Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП-5 найяскравіших пісень Джастіна Бібера

Джастін Бібер.

Фото: gettyimages

поки що Україна замітає снігом , На іншому кінці світу популярний молодий співак Джастін Бібер святкує свій день народження. Один з наймолодших і високооплачуваних виконавців народився 1 березня 1994 року в Канаді. Ми згадуємо його біографію і найяскравіші пісні.

Звичайне відео співаючого хлопчика привернуло увагу впливового менеджера Скутера Брауна.Так почалася зіркова кар'єра Джастіна.

Перший сингл Бібера "One Time" потрапив в десятку кращих в Канаді, а також в ТОП-30 деяких країн. А його дебютний міні-альбом став золотим в Австралії і Новій Зеландії, а також платиновим у Канаді та США. У 2011 році вийшов біографічний фільм про Джастіна Бібера. Відео-запис його шоу "Ніколи не говори ніколи" стала найуспішнішим концертним фільмом в США за касовими зборами.

У 2015 році Бібер записав четвертий сольний альбом Purpose. Його випуск приніс Джастіну черговий рекорд - три його треки одночасно перебували в п'ятірці кращих композицій британського чарту UK Singles Chart. До нього такої честі удостоювався лише Джон Леннон після його трагічної загибелі в грудні 1980 року.

Ходило безліч чуток про те, що Джастін - гей. Однак, в його житті щільно займає почесне місце Селена Гомес.

Нагадаємо, Джастін Бібер і Селена Гомес разом вирушили на Ямайку . Співак і його 25-річна подруга полетіли на весілля 43-річного Джеремі Бібера, батька Джастіна. Торжество відбулося на вихідних. Челсі Ребел молодше Джеремі Бібера на 13 років.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости