Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

✓ Гарячі тури в Болівію - пошук гарячих путівок в турагентстві Turskidki.ru

  1. Що обов'язково потрібно зробити в Болівії
  2. Найвідоміші пам'ятки Болівії
  3. Погода в Болівії сьогодні
Готелі Болівії

Болівія - дуже цікава індіанська країна солі, коки і срібла. Країна, багата найрізноманітнішими Примітно.

Купуючи тури в Болівію, будьте впевнені, ви побачите численні пам'ятники культур доколумбової епохи, колоніальну іспанську архітектуру і приголомшливі природні краси, познайомитеся з автентичним побутом індіанців Болівії (місцями культу, житлами, карнавалами та фестивалями). Озеро Тітікака, соляна пустеля Уюні, Сукре і Ла-Пас, Тиауанако, Ель-Фуерте і багато іншого - джерела запаморочливих вражень для кожного туриста.

Що обов'язково потрібно зробити в Болівії

- Підніміться на оглядову площадку Мірадор Кірі Кірі і вразив видами,, немов іграшкової, столиці Болівії Ла-Пас, самого високогірного міста в світі, розташованого на висоті 3700 м в кратері згаслого вулкана і оточеного первозданними гірськими вершинами.

- Побувайте в життєрадісною Кочабамба. І, зібравшись на найвищу на планеті статую Христа, через його очі (оглядові віконця) погляньте на світ «очима Христа».

- У Кочабамбє в національному парку Карраско ви побачите прекрасні орхідеї, печери, в яких мешкають нічні птахи гуахаро ( «жирна птиця») та кажани. У парку Ла Хунгла є будиночки на гілках дерев і підвісні дороги, а заповідник Мачіа - мавпяче царство і центр реабілітації диких тварин, яких забрали у жорстоких власників.

- Я вирушив у сезон дощів (листопад - березень) на найбільше в світі висохле озеро-солончак Салар де Уюні, вдивіться в це «дзеркало» і побачите своє відображення.

- Отримайте свою порцію адреналіну, зробивши прогулянку на велосипеді по «Дорозі смерті» (The North Yungas Road) в провінції Юнгас. Вузький гірський серпантин, на якому щороку гине 100 - 120 чоловік, заслужено носить цей титул.

- Відвідайте село Тоорочі і познайомтеся з російськими старовірами, предки яких перебралися сюди ще в петровську епоху. У 2011 році чотири сім'ї повернулися в Примор'ї.

- Не забудьте купити на Магічному ринку Ла-Паса захисний талісман індіанців аймара.

- Подивіться на роботу рудокопів-індіанців в справжніх колоніальних срібних шахтах Потосі і принесіть їм гостинці: листя коки, місцеву самогонку або дінамітовие трубки.

- Прийміть участь у зустрічі Нового року на Острові Сонця.

- А в парку Едуардо Авароа поспостерігайте за рожевими фламінго. Де ще можна побачити таку красу!

Найвідоміші пам'ятки Болівії

Ворота сонця - археологічний пам'ятник комплексу Тіуанако в місті Ла-Пас, неподалік від озера Тітікака, створений з цілих шматків каменю, покритих вигадливими ієрогліфами. За припущеннями вчених, на Воротах Сонця зображений календар неземної цивілізації. Поруч з Воротами Сонця є ідентичні Ворота Місяця.

Червона лагуна Колорада - чудове мілководне солоне озеро червоного кольору в національному парку Едуардо Авароа на плато Альтіплано. Це - справжній рай з тисячами рожевих фламінго.
Місячна долина, що нагадує химерним рельєфом, що складається з кратерів, круч, каньйонів і западин, поверхня Місяця, знаходиться в 11 км від Ла-Паса.

Озеро Тітікака (з індіанського - «кам'яна пума») - найбільш високогірне і судноплавний шлях, з безліччю островів на висоті 3810 метрів над рівнем моря. Відрізняється підвищеною солоністю води. У озера і на островах живуть індіанці народів аймара і кечуа. Тітікака вважалося древніми інками священним.

Ринок Відьом (Меркадо-де-Брухас) в місті Ла-Пас - колоритне місце, де торгують місцеві шамани і чаклуни всім, що може знадобитися в магії і просто в звичайному житті. Це - амулети, шкура тигра, що захищає від недругів і невдач, сушені трави, комахи і жаби і інше, що використовується в обрядах і ритуалах.

Піраміда Акапана - охороняється ЮНЕСКО. Багатоступенева піраміда була споруджена аборигенами Південної Америки і є частиною найдавнішого комплексу міста Тіуанако. Тут знайшли стародавні поховання чоловічого скелета вождя або жерця, золоті прикраси та останки лами. Розкопки ведуться до цих пір.

Погода в Болівії сьогодні

Найкращий час для поїздок в Болівію - з травня по жовтень, самий піковий місяць - серпень. Тривалим літом (з вересня по лютий) температура повітря - +32 .. 34 ° C, нерідкі сильні дощі. Взимку температура повітря - +20 .. 22 ° C. У високогір'ї на термометрі круглий рік - +5 .. 11 ° C.

Розкажіть друзям!

Новости