Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Українці замість коньяку питимуть бренді

Перейменування алкогольної продукції в Україні - неминуче
Перейменування алкогольної продукції в Україні - неминуче. На нього погодилися українські винороби, заявивши, що готові виконувати положення угоди про ЗВТ Україна-ЄС з питання перейменування своєї продукції.

«Українські винороби готові виконати всі вимоги, передбачені в рамках Угоди про асоціацію, і перейти на нові найменування для продукції після завершення перехідного періоду», - цитує економічна правда слова генерального директора корпорації «Укрвинпром» Володимира Кучеренко на підсумковій прес-конференції після засідання ради директорів.

Головне перейменування повинно торкнутися таких популярних продуктів як «шампанське» і «коньяк», права на подібні назви у Франції, де знаходяться її провінція Шампань і місто Коньяк.
Вироблене в Україні «шампанське» може стати «ігристим вином», а «коньяк» - «бренді», хоча не виключено, що вітчизняні винороби знайдуть продуктам інші назви.

Кучеренко зазначив, що незважаючи на те, що перейменування може відбитися на доходах українських виробників, вони до цього готові.

Нагадаємо, в Україні вдвічі зросли обсяги підробленого алкоголю.

Інші новини: Закон про подорожчання алкоголю і сигарет поки провалений - в Раді не вистачило голосів

Читайте останні новини про події в Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Новости