Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бренд Marc O`Polo - це простий погляд на складний і неоднозначний світ.

ОДИН ІЗ НАЙСИЛЬНІШИХ БРЕНДІВ ЄВРОПИ!

Просто - не означає бідно, дешево, без смаку. Упевнитися в цьому можна при знайомстві з одягом, аксесуарами, парфумом і іншою продукцією марки Marc O'Polo. Історія виникнення бренду бере свій початок в 1967 році. Троє молодих людей побачили індуса на невеличкій вуличці, який торгував простими сорочками з бавовни, виткані своїми руками. Тканина була настільки приємною на дотик, легкої і в цілому сама сорочка зручною, що шведи Гете Хусс (Gote Huss), Pольф Лінд (Rolf Lind) і Джеррі О'Шіт (Jerry O'Sheets) з Америки, вирішили створити фірму з виробництва одягу . Головною ідеєю стало створення одягу стильною, але одночасно простою і зручною, яка змогла б підлаштуватися під свого покупця і підкреслити його індивідуальність.

Зліва направо: Гете Хусс (Gote Huss), Джеррі О'Шіт (Jerry O'Sheets) і Pольф Лінд (Rolf Lind)

У 1968 році фірма представила свою першу колекцію. До неї увійшли всього три моделі - три простих сорочки. Як не дивно, але колекція швидко стала популярною і була визнана громадськістю. Магазини Стокгольма непогано продавали сорочки Marc O'Polo. Такий успіх подвиг друзів на нові творіння. У 1972 році почалося виробництво футболок з логотипом на лівому рукаві, а потім знак фірми з'явився і на спині толстовок (їх популярність сьогодні, можна приписати бренду Marc O'Polo). Одночасно випускається лінія одягу для молоді під назвою Campus. Шедевром же стали сорочки, зшиті з бавовни, привезеного з Індії.

Про назву бренду існує легенда, що зв'язали його з ім'ям купця з Венеції Марко Поло (жив в 13-14 столітті), який обожнював подорожувати країнами Сходу, в тому числі і Індії. Він написав твір - «Книга про різноманітність світу». Порахувавши життя і долю купця символічною нових відкриттів і перспективам, ім'я бренду творці дали в його честь, а оборот взяли з становить ім'я Джеррі О'Шіта.

Популярність бренду зростає, і вже виходить за межі країни: відкритий магазин в Дюссельдорфі в 1979 році.

Популярність бренду зростає, і вже виходить за межі країни: відкритий магазин в Дюссельдорфі в 1979 році

Одяг Marc O'Polo. У стилі casual

Будь-який товар потребує реклами, незважаючи на стабільну популярність. У 1981 році дії фірми були спрямовані на створення грамотної реклами і просування товару. На речових ринках в основному можна було придбати одяг із синтетичних матеріалів, а керівники Marc O'Polo звернули увагу на натуральні матеріали, висока якість, поєднуючи в собі стилі різних часів. Філософія бренду складається з п'яти "китів": природність, простота, якість, індивідуальність і сучасність.

Час біжить і все стрімко змінюється ... У 1997 році компанія зі Швеції переїжджає до Німеччини. Вся справа в тому, що з'являється німецький компаньйон Вернер Бек (Werner Bock). За час існування компанії кількість акцій, придбаних ним, зросла з 40% до 80%.

Такі зміни сприятливо вплинули на діяльність Marc O'Polo. Виробництво значно розширилося, і тепер з логотипом цієї марки можна зустріти не тільки одяг, але і парфумерію (Marc O'Polo Woman, Marc O'Polo Signature for woman, Midsummer man від Marc O'Polo), нижню білизну, панчішно-носкову лінію , різні аксесуари, окуляри. Взуття марки Marc O'Polo виготовляється тільки з натуральних і якісних матеріалів (замша, хутро, дубленая і вощеная шкіра, повсть, парусина). Модельний ряд складається з взуття для офісу, будинку, спорту, прогулянок.

Окуляри Marc O'Polo - це якість, простота, стиль та інновації. Дизайнери, в основному, зосереджені на стилі Casual (повсякденний). форма оправ в стилі авіатор, класичні, овальні. Вітається чіткий контур і неяскраві відтінки (коричневий, бежевий і класичний чорний).

Вітається чіткий контур і неяскраві відтінки (коричневий, бежевий і класичний чорний)

Оправи для окулярів Marc O'Polo

Акцент зроблений на декоративні деталі на дужках. Матеріали якісні, виконані за сучасними технологіями. Наприклад, заушники робляться з карботека - міцного, легкого, пружного матеріалу, який використовується для корпусів гоночних автомобілів.

Оправи для окулярів Marc O'Polo, в дусі 70-х.

Оправи, в основному, з титану. Цікавими є й різні комбінації використовуваних матеріалів з пластмаси і металів. окуляри настільки універсальні, що можуть бути використані на кожному кроці: на пляжі і прогулянках по місту, в офісі і повсякденному житті. Споживча аудиторія очок широка і дуже неоднотипних.

Споживча аудиторія очок широка і дуже неоднотипних

Сонцезахисні окуляри Marc O'Polo. Авіатори з дзеркальними лінзами

Авіатори з дзеркальними лінзами

Сонцезахисні окуляри Marc O'Polo 2014 року, для чоловіків.

Загальний стиль продукції сьогодні трохи змінився: з простакуватого і щоденного поступово придбав провокаційні нотки. Нововведення сподобалися покупцям, що відбилося на зростанні обсягів продажів.

Головний офіс тепер знаходиться в Німеччині, г.Штефанскірхен (Stephanskirchen). У нього входять головний склад, відділ дизайну, центр міжнародних продажів. Фірмові бутики відкриті по всіх країнах світу: Росія, Україна, Нідерланди, Латвія, Греція, Швейцарія, ну і звичайно найбільша популярність марки - в Німеччині. Фабрики компанії запущені більш ніж в 20 країнах. З 2003 року продукцію фірми Marc O'Polo можна купувати через інтернет-магазин. Сьогодні - це один з найсильніших брендів в Європі!

© Олена Михайлова.

Новости