Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: Наслідуючи приклад Анджеліни Джолі, Брітні Спірс теж зібралася народжувати в Намібії

Відома американська поп-зірка Брітні Спірс повідомила телеканалу NBC, що найближчим часом вона збирається переїхати до Намібії, де буде готуватися до народження своєї другої дитини
На питання, чому вона вибрала Намібію для народження дитини, співачка відповіла: "Кевіну (Кевін Федерлайн - чоловік Брітні) завжди подобалася афроамериканська культура. Впевнена, що там він буде відчувати себе як вдома і співати реп з місцевим населенням"
Спірс повідомила, що Намібія нагадує їй Каліфорнію, тому що там "є океан і багато піску"

Відома американська поп-зірка Брітні Спірс повідомила телеканалу NBC, що найближчим часом вона збирається переїхати до Намібії, де буде готуватися до народження своєї другої дитини, дочки, яка повинна з'явитися на світло в кінці вересня-початку жовтня.

Розплакавшись під час інтерв'ю, Брітні сказала, що зараз з емоційної точки зору вона - "руїна". У своєму стані вона звинуватила папараці і таблоїди.

На питання, чому вона вибрала Намібію для народження дитини, співачка відповіла: "Кевіну (Кевін Федерлайн - чоловік Брітні) завжди подобалася афроамериканська культура. Впевнена, що там він буде відчувати себе як вдома і співати реп з місцевим населенням". Крім того, там багато спокійних сільських доріг, де вона з Шоном Престоном, її першим сином, зможе кататися на машині.

Спірс повідомила, що Намібія нагадує їй Каліфорнію, тому що там "є океан і багато піску". Нарешті, Спірс сказала, що, наскільки вона знає, в Намібії за законом знаменитості можуть обмежити доступ журналістів. За її словами, це дуже важливо, навіть важливіше, ніж той факт, що жити вони збираються на тій же віллі, де жили Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

Як відомо, у Джолі та Пітта 27 травня народилася дочка . Дівчинку назвали Шилох Нувель, вона з'явилася на світ в Намібії, куди переїхали Джолі і Пітт перед пологами.

Чутки про те, що Брітні Спірс вагітна другою дитиною, вперше з'явилися на початку лютого . Тоді Брітні приголомшила покупців торгового центру в Малібу в Каліфорнії визнанням в нову вагітність. Взявшись за свій живіт, співачка зі сміхом сказала: "Правильно, номер два!".

Уже тоді допускалося, що жарт недалека від реальності. Зокрема, багато хто говорив, що Брітні мріє про народження молодшої сестрички для її сина Шона Престона. А один із близьких друзів Брітні заявив журналу In Touch, що вона безумовно знову вагітна, тому що поводиться точно так само, як під час очікування першої дитини.

У березні ЗМІ опублікували фотографії , Зроблені під час вікенду співачки на Гаваях. Вони практично не залишали сумнівів у тому, що співачка знову вагітна - живіт Брітні виглядав помітно округляється.

Побічно підозри ЗМІ про вагітність Брітні підтверджував той факт, що вона планувала записати новий альбом в цьому році, однак несподівано різко поміняла свої плани. У травні Брітні зізналася, що вагітна .

Свого первістка Шона Престона Брітні народила у вересні минулого року . Він з'явився на світ шляхом кесаревого розтину. Вагітність відбилася на фігурі поп-принцеси не кращим чином - ЗМІ констатували, що вона розповніла і зовсім перестала стежити за собою.

Новости