Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Помер знаменитий Одинокий Джордж

  1. Орфографічна помилка в тексті:

25 червня 2012, 01:21 Переглядів: 25 червня 2012, 01:21 Переглядів:   Самотній Джордж

Самотній Джордж. Фото jimradford.com.

Помер останній представник галапагосских черепах виду Geochelone abingdoni на прізвисько Самотній Джордж, повідомляє Reuters в неділю, 24 червня, з посиланням на адміністрацію Галапагосского національного парку. Знаменитої черепасі було близько 100 років.

"Самотнього Джорджа, який вже не рухався, виявив один з наших співробітників, - заявив глава Галапагосского національного парку Едвін Наулі (Edwin Naula), - Його життєвий цикл підійшов до кінця".

Причини смерті Одинокого Джорджа, як очікується, встановить посмертна експертиза. Передбачалося, що черепахи виду Geochelone abingdoni можуть жити близько 200 років.

Самотній Джордж був виявлений в 1972 році на острові Пінта, що належить до групи Галапагоських островів. Вчені майже 20 років безуспішно намагалися отримати від Одинокого Джорджа потомство, підшукуючи йому самок близьких до Geochelone abingdoni видів.

Останній представник гігантської галапагоської черепахи отримав всесвітню популярність і став символом Галапагосского національного парку. Серед приїжджали подивитися на цю черепаху були, в числі інших, спадкоємець британського престолу принц Чарльз, а також Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Помер знаменитий Одинокий Джордж". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости