Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пошук і бронювання

  1. Як забронювати квитки на сайті? Щоб створити бронь, задайте пошук і дочекайтеся результатів....
  2. Чи потрібно оформляти квиток для немовляти і чи є він безкоштовним?
  3. Яка максимальна кількість пасажирів можна включити в один замовлення?
  4. Чи можна оформити на сайті квиток з молодіжної знижкою?
  5. Як мені перевірити, що моя бронь існує в базі авіакомпанії?
  6. Де можна побачити, коли закінчується термін оплати квитка?
  7. Як скасувати неоплачену бронь?
  8. Чи потрібно скасовувати одну бронь, якщо я створив два однакових замовлення?
  9. Що значить відмітка чартерний рейс?
  10. На що звернути увагу при виборі перельоту?

Як забронювати квитки на сайті?

Щоб створити бронь, задайте пошук і дочекайтеся результатів. Виберіть варіант перельоту і перейдіть на сторінку оформлення замовлення, на якій має бути вказано прізвища та імена пасажирів на латиниці, дату народження, номер паспорта, дату закінчення дейтсвія паспорта (у разі наявності).
Щоб створити бронь, задайте   пошук   і дочекайтеся результатів Також при бронюванні обов'язковими полями є адреса електронної пошти та номер контактного телефону замовника.

Після натискання кнопки «Бронювати» буде завершено бронювання і просвоен номер замовлення (PNR) з бази даних перевізника. Нижче буде запропонована посилання для входу в особистий кабінет управління замовленням. В особистому кабінеті будуть доступні всі варіанти оплати замовлення та інші корисні сервіси.

У момент завершення бронювання ви отримаєте лист-підтвердження по електронній пошті з деталями замовлення і посиланням для доступу в особистий кабінет, де можна здійснити оплату квитків.

Ви можете оплатити замовлення відразу або скористатися посиланням з листа пізніше. Ви можете оплатити замовлення відразу або скористатися посиланням з листа пізніше Про крайній термін оплати авіаквитків ми повідомимо вас по електронній пошті, а також в sms-яке повідомлення, як тільки він буде встановлений авіакомпанією. Як правило повідомлення про крайню дату оплати замовлення приходить на email відразу, а встановлений авіакомпанією термін дії замовлення - 24 години з моменту бронювання.

Зверніть увагу, що зазначений в повідомленні термін може бути скорочений на вимогу авіакомпанії, в цьому випадку на вашу пошту може прийти нове повідомлення.

Чи можливо забронювати авіаквиток просто зателефонувавши по телефону?

Наші фахівці не бронюють авіаквитки по телефону. У разі якщо є труднощі з вибором перельоту і / або бронюванням потрібного варіанту - просто зателефонуйте нам за номером (044) 393 22 33. Ми постараємося вам допомогти вибрати або забронювати необхідний варіант перельоту на нашому сайті. Якщо варіант перельоту, з яких-небудь причин не представлений на нашому сайті або недоступний до бронювання - вишліть польотні дані і ми постараємося допомогти з бронюванням.

Чи потрібно оформляти квиток для немовляти і чи є він безкоштовним?

Квитки для немовлят оформляються тільки в одному замовленні з супроводжуючими їх дорослими. Оформлення авіаквитка на немовляти в окремому замовленні неможливо.

Такий квиток при перельоті з України, як правило, є безкоштовним, а в разі міжнародного перельоту його ціна зазвичай становить 10% від тарифу дорослого пасажира.

Яка максимальна кількість пасажирів можна включити в один замовлення?

В одне замовлення ви можете вписати не більше 9 пасажирів, включаючи дорослих і дітей від 2 до 12 років В одне замовлення ви можете вписати не більше 9 пасажирів, включаючи дорослих і дітей від 2 до 12 років. Немовля не може здійснювати переліт без дорослого, тому кількість немовлят до 2 років без надання окремого місця не може перевищувати кількість дорослих пасажирів.

Оптимальна кількість пасажирів в одному замовленні - не більше 4-х. Чим менше пасажирів в запиті пошуку - тим вище ймовірність забронювати дешеві авіаквитки, за найнижчими тарифним класів (тому що кількість найдешевших місць на рейсі завжди обмежена авіакомпанією з комерційних міркувань).

Чи можна оформити на сайті квиток з молодіжної знижкою?

На сайті є можливість оформлення квитків для чотирьох типів пасажирів: дорослий, молодь від 12 до 24 років, дитина від 2 до 12 років, і немовля до 2 років. Тому якщо ви молодь або студент - у вас великі шанси знайти квитки дешевше. Перевізники, які надають молодіжні / студентські тарифи:

та інші
та інші...

Пенсійні знижки дуже рідко надаються перевізниками. Ви можете звернутися безпосередньо в авіакомпанію для того, щоб уточнити про дану можливості щодо вашої поїздки.

Як мені перевірити, що моя бронь існує в базі авіакомпанії?

Для перевірки бронювання вам необхідно звернутися в колл-центр авіакомпанії з номером броні (або датою вильоту, номером рейсу і прізвищем пасажира, 0, '), або перевірити її на офіційному сайті авіакомпанії. Однак майте на увазі, що на сайтах деяких авіакомпаній можна переглядати тільки замовлення, зроблені безпосередньо на даних сайтах.

Також можна використовувати для перевірки сайти систем бронювання, в залежності від того, в якій системі оформлена ваша броня:

Звертаємо вашу увагу на те, що кожна авіакомпанія може мати свій внутрішній номер замовлення, відмінний від номера замовлення в системі бронювання. В цьому випадку треба запитати у нашої підтримки номер замовлення (PNR) в базі даних авіакомпанії.

Де можна побачити, коли закінчується термін оплати квитка?

Термін оплати квитка вказується в повідомленні на пошту або sms і в особистому кабінеті замовлення Термін оплати квитка вказується в повідомленні на пошту або sms і в особистому кабінеті замовлення. Ви завжди можете передзвонити в нашу службу підтримки і уточнити дату і час автоматичної ануляції замовлення. У разі технічної можливості ми завжди будемо раді продовжити крайню дату оплати в межах робочого дня, якщо вам необхідно більше часу для здійснення платежу. Також після заповнення основних даних (e-mail, телефон, прізвище / ім'я пасажира) на сторінці бронювання на зазначену вами електронну пошту відправляється лист, в якому вказано той самий строк оплати замовлення і дано посилання на сторінку оплати.

Зверніть увагу, що термін оплати замовлення може бути скорочений на вимогу авіакомпанії, в цьому випадку на вашу пошту надійде нове уточнююче timelimit повідомлення.

Як скасувати неоплачену бронь?

Ваше замовлення анулюється автоматично після закінчення терміну "Дійств. До:", який вказаний в особистому кабінеті, а також в електронному листі-повідомленні про термін оплати з даними замовлення. Однак, якщо ви хочете зробити нову бронь, особливо на рейс тієї ж авіакомпанії, або просто хочете звільнити місця, які зможуть викупити інші пасажири, ви можете анулювати бронь в особистому кабінеті. Або зателефонувати в нашу службу підтримки клієнтів за номером +38 044 393 22 33 і попросити зняти бронь за номером замовлення. Також можна відправити запит на зняття броні по email: [email protected], вказавши причину звернення «Ануляція» і номер замовлення, який необхідно скасувати.
Ваше замовлення анулюється автоматично після закінчення терміну Дійств
Звертаємо увагу на те, що дані умови відносяться саме до замовлень, по яких не було оформлено авіаквиток.

Чи потрібно скасовувати одну бронь, якщо я створив два однакових замовлення?

Так, вам потрібно скасувати зайве бронювання. Почсті все авіакомпанії вимагають анулювати обидві броні, якщо їх система виявляє замовлення на одних і тих же пасажирів на теже рейси в деяких випадках навіть в межах двох днів.

Іноді авіакомпанії, знайшовши однакові замовлення, можуть анулювати місця і в броні з виписаними квитками, тому будьте уважні і не допускайте наявності дублюючих бронею.

Що значить відмітка чартерний рейс?

Е то рейс за спеціальним замовленням від однієї або декількох турфірм, які орендують літак, щоб відправляти людей у ​​напрямку, куди регулярні рейси не літають.

Головний плюс - низька ціна на квиток і прямий переліт без пересадок і по рідкісним напрямками. Але є особливості:

  1. Чартерні квитки не підлягають повернення і змін.
  2. Туроператори практично не продають місця на чартерних рейсів заздалегідь, а включають їх до складу турпакета разом з наземним обслуговуванням.
  3. Так як чартерні рейси сезонні, їх можуть затримати або перенести, і це все необхідно відстежувати пасажиру. Але не хвилюйтеся - вас все одно доставлять за призначенням.
  4. при покупці чартерного квитка ви отримуєте підтвердження, який напередодні вильоту замінюється на маршрутну квитанцію.

Що ще корисно знати про чартери:

  • Рейс може здійснювати будь-яка авіакомпанія
  • Чартерні квитки поверненню та обміну не підлягають
  • Послуги на борту залежать від перевізника - вони такі ж, як і на регулярних рейсах
  • Навіть якщо літак заповниться тільки наполовину, ви все одно полетите
  • Використовувати мильні карти і бонуси на таких перельотах можна

На що звернути увагу при виборі перельоту?

  1. Наявність норми здається багажу, включеного в тариф
    - Якщо багаж не включений у вартість, отображет напис під часом відправлення.
    - коли багаж включений у вартість, відображається норма провозу.
  2. Тип виконуваного рейсу - регулярний або чартер
  3. Транспортний засіб - літак, потяг чи автобус - деякі авіакомпанії укладають договори з наземними перевізниками для доставки пасажирів до пунктів призначення, які знаходяться поруч з аеропортами прильоту.
  4. Зміна аеропорту, коли необхідно буде залишити транзитну зону і переїхати в інший аеропорт при наявності транзитної візи або інших документів дозволяють залишити зону аеропорту прибуття.
  5. Ночівля в аеропорту транзиту. Багато авіакомпаній ( Turkish Airlines , Qatar, Air Astana) надають безкоштовно готель на час очікування рейсу, як правило якщо час очікується перевищує 8-9 годин.
Як забронювати квитки на сайті?
Чи потрібно оформляти квиток для немовляти і чи є він безкоштовним?
Яка максимальна кількість пасажирів можна включити в один замовлення?
Чи можна оформити на сайті квиток з молодіжної знижкою?
Як мені перевірити, що моя бронь існує в базі авіакомпанії?
Де можна побачити, коли закінчується термін оплати квитка?
Як скасувати неоплачену бронь?
Чи потрібно скасовувати одну бронь, якщо я створив два однакових замовлення?
Що значить відмітка чартерний рейс?
На що звернути увагу при виборі перельоту?

Новости