Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кемпінг-парк Донецька подобається французам. Євро-2012


ukraine2012.gov.ua

Публікація про те, що англійські вболівальники нібито порівняли кемпінг-парк Донецька з Освенцимом є відкритою провокацією, про це заявив генеральний менеджер проекту кемпінг-парку Сергій Ханович.

Відзначимо, що джерелом поширеної інформації є сторінка депутата Володимира Ар'єва в мережі Фейсбук.

«У поширених матеріалах йдеться про те, що англійські вболівальники нібито порівнюють нічний кемпінг-парк Донецька з Освенцимом. Але справа в тому, що заселення вболівальників розпочалося тільки сьогодні, тобто 8 червня і вночі з 7 на 8 червня в кемпінг-парку ніяких фанатів ще не було, він ще не працював.

Вчора були зареєстровані лише 8 французів. Вони з позитивом допомагали встановлювати нам шатри. На ніч ми розмістили їх у готелі «Ліверпуль». А сьогодні вони вже дали коментарі понад 20 телекомпаніям, що їм все дуже подобається в нашому кемпінгу », - зазначив Сергій Ханович.

Основна частина уболівальників прибуде в кемпінг-парк Євро-2012 в Донецьку в понеділок, 11 червня, коли пройде матч між командами Англії і Франції.

«Ми зробили все можливе, для того щоб фани почувалися добре в нашому кемпінг-парку. І мені дуже сумно, що хтось, з невідомих мені причин, поширює відверту неправду », - заявив Сергій Ханович.

У кемпінг-парку вже змонтована велика сцена для виступу європейських ді-джеїв зі світовим ім'ям, які висловили згоду розважати гостей Євро в кемпінгу вечір. Також для розваг уболівальників - донецьке ноу-хау: айс-бар, температура в якому досягає -18 градусів. Це єдиний в Україні мобільний айс-бар.

На території кемпінг-парку вже встановлено кіоски з продажу напоїв, фаст-фуду, сувенірів. Також в середині кемпінг-парку буде працювати великий надувний басейн для всіх бажаючих.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Новости