Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бронь авіаквитків без оплати для візи

  1. Умови резервування квитків
  2. Складнощі відкладеної покупки проїзного
  3. Як правильно придбати квитки на літак без оплати для візи
  4. Процес покупки відкладеного авіаквитка
  5. Як оплатити заброньований квиток на літак
  6. Проходження реєстрації на літак

Діловій людині або туристу, часто вилітають в іноземну державу, доводиться контролювати безліч предполітних умов. Іноді складається така ситуація, коли необхідно зарезервувати квиток на літак, але при цьому оплатити його вартість відразу не виходить, або це робити не бажано.

Функція бронювання квитків без оплати для візи дозволяє зберегти вигідний переліт на певний час, поки не вирішиться питання з оформленням офіційних паперів. Також можливо відкласти покупку перельоту з наступних причин:

  • під рукою не виявилося банківської картки;
  • Мало сума грошей;
  • необхідно додатково узгодити важливі питання;
  • наявність квитків виступає обов'язковою умовою для подальших дій - отримання дозвільної візи.

З першими трьома випадками вирішується досить просто. Вибравши варіант «оплата готівкою в офісі компанії» або «банківським переказом», квиток бронюється на добу. Деякі авіакомпанії, якщо до терміну вильоту після броні залишиться більше тижня, цілком офіційно допускають можливість збереження квитка за індивідуальною заявкою на протязі декількох днів.

Наприклад, німецька компанія Lufthansa дає користувачам на вирішення питання дві доби. Американська United, а також російські UTair і Аерофлот тримають бронь до семи діб. А південнокорейська Korean Air і турецька Turkish Airlines готові чекати оплати десять днів, що дуже зручно.

Умови резервування квитків

Але не все так просто. Як оформити бронь авіаквитків без оплати для візи на кілька днів? Далеко не всі авіаперевізники погоджуються на умови продовження терміну викупу квитків. Навіть якщо він заброньований, то гарантоване зберігання за користувачем залишається протягом доби. А далі компанія залишає за собою право змінювати умови продажу посадкових талонів.

В її правах є умова коригувати ціну квитка щодо курсу валют, або зовсім зняти резерв, якщо на нього знайдеться покупець. Тому, якщо квиток дійсно необхідний, краще піти на деякі витрати і убезпечити себе від подібних випадків. А перш, ніж купувати такий проїзний, ознайомтеся з правилами та умовами покупки на сайті перевізника.

Гарантоване збереження квитка цілком можливо. Але потрібно знати певні нюанси. Деякі авіаційні компанії і агентства-посередники пропонують послугу утримання броні на термін до семи днів за додаткову плату.

Представник французької Airfrance.ru дозволяє скористатися сервісом «Час на роздуми». Тоді за 5-15 євро «заморожується» не тільки сам квиток, але і ціна на нього. А російський сервіс onetwotrip.com готовий зробити це за 200 рублів, що значно економніше, ніж витрати на покупку і наступне повернення талона, якщо не вдасться оформити візу в найкоротший термін.

Складнощі відкладеної покупки проїзного

Зовсім інша ситуація складається при необхідності отримати візову дозвіл для поїздки. При подачі документів в консульський відділ потрібна наявність фактичної роздруківки авіаквитка. Термін обробки заявки і вирішення питання щодо видачі візи досягає десяти днів. У той же час, наявність посадкового талона не означає обов'язковість видачі візи. Повернення квитків майже завжди супроводжується економічними втратами. Як виходити з цієї ситуації, розглянемо в наступних розділах.

Іноді люди намагаються схитрувати, вносять виправлення в старі квиткові бланки або створюють нові. Адже мало хто знає, як забронювати квитки на літак без оплати для візи. Спосіб незаконний і особливо небезпечний. Адже службовець консульства має повне право перевірити правдивість документів, зробивши запит в агентство.

Якщо такого квитка не існує, або авіакомпанія по будь-якої причини встигла анулювати замовлення, то наслідки будуть серйозними. Такому пасажиру загрожує повна заборона на відвідування держави протягом декількох років. Чи не краще виявиться ситуація, якщо візу видадуть, а зарезервований квиток за вами не зберігся.

Як правильно придбати квитки на літак без оплати для візи

Існує ряд офіційних варіантів виконання подібних вимог. Першим, найбільш правильним, буде можливість купити квиток, і згодом, якщо поїздка не склалася, то здати його. Варіант витратний, але найнадійніший, що виключає всі непередбачені і неприємні ситуації.

Роздрукувати бланк зарезервованого квитка, для пред'явлення копії, можна при зверненні до представника авіакомпанії, за аналогією подібного процесу через представника Аерофлоту. Або самостійно використовувати сервісні можливості наступних сайтів:

Голландська фірма KLM і українська МАУ передбачає повернення авіаквитків, коли клієнту відмовили в оформленні візи. Всі російські компанії, відповідно до статті № 108 повітряного Кодексу РФ, зобов'язані повернути 100% вартості проїзду без урахування витрат на збори і оплачені послуги. Тонкощі повернення можна дізнатися на сторінці онлайн-сервісу, що належить обраної компанії.

Якщо не знати певні умови спілкування зі співробітниками авіакомпанії, то можна потрапити в неприємну ситуацію з втратою великої суми грошей, а також порушенням стійкості нервової системи.

Процес покупки відкладеного авіаквитка

Якщо отримання візи займає один-три дні, тоді можна скористатися будь-яким із способів, наведених вище з бронювання з подальшою оплатою. При більш тривалому терміні або ризик, що процедура затягнеться, надійніше звернутися в агентство, що спеціалізується на бронюванні квитків. Крім уже згадуваної фірми onetwotrip, таку послугу завжди нададуть сервіси Агент.ру і Anywayanyday.com. З їх допомогою можна не замислюватися, як забронювати квитки на літак без оплати для візи без великих витрат.

Щоб спростити завдання, на головній сторінці потрібно вибрати розділ «Замовлення» і внести у вікно форми шестизначний номер, отриманий при бронюванні квитка. Так можна зробити на сайті в будь-який зручний час, не виходячи з дому. Процедура займає небагато часу і відбувається наступним чином:

  • при вході на головну сторінку сайту onlineaviabileti.com, визначитеся з датами вильоту і тривалістю перебування в іноземній державі, вкажіть числа у відповідній графі, вибравши точки маршруту;
  • відкрийте розділ Агентства і вкажіть вищеназвані сервіси;
  • важливо перевірити правильне написання особистих даних, які заповнюються тільки в латинській розкладці, щоб не виникли проблеми, і не потрібна була заміна талона;
  • після натискання «Купити», на електронну поштову скриньку прийде бланк заповненого квитка, його потрібно роздрукувати для візи;
  • ввівши код броні і прізвище пасажира, можна перевірити наявність авіаквитка, відкладеного на час оформлення візи;
  • такий безкоштовний проїзний зі статусом бронювання залишається в особистому кабінеті клієнта до моменту внесення оплати.

Завжди слід уточнювати термін, до закінчення якого є можливість не платити. Адже при нестачі проїзних для інших клієнтів, підприємство без обопільної згоди зніме бронь, і продасть ваше місце іншому клієнту.

Для контролю дійсності таких проїзних надійніше щодня переглядати їх статус в своєму онлайн-кабінеті. В сучасних гаджетах для швидкого перегляду існують спеціальні програми.

Як оплатити заброньований квиток на літак

Електронна система розрахунків дозволяє вибрати кілька варіантів внесення грошових коштів за переліт. На першому місці знаходиться користування для оплати банківською картою. Безпосередньо на сторінці можна розрахуватися і грошима з електронного гаманця будь-якої системи. Причому безпеку угоди гарантована високим захистом особистих даних при введенні реквізитів і номера карти / гаманця. На всіх сайтах підтримується анонімність і шифрування процесу оплати.

Чи не стає проблемою також покупка готівкою після того, як забронювати квитки на літак без оплати для візи вийшло раніше на кілька днів. Салони Евросети і Зв'язкового працюють безпосередньо з авіаперевізниками, приймаючи оплату за броньовані авіаквитки. У великих містах існує мережа точок, де відбувається оплата авіаційних проїзних за готівку.

Проходження реєстрації на літак

Ось ви вже визначилися, як забронювати квитки на літак без оплати для візи, а потім отримали свіжі документи для виїзду за кордон. Купівля пройшла успішно. Тепер необхідно дізнатися важливі моменти для швидкої реєстрації на потрібний рейс.

Починається оформлення паперів за дві години до посадки в літак. Але закінчити всі процедури потрібно не менше, ніж за 40 хв. до вильоту. Цей факт встановлений правилами повітряних перельотів. Приїжджайте в аеропорт заздалегідь, щоб спокійно підготуватися, і встигнути в чергу до стійки реєстрації. Спеціаліст повинен перевірити обов'язковий набір документів:

  • закордонний паспорт (або внутрішній паспорт);
  • роздрукований або виданий в касі квиток;
  • візові форми (при міжнародному перельоті);
  • довідку про доходи (для підтвердження платоспроможності);
  • медичний поліс і т.д.

Реєстрація ручної поклажі і багажу проводиться також у спеціальній стійки. Перевіряється вага речей, і при перевищенні загальної маси валіз, людина повинна доплатити суму за додаткове місце. Бортпровідники зобов'язані провести пасажира на місце в салоні літака, якщо виникли труднощі. У вартість проїзду авіалайнером входить подача напоїв, а також деяких страв. Тому не ризикуйте брати в салон їжу і заборонені продукти.

Сподіваємося, наші поради допоможуть попередити виникаючі труднощі, і полегшать завдання резервування без зайвих фінансових і нервових витрат.

Як забронювати квитки без оплати для візи онлайн

Як оформити бронь авіаквитків без оплати для візи на кілька днів?

Новости