Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Безпечні бритви Parker, Merkur

Хоча повсюдно домінуючі сьогодні бритвені верстати з 3- і 5 лезового картриджами від іменитих фірм належать до класу безпечних бритв в народі ця назва закріпилася за попередником - Т образними верстатом, не так давно відсвяткувала свій 100 річний ювілей Хоча повсюдно домінуючі сьогодні бритвені верстати з 3- і 5 лезового картриджами від іменитих фірм належать до класу безпечних бритв в народі ця назва закріпилася за попередником - Т образними верстатом, не так давно відсвяткувала свій 100 річний ювілей.

Здавалося б, нове покоління повинно було стати повноцінною заміною попередникові, випередивши його за всіма показниками, але цього не сталося.

Ставка в нових верстатах робилася на швидкість і легкість у використанні, дозволяючи без страху порізатися орудувати ними і дитині. Безумовно, назвати такий крок абсолютно невірним не можна, адже озвучені переваги також важливі (особливо, якщо ви любитель вимовляти собі «ще 5 хвилин і підйом» вранці), але і недоліки у такого рішення очевидні: досить згадати про подразнення, що надаються шкірі внаслідок використання відразу декількох лез при 1 проході.

Ось і вийшло, що нові картриджі стали швидше альтернативою ніж повноцінною заміною Т образної бритві, пропонуючи дещо інший набір характеристик.

Так що, безпечна бритва незважаючи свій солідний вік, перевалив за столітню позначку, все ще залишається популярною серед чоловіків, хоча купити безпечну бритву в супермаркеті сьогодні не так просто Так що, безпечна бритва незважаючи свій солідний вік, перевалив за столітню позначку, все ще залишається популярною серед чоловіків, хоча купити безпечну бритву в супермаркеті сьогодні не так просто.

На сьогоднішній день патент компанії Gillette, який приніс їм популярність став народним надбанням, так що право на використання оного отримали всі бажаючі, і варто зауважити - користуються ним цілком гідно.

Чого тільки варта продукція широко відомого у всьому світі виробника Т верстатів з Німеччини, що випускає свою продукцію під торговою маркою Merkur з міста лез - Золінгена, вірних старих добрих традицій, що добре простежується навіть у класичному вигляді модельного ряду їх бритв Чого тільки варта продукція широко відомого у всьому світі виробника Т верстатів з Німеччини, що випускає свою продукцію під торговою маркою Merkur з міста лез - Золінгена, вірних старих добрих традицій, що добре простежується навіть у класичному вигляді модельного ряду їх бритв.

Не можна не відзначити і японське підприємство, що володіє брендом Feather, що роблять ставку на найсучасніші технології, чиї Т образні верстати користуються заслуженою популярністю на рідному архіпелазі і в Північній Америці, причому є їх представник і в нашому магазині.

Зверніть увагу, вирішивши купити бритву визначитеся спершу з типом головки верстата: Closed comb прекрасно підійде, якщо ви вперше зважилися на покупку безпечної бритви, при цьому верстат з Open comb непогано виручає чоловіків, що володіють густою рослинністю, але голиться нерегулярно.

Безпечна бритва - гідна альтернатива сучасним гоління системам, що дозволяє уникнути зайвого роздратування на шкірі без шкоди для чистоти гоління, до того ж дозволяє відчутно економити ваші кошти за рахунок ціни змінних лез, що підтверджується їх незмінною популярністю протягом цілого століття Безпечна бритва - гідна альтернатива сучасним гоління системам, що дозволяє уникнути зайвого роздратування на шкірі без шкоди для чистоти гоління, до того ж дозволяє відчутно економити ваші кошти за рахунок ціни змінних лез, що підтверджується їх незмінною популярністю протягом цілого століття.

Рейтинг: 94% (з 100)
Виходячи з 464 відкликання (ів) покупців на Amazon і Ebay

Новости