Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Багатодітні мами заступилися на Боженов Ринську

Після скандальної заяви про авіакатастрофу Ту-154 і "НТВ-шниках", журналістку Боженов Ринську зарахували до ворогів народу.
Але знайшлися і ті, хто спробував її захистити. При чому серед цих людей - багатодітні мами, які знайшли причину злобного поведінки Божени. Виявилося, що Ринська ось уже кілька років марно намагається завагітніти, в тому числі за допомогою ЕКЗ.

Ходять чутки, що Божена вже «втрачала дитини», звідси такий поганий характер
Ходять чутки, що Божена вже «втрачала дитини», звідси такий поганий характер. Матері, які пишуть в Інстаграм ринських добрі коментарі, пропонують пошкодувати і допомогти журналістці оговтатися після скандалу, а зробити це буде складно, адже навіть Макс Фадєєв, який рідко бере участь в "жовтих" розборках, запропонував підписати бажаючим петицію про виселення Божени з Росії .

Жінка і сама зрозуміла, що перегнула палицю, ось, що вона говорить в інтерв'ю:   «Я не пробачила нікого, я веду поіменний облік всіх, хто мене переслідував
Жінка і сама зрозуміла, що "перегнула палицю", ось, що вона говорить в інтерв'ю:
«Я не пробачила нікого, я веду поіменний облік всіх, хто мене переслідував. Я втратила підсадку ЕКО в ту мою цькування. Нехай всі причетні до цькування живуть і пам'ятають, що я їх щогодини проклинаю і чекаю, коли з ними щось трапиться. І крім ворогів, я нажила і купу друзів. Фейсбук був переповнений листами підтримки. НТВ і РЕН ТВ навіть уявити не можуть, скільки людей їх ненавидять ... Тисячі листів, і два дні я займалася тільки тим, що відповідала кожному: «Спасибі за підтримку».

Нагадаю, 24 грудня Божена в своєму блозі Інстаграм висловила радість у зв'язку з трагедією і загибеллю журналістів на борту Ту-154, який зазнав аварії в Чорному морі
Нагадаю, 24 грудня Божена в своєму блозі Інстаграм висловила радість у зв'язку з трагедією і загибеллю журналістів на борту Ту-154, який зазнав аварії в Чорному морі.
«Встаєш, а тут таке. Весь ансамбль Александрова .... весь! Ні б весь борт НТВ .... ну чому саме музиканти ?! Чому Прекрасний ансамбль? Спасибі, звичайно, Боженьке за бонус у вигляді знімальної групи НТВошек, але інші-то чому? »- написала про Ринська.
Після цього невідомі прикріпили на вікна квартири Божени ринських фотографії загиблих в авіакатастрофі Ту-154 під Сочі журналістів. Божена в відповідь на це побажала «м'якої посадки» при наступному авіаперельоті.

Ну чому саме музиканти ?
Чому Прекрасний ансамбль?
Спасибі, звичайно, Боженьке за бонус у вигляді знімальної групи НТВошек, але інші-то чому?

Новости