Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

🚗 Санта-Крус аеропорт Прокат автомобілів

  1. Санта-Крус аеропорт Прокат автомобілів | Санта-Крус Оренда автомобілів Віру Віру аеропорт Прокат автомобіля...
  2. Санта-Крус аеропорт Інформація
  3. Поради по прокату автомобілів Санта-Крус аеропорт
  4. Факти про прокат авто в Санта-Крус аеропорт
  5. Санта-Крус аеропорт Огляди автомобілів

Санта-Крус аеропорт Прокат автомобілів | Санта-Крус Оренда автомобілів Віру Віру аеропорт Прокат автомобіля

Санта-Крус-де-ла-Сьєрра є найбільше місто Болівії. Цей жвавий місто розташоване на річці Piray і є одним з найбільш швидко зростаючих міст в світі. Віру Віру аеропорт, найбільший міжнародний аеропорт в Болівії, обслуговує це прекрасне місто. Санта-Крус була вперше заснована в 1561 році іспанський дослідник Ñuflo де Чавес. Туристи можуть знайти ряд історичних пам'ятників, художні галереї, зоопарки та багато інших. Туристи можуть скористатися послугами прокату автомобілів для огляду визначних пам'яток в місті.

Є багато готелів в місті, де туристи можуть знайти ідеальне місце для себе відповідно до їх бюджет. Основні визначні пам'ятки цього міста привабливим включають в себе муніципальний зоопарк, площа 24 de Septiembre, собор, Музей де Historia природний, Ломас-де-Арена de El Palmar, Національний парк Ноель Кемпф Меркадо, Ієзуїтські місії і Ель Фуерте-де-Samaipata. Крім того існує ряд барів, клубів і ресторанів тут, так що це відмінне місце для ночі. Рішення Прокат автомобілів рекомендується для туристів, щоб вони могли отримати як багато з визначних пам'яток як можна під час їх перебування в місті.

Academia de Futbol Тауічі Агілера є одним з найвідоміших футбольних академій в світі, де туристи можуть побачити молодих футболістів, навчаючись в унікальний спосіб. Муніципальний зоопарк вважається одним з кращих зоопарків в країні і особливості птахів, рептилій і ссавців з різних районів світу. Собор, побудований в 1600-х років, є прекрасним місцем для любителів історії, де вони можуть бачити, що різні релігійні мистецтва робіт, а також золотих і срібних предметів. Ви також можете провести цілий день з родиною в Ломас-де-Арена де Ель Palmar, відомий великі піщані дюни і лагуни прісної води.

Empanaderia Лас Чаркас, Каса-дель-Camba, ірландський паб і Лос Lomitos є одними з кращих ресторанів в місті, де ви можете з'їсти деякі смачні страви. Місто також є домом для деяких великий музеїв, включаючи собор Музей сакрального мистецтва, Музей мистецтва та археології, Музей незалежності і музей сучасного мистецтва, де туристи можуть провести деякий час, насолоджуючись експонатів. Шопоголіків можна купити гарні подарунки в супермаркетах наприклад IC-Норте, Fidalga, Hipermaxi, HiperPlaza і SLAN.

Прокат автомобілів це відмінний спосіб отримати, і це також дуже зручний туристичний варіант. Це може бути організовано таким чином, щоб транспортний засіб чекає, коли ваш літак приземляється в аеропорту.

Читати далі

Корисна інформація Санта-Крус

  • Біля Санта-Крус аеропорт

  • Популярні Місця прокату автомобілів в Болівія

      • Прокат автомобілів компанії в Санта-Крус аеропорт

        • Europcar Санта-Крус аеропорт

          santa Cruz Sierra Int Apt Viru Viru Carretera Al Norte Km 11 Office Outside Int Arrivals Santa Cruz Bolivia
          Phone: 591 3 3852393

      • Санта-Крус аеропорт Інформація

      • Авіакомпанії, що виконують рейси Санта-Крус аеропорт

        • Boliviana de Aviacion (OB) - BOV
        • Amaszonas (Z8) - AZN
        • American Airlines (AA) - AAL
        • EcoJet (8J) - ECO
        • LATAM Chile (LA) - LAN
        • GOL Transportes Aereos (G3) - GLO
        • Aerolineas Argentinas (AR) - ARG
        • Copa Airlines (CM) - CMP
        • Avianca (Colombian soccer team Livery) (AV) - AVA

Читайте менше

Поради по прокату автомобілів Санта-Крус аеропорт

Мій рейс прибуває опівночі, а агенти з прокату автомобілів все ще відкриті в цей час?

У більшості місць можна взяти напрокат автомобіль в неробочий час. При бронюванні ви можете вибрати час вильоту. Якщо час уловлювання годин після відкриття годинника, будь ласка, перевірте, чи не застосовується плата за години роботи. Ця плата повинна бути оплачена після прибуття безпосередньо в компанію з прокату автомобілів. Ви можете знайти інформацію в докладних умовах.

Дешеві сімейні автомобілі напрокат

Подорожуючи з сім'єю і дітьми, ми рекомендуємо вам вибрати автомобіль з достатнім простором для багажу і достатньо місця для установки дитячих крісел. Діти повинні подорожувати, крім дітей, в залежності від їх ваги або зростання. Rentalcargroup.com пропонує широкий вибір різноманітних універсалів, міні-фургонів в Санта-Крус аеропорт.

Мій страховка на оренду автомобіля

Зазвичай усі обов'язкові страховки, такі як Collision Damage Waiver, Theft Waiver і Third Party, включаються у вартість оренди автомобіля, однак у багатьох випадках застосовується надлишок / франшиза. Перевищення / франшиза - це максимальна сума, за яку ви будете нести відповідальність в разі пошкодження або втрати. Rentalcargroup.com пропонує повне страхування від Allianz і AXA для повного спокою.

Прокат автомобілів в Санта-Крус аеропорт

Rentalcargroup.com порівнює ціни на оренду автомобілів для себе (місце розташування). Ми працюємо з багатьма компаніями по прокату автомобілів, тому якість автомобілів гарантовано. Таким чином, ви обов'язково отримаєте автомобіль напрокат, який вам підходить найкраще і за конкурентноздатною ціною.

Вікові обмеження на оренду автомобіля в Санта-Крус аеропорт

Більшість агентів з прокату автомобілів дозволяють вам орендувати автомобіль, коли вам 21 рік, проте молоді водії збори будуть застосовуватися до 24 років і зазвичай з 21 років ви можете орендувати тільки міні-компактні категорії. Максимальний вік для оренди автомобіля становить 75 років, але це залежить від агента з прокату автомобілів. Ми радимо вам ознайомитися з докладними умовами і положеннями кожного агента з прокату автомобілів.

Читати далі

Читайте менше

Факти про прокат авто в Санта-Крус аеропорт

  • Минулого місяця, середня довжина прокату автомобілів в Санта-Крус аеропорт був 4 днів.
  • Середня орендна довжина автомобіля в Санта-Крус аеропорт становить 7 днів.
  • Найбільш замовлена ​​оренда автомобіля в даний час в Санта-Крус аеропорт становить STANDARD ELITE автомобілі.
  • У минулому році, найбільш замовлена ​​оренда легкового автомобіля типу в Санта-Крус аеропорт були COMPACT автомобілі.
  • Скільки коштує оренда автомобіля в Санта-Крус аеропорт? Минулого місяця, середня ціна за оренду автомобіля був 383 & ЛТ доларів США.
  • У минулому році, Скільки коштує оренда автомобіля в Санта-Крус аеропорт? У минулому році середня ціна за оренду автомобіля був 449 & ЛТ доларів США.
  • яка середня вартість в оренду в Санта-Крус аеропорт? Минулого місяця середня орендна ціна 96 USD за день.
  • Скільки коштує оренда автомобіля в {місці} протягом останніх 12 місяців? У минулому році середня вартість оренди житла склала 66 доларів США в день.
  • У компанії з прокату автомобілів доступні в Санта-Крус аеропорт є:.

Читати далі

Читайте менше

Санта-Крус аеропорт Огляди автомобілів

Див. Нижче останні 5 відгуків клієнтів. Наші клієнти оцінили Santa Cruz Car Rental із середнім 0.00, заснованим на рейтингах 0.

Скільки коштує оренда автомобіля в Санта-Крус аеропорт?
Ка середня вартість в оренду в Санта-Крус аеропорт?
Скільки коштує оренда автомобіля в {місці} протягом останніх 12 місяців?

Новости