Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: Суд відібрав дітей у Брітні Спірс

Суд відібрав дітей у Брітні Спірс
У понеділок суд Лос-Анджелеса ухвалив колишньому чоловікові співачки Брітні Спірс, Кевіну Федерлайну, взяти на себе одноосібну опіку над двома їхніми спільними дітьми
Суддя Скотт М. Гордон велів Спірс передати дітей Федерлайну до середовища "до подальших розпоряджень суду"
Колишнє подружжя досягли згоди з усіх питань, крім опіки над дітьми: дворічним Шоном Престоном і однорічним Джейденом Джеймсом. Обоє батьків намагаються домогтися одноосібної опіки над синами

У понеділок суд Лос-Анджелеса ухвалив колишньому чоловікові співачки Брітні Спірс, Кевіну Федерлайну, взяти на себе одноосібну опіку над двома їхніми спільними дітьми, повідомляє ФактNews з посиланням на Reuters.

В опублікованій постанові суду не називаються причини, за якими було прийнято цю постанову. Суддя Скотт М. Гордон велів Спірс передати дітей Федерлайну до середовища "до подальших розпоряджень суду". Наступне засідання у справі про опіку також було призначено на середу.

Два тижні тому цей же суддя зобов'язав Спірс регулярно проходити тест на наркотики . Гордон заявив, що Брітні "регулярно вживає заборонені речовини і алкоголь", тому два рази на тиждень вона зобов'язана буде проходити тест на наркотики. Час тесту Брітні заздалегідь знати не буде. Співачці також було наказано скористатися послугами спеціаліста з догляду за дітьми.

Відзначимо, що тоді ж Брітні були пред'явлені звинувачення в тому, що вона зникла з місця дорожньо-транспортної пригоди і керувала машиною з недійсним водійським посвідченням. Тепер поп-принцесі загрожує за цей злочин тюремне ув'язнення терміном до шести місяців.

В даний момент 25-річна Спірс займається відновленням своєї музичної кар'єри, повернувшись на вершини хіт-парадів з синглом Gimme More.

Брітні Спірс вийшла заміж за Кевіна Федерлайна в жовтні 2004 року, через вісім місяців після того, як був анульований її продовжився всього день шлюб з другом дитинства Джейсоном Александром. Подаючи на розлучення в листопаді 2006-го, співачка заявила про нездоланні розбіжності.

В кінці липня їх шлюб був розірваний офіційно. Колишнє подружжя досягли згоди з усіх питань, крім опіки над дітьми: дворічним Шоном Престоном і однорічним Джейденом Джеймсом. Обоє батьків намагаються домогтися одноосібної опіки над синами, яких з лютого 2007 року опікали спільно.

Новости