Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Офіційний сайт Рамбам, Ізраїль | Державний медцентр Рамбам

  1. Переваги діагностики та лікування в Рамбам
  2. Rambam є клінічною і академічною базою
  3. Акредитована лікарня збройних сил ООН та ВМФ США
  4. Володар сертифікату JCI
  5. Cамое сучасне медичне обладнання, і кращі методики лікування
  6. Попередня лікарська консультація
  7. Пацієнтів консультують і лікують провідні фахівці Rambam Medical Center
  8. Індивідуальний підхід до лікування в Ізраїлі
  9. Офіційні ціни на медичні послуги
  10. Безкоштовне медичне супроводження
  11. Туристичні послуги
  12. Рамбам розташований в курортній зоні на березі Середземного моря
  13. Низькі ціни проживання

Багатопрофільний медичний і науковий центр Рамбам (м Хайфа) - є одним з найбільших державних медичних установ Ізраїлю. Він всесвітньо відомий своїми досягненнями в різних сферах медичної науки і практики.

У Медичному Центрі Рамбам існує Міжнародне відділення , Яке протягом 10 років успішно організовує лікування для пацієнтів з-за кордону.

  • 80 років діяльності
  • більше 1200 лікарів
  • 36 відділень
  • більше 50,000 операцій в рік
  • 9 лабораторій
  • більш 600,000 пацієнтів

Переваги діагностики та лікування в Рамбам

Рамбам - державна клініка

Робота лікарні Рамбам фінансується і контролюється Міністерством охорони здоров'я Ізраїлю.

Робота лікарні Рамбам фінансується і контролюється Міністерством охорони здоров'я Ізраїлю

Rambam є клінічною і академічною базою

провідного медико-технологічного університету Ізраїлю «Техніон», на медичному факультеті якого працюють троє лауреатів Нобелівської премії. Це професори Арон Чехановер, Авраам Гершко і Ірвін Роуз, чиї роботи значно розширили людські знання в області онкології, кардіології та інших областей медичної науки, а також вивели лікування в Ізраїлі на новий якісний рівень.

Це професори Арон Чехановер, Авраам Гершко і Ірвін Роуз, чиї роботи значно розширили людські знання в області онкології, кардіології та інших областей медичної науки, а також вивели лікування в Ізраїлі на новий якісний рівень

Акредитована лікарня збройних сил ООН та ВМФ США

Завдяки високій кваліфікації лікарів і сучасне технічне забезпечення, Rambam Medical Center є акредитованим лікарнею Армії Оборони Ізраїлю і дислокованих в регіоні збройних сил ООН та ВМФ США.

Завдяки високій кваліфікації лікарів і сучасне технічне забезпечення, Rambam Medical Center є акредитованим лікарнею Армії Оборони Ізраїлю і дислокованих в регіоні збройних сил ООН та ВМФ США

Володар сертифікату JCI

Медичний центр «Рамбам» відповідає найвищим стандартам лікувального процесу та ефективного менеджменту, прийнятим на сьогоднішній день у світовій медицині

Cамое сучасне медичне обладнання, і кращі методики лікування

Для проведення особливо складних операцій застосовується хірургічний маніпулятор «Робот да Вінчі», практикується ексклюзивний метод лікування тремтіння кінцівок при хвороби Паркінсона і есенціального тремору за допомогою сфокусованого ультразвукового впливу, здійснюються мінімально-інвазивні операції на хребті, надсучасна фотонно-протонна радіотерапія (IMRT) для опромінення пухлин, унікальні мікрохірургічні педіатричні операції для самих маленьких хворих.

Для проведення особливо складних операцій застосовується хірургічний маніпулятор «Робот да Вінчі», практикується ексклюзивний метод лікування тремтіння кінцівок при   хвороби Паркінсона   і   есенціального тремору   за допомогою сфокусованого ультразвукового впливу, здійснюються мінімально-інвазивні операції на хребті, надсучасна фотонно-протонна радіотерапія (IMRT) для опромінення пухлин, унікальні мікрохірургічні педіатричні операції для самих маленьких хворих

Попередня лікарська консультація

Досвідчені лікарі загального профілю проконсультують вас перед приїздом, допоможуть в складанні орієнтовного плану обстеження і лікування в Ізраїлі, дадуть попередню фінансову інформацію на підставі наданих пацієнтом даних і зв'яжуть з туристичним відділом лікарні.

Досвідчені лікарі загального профілю проконсультують вас перед приїздом, допоможуть в складанні орієнтовного плану обстеження і лікування в Ізраїлі, дадуть попередню фінансову інформацію на підставі наданих пацієнтом даних і зв'яжуть з туристичним відділом лікарні

Пацієнтів консультують і лікують провідні фахівці Rambam Medical Center

Високий рівень кваліфікації лікарів підтримується проходженням стажувань в кращих медичних установах США і Європи.

Індивідуальний підхід до лікування в Ізраїлі

Остаточний план лікування кожного пацієнта складається фахівцями у відповідній галузі медицини з урахуванням індивідуального стану кожного хворого на підставі ретельно проведених клінічних, інструментальних і лабораторних досліджень. В умовах Державної лікарні, при необхідності, рішення про вибір методу лікування приймається консиліумом фахівців однієї області або міждисциплінарним форумом найкращих фахівців, що неможливо при зверненні в приватні структури.

В умовах Державної лікарні, при необхідності, рішення про вибір методу лікування приймається консиліумом фахівців однієї області або міждисциплінарним форумом найкращих фахівців, що неможливо при зверненні в приватні структури

Офіційні ціни на медичні послуги

Всі види оплати виробляються через касу лікарні, з отриманням офіційних документів, де вказані перелік і вартість вироблених лікувальних і діагностичних процедур. Детальніше >>

Детальніше >>

Безкоштовне медичне супроводження

Супровід пацієнтів російськомовними співробітниками відділу під час лікарських прийомів, проходження діагностики та лікування проводиться без додаткової оплати.

Туристичні послуги

При Міжнародному відділенні існує туристична служба , Яка без додаткової оплати бере на себе забезпечення послуг, зазвичай надаються посередниками за додаткову плату. Співробітники цієї служби допомагають прибувають пацієнтам з житлом (наймана квартира або готель), організовують зустріч в аеропорту і трансфер до місця проживання, забезпечують мобільний телефонний зв'язок та інші потреби, пов'язані з перебуванням в Ізраїлі.

Рамбам розташований в курортній зоні на березі Середземного моря

Краса міста, морський клімат сприяють релаксації, гарному настрою, а, отже, і успіху лікування.

Низькі ціни проживання

Вартість проживання, харчування та проїзду на міському транспорті в м Хайфа істотно нижче, ніж в центрі Ізраїлю, при цьому відстань від центру країни становить лише 80 км - близько години їзди. Прибувають до нас пацієнтів розміщують в квартирах або готелях, розташованих в безпосередній близькості від лікарні.

ВСЯ СТАТИСТИКА РАМБАМ >>

Рамбам - на лідируючих позиціях в списку кращих лікарень

Відповідно до останнього звіту, опублікованому міністерством, медичний центр Рамбам посів друге місце в списку кращих ізраїльських лікарень. Діяльність Рамбам отримала оцінку 93.9 за 100-бальною шкалою.

6 ВІРНИХ СПОСОБОВ РОЗПІЗНАТИ ОБМАН

Міжнародний відділ державного медичного центру Рамбам попереджає: Якщо ви збираєтеся скористатися послугами ізраїльських лікарів, обов'язково вивчіть наступну інформацію, яка допоможе розпізнати шахраїв.

Новости