої білизни. А в Алабамі дамам заборонено носити взуття на високих підборах.

У Росії також йшла дискусія про введення дрес-коду в громадських місцях, і переважна більшість російських сайтів навіть опублікували закон, нібито підписаний Дмитром Медведєвим, про заборону ботфортів в поєднанні з колготками в сіточку, джинсів із заниженою талією і прозорому нижній білизні. Однак після великої кількості негативних коментарів виявилося, що це був жарт

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Вісконсині жінкам не можна ходити в червоному, а в Свазіленді з пані можуть зірвати штани прямо на вулиці". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Касьянова Олена

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости