Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бронювання авіаквитків

  1. Введення даних в форму пошуку авіаквитків
  2. Пошук авіаквитків
  3. Результати пошуку
  4. Вибір авіаквитка і бронювання
  5. Підтвердження бронювання авіаквитка
  6. Способи оплати авіаквитків
  7. Оплата авіаквитка кредитною карткою
  8. доставка авіаквитків
  9. повернення авіаквитків
  10. Контактні дані агентств з продажу авіаквитків

Забронювати квитки ви можете на цій сторінці або на будь-який інший сторінці нашого сайту - форма бронювання авіаквитків розташована праворуч. Ми шукаємо авіаквитки по 728 авіакомпаніям, 5 систем бронювання і 15 авіабілетним агентствам. Коли Ви приходите в інтернет-агентства або авіакомпанії за квитком, то Вам пропонують обмежений вибір. Ми не агентство і не авіакомпанія, у нас найбільший вибір авіаквитків, бо у нас є пропозиції від усіх відразу, а ви вибираєте потрібний вам авіаквиток за найкращою ціною.

Проста інструкція, яка дозволить Вам знайти і забронювати потрібний авіаквиток за найнижчою ціною.

Введення даних в форму пошуку авіаквитків

Тут все досить просто - Ви заповнюєте форму пошуку авіаквитків і натискаєте кнопку "Знайти"

Пошук авіаквитків

Швидкість пошуку авіаквитків залежить від багатьох причин: швидкості відповіді наших партнерів, можливостей Вашого комп'ютера, швидкості вашого інтернет-підключення та інших причин. Тому радимо набратися терпіння, не закривати браузер і трохи почекати!

Результати пошуку

Крім результатів пошуку авіаквитків на сторінці Ви побачите "Календар кращих цін", за допомогою якого можна подивитися ціни на найближчі дати. За замовчуванням він закритий. Натисніть на посилання "Календар кращих цін" і Календар з'явиться на екрані.

Вибір авіаквитка і бронювання

Вибравши потрібний Вам авіаквиток, Ви натискаєте кнопку "Замовити", після чого ми перенаправляємо Вас на сайт нашого партнера, де Ви бронюєте і купуєте квиток. Слід врахувати, що в деяких випадках авіаквитки за заявленою на нашому сайті вартості можуть закінчитися, тоді партнер запропонує вам авіаквиток по самому мінімальному тарифу, який є у продажу.

Підтвердження бронювання авіаквитка

Ви переходите на сайт тієї компанії, яку вибрали в попередньому пункті. Заповнюєте дані на пасажира так, як того вимагає агентство, вибираєте форму оплати і завершуєте бронювання. Важливо вказати дійсний e-mail і телефон. Протягом наступних 15 хвилин Вам на пошту прийде підтвердження бронювання з усіма параметрами замовлення і контактними телефонами агентства. Якщо цього не відбулося - перевірте папку "Спам" своєї поштової скриньки. Також Вам можуть зателефонувати за вказаним при бронюванні телефону для уточнення деталей замовлення та форми оплати.

Способи оплати авіаквитків

Ви можете оплатити авіаквитки будь-яким зручним для вас способом:

  • Кредитною карткою Visa, MasterCard. Для оплати карткою необхідно ввести номер, ім'я власника і cvc-код карти, який вказаний на зворотному боці кредитної картки. Увага! Чи не повідомляйте дані вашої кредитної картки стороннім особам!
  • Електронними грошима: WebMoney, ЯндексДеньги.
  • У терміналах QIWI. У салонах зв'язку Евросеть, Зв'язковий.

Оплата авіаквитка кредитною карткою

Оплата і отримання авіаквитків відбуваються на сайтах наших партнерів. Якщо Ви вперше в житті зіткнулися з оплатою авіаквитка по банківській карті - важливо знати, що до оплати приймаються тільки карти банківських платіжних систем Visa і Mastercard, серед них зустрічаються спеціальні карти для розрахунків в інтернет, наприклад, Virtual card (Mastercard) від Альфа-Банку . Карти Visa Electron або Maestro не підходять для онлайн покупки авіаквитків! Для оплати авіаквитка необхідно ввести номер картки (16 цифр), термін дії (exp), ім'я власника картки (як на карті) і код CVC або CVC2 (3 цифри на зворотній стороні картки, поруч з полем де ставиться підпис власника).

доставка авіаквитків

Електронні авіаквитки відправляються на вказаний при бронюванні електронний ящик (e-mail). Ви роздруковуєте маршрутну квитанцію (e-ticket) і надаєте її на стійці реєстрації авіаквитків в аеропорту вильоту.

Електронний авіаквиток - це, по суті, звичайний квиток на літак, але тільки в менш звичному для мандрівника вигляді. Вся інформація про авіапереліт (дані пасажира, маршрут прямування) зберігається в електронній базі, а пасажир отримує на руки маршрут-квитанцію. Деякі пасажири, купивши квиток онлайн і отримавши маршрут-квитанцію, здивовані її видом - це звичайний аркуш формату А4, на якому роздрукована вся інформація про майбутній перельоті. Однак це дійсно офіційний документ, що підтверджує договір між авіаперевізником та пасажиром. При реєстрації на рейс пасажир повинен пред'явити маршрут-квитанцію разом з посвідченням особи точно так же, як пред'являють звичайний паперовий квиток на літак. Слід зазначити, що електронний авіаквиток, придбаний онлайн, коштує дешевше свого паперового аналога.

повернення авіаквитків

Для того, щоб повернути авіаквиток або його перебронювати, Вам необхідно зв'язатися з агентством, у якого Ви його забронювали. Перевірте поштову скриньку, яку Ви вказали при заповненні форми бронювання на сайті партнера, в ньому має лежати лист-підтвердження з контактною інформацією агента з продажу авіаквитків. Повернення оформлених авіаквитків, незалежно від того, яким чином квитки були заброньовані, проводиться відповідно до правил авіакомпаній у наших партнерів. Збори агенства при добровільному поверненні клієнта не повертаються. Збори агенства при вимушеному поверненні при письмовому підтвердженні причини вимушеного повернення, повертаються повністю. У разі повернення авіаквитків Вам необхідно якомога раніше повідомити про це агентство, в якому ви купили авіаквиток.

Контактні дані агентств з продажу авіаквитків

Авіаквитки за найкращими цінами

Хочеш заробити на авіаквитках і інших туристичних продуктах? Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах? Приєднуйся і отримуй дохід!

А ви в курсі, що завдяки сервісу Compensair авіапасажири можуть отримати компенсацію до 600 євро за затримку або скасування рейсу?

Compensair - це сервіс, який допомагає отримати компенсацію в разі:

  • Затримки рейсу;
  • Скасування рейсу;
  • Відмови в посадці (овербукинг);
  • Пропущеної пересадки з вини авіакомпанії.

Пасажир може отримати від 250 євро до 600 євро за проблеми з рейсом, країною вильоту або прильоту якого є Туреччина, Ісландія, Норвегія, Швейцарія або будь-яка інша країна Європейського Союзу. Можливість отримати компенсацію поширюється і на всі рейси авіакомпаній, зареєстрованих в ЄС. При цьому важливо, щоб проблеми з рейсом були викликані надзвичайними обставинами:

  • Загроза теракту;
  • Погані погодні умови;
  • Страйк.

Скористатися послугами можуть всі пасажири, незалежно від громадянства. Це означає, що отримати компенсацію можна навіть в тому випадку, якщо пасажир не є громадянином ЄС або Туреччини.

Compensair бере на себе всі клопоти. Клієнту необхідно підписати форму згоди на представлення інтересів, а також надати інформацію про рейс та номер квитка. Далі фахівці проведуть детальний аналіз ситуації, складуть первинну претензію і будуть вести "юридичний діалог" з авіакомпанією, домагаючись виплати. Про всі важливі етапи клієнт інформується по електронній пошті або SMS.

У разі успіху пасажиру виплачується компенсація. У разі неуспіху пасажир не несе ніяких витрат і інших витрат.

Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах?
А ви в курсі, що завдяки сервісу Compensair авіапасажири можуть отримати компенсацію до 600 євро за затримку або скасування рейсу?

Новости