Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води

  1. Чому дитина боїться води?
  2. Як навчити дитину плавати: корисні поради з особистих спостережень
  3. І ще корисні поради від друзів
  4. Дуже-дуже важливо!
  5. навчитися плавати за 2 тижні - реально?
  6. Купання десятимісячного малюка в море.
  7. Малюка в дорослий басейн небажано?
  8. як привчити до метро?
  9. Знову про хвороби - Друга хвиля температури
  10. ситуація в басейні (можливо довго)
  11. як довго діти вчаться плавати?
  12. Ласти на море
  13. НЕ любимо купатися!
  14. відпочинок влітку з купанням, не море
  15. Як навчити плавати 1.5-річку
  16. Навчання плаванню в групі. Скільки занять?
  17. як навчити плавати малюка?
  18. Чи можна навчити дитину плавати в 1год3 міс?
  19. як навчити 4хмесячного малюка плавати і
  20. Їду на море з дитиною ... і боюся ...
  21. Відпочинок на морі і памперс
  22. Навчіть як навчити плавати
  23. Хто-небудь їздив з 10 місячною дитиною

зміст:

Відпочинок на морі з дітьми - найпопулярніший тип сімейного подорожі. Повітря морської корисний, вода солона корисна, дітей можна вчити плавати - ну все добре. І батьки, смакуючи дитячий захват від зустрічі з водною стихією, урочисто підводять дитину до шепоче хвилі - а карапуз раптом з диким ревом рветься назад - подалі від моря і пляжу.

До змісту

Чому дитина боїться води?

Так, багато, прибувши в який-небудь райський куточок, виявляються в легкій прострації: діти не хочуть купатися. Навіщо ж тоді ми дитини привезли на море ?! На жаль, так буває часто. І краще бути до цього морально готовим. Нехай краще вас чекає несподіване щастя, ніж несподіваний кошмар.

Маленькі діти можуть боятися води в принципі - і будь-яких хвиль зокрема. Вони не бажають сидіти в смузі прибою - особливо якщо тільки що навчилися вставати, а будь-яка хвиля повертає їх в положення лежачи. Діти близько року-півтора часто лякаються і спуску в воду: їм незрозуміло, чому стає глибше. Потім звикають, але плавати все одно не хочуть - бо солоно, дно нерівне, камінчики-черепашки і взагалі.

А ще море дуже велике. І страшно, що не вартий. І не зрозуміло, де стоїш, а де вже немає. І деякі не люблять, коли на ногах пісок. І хочуть сидіти на підстилці ... Що тут дивуватися, що практично всі малюки в результаті більше люблять басейн, ніж море.

Загалом, у дітей багато своїх міркувань, криз і іншого. Головне, щоб батьки не розраховували на те, що дитина відразу по приїзду сіганет в воду. Чи не квапте його, нехай звикає. Звикає до сонця, піску, воді - до всього, що його тепер оточує. Навіть свідомий трирічна дитина може закомизитися і відмовитися лізти в воду.

Деяких дітей можна затягнути в воду з дикими криками, а через 5 хвилин вони будуть щасливі. Але зазвичай сила має зворотну дію - і на звикання піде ще більше часу. Можна спробувати різні підходи: швидше за все, ви самі знаєте, який метод краще підійде вашій дитині.

Мою старшу дочку я вчила плавати в колі просто: сунула в коло і відштовхнула туди, де ноги до дна басейну не діставали. Вона трохи погаласувати, потім озирнулася, усвідомила, що пливе, і з того моменту з кола її стало не витягнути. Молодший закриває очі і кричить. Він нічого не бачить, нічого не усвідомлює, поки його не повернеш на тверду землю - так що з ним доводиться звертатися зовсім по-іншому.

До змісту

Як навчити дитину плавати: корисні поради з особистих спостережень

  1. Маленькі дітки люблять входити в воду на руках у батька і занурюватися разом з ним. Тобто треба не занурювати дитину поруч із собою, а притиснути до грудей і заходити так, щоб вам було води по шию. Мої діти при такому розкладі взагалі не помічали зміни середовища.
  2. Мої діти при такому розкладі взагалі не помічали зміни середовища

  1. Можна сидіти з дитиною на руках в лінії прибою, годувати грудьми, посипати ваші ноги піском і камінчиками. При цьому тримати дитину міцно, щоб хвилі його НЕ мотали. Кидати камінці у воду - веселе і спокійне заняття, подобається всім малюкам. Ще гарне і надихаюче заняття: сидіти на пісочку, у кромки води і дивитися на інших дітей будь-якого віку, хлюпаються у воді.
  2. Ходити з дитиною за руку і набирати воду у відро. Ніби як справою займаєтеся - і цікавим, і корисним.
  3. Йти вглиб за іграшковим корабликом - він спливає, а ви його дістаєте. Дитина захоплюється і забуває про страх.
  4. В теорії всякі кола та інші аксесуари для плавання добре дати пограти на березі, щоб вже потім малюк з улюбленою іграшкою радісно біг купатися. Але у мене вийшло по-іншому: якщо дитина не хоче плавати, то не хоче - навіть якщо на березі коло для нього - сама чудова іграшка.
  5. У віці близько 3 років непогано допомагають окуляри для плавання - наші діти погоджувалися лізти під воду тільки в окулярах, спокійніше їм так було. І до сих пір їх дуже люблять.
  6. Дитячий басейн (маленький надувний) - прямо на березі. Дуже зручно посадити в нього плескатися грудничка. Вода та ж - солона і корисна, а дитині не так страшно.
  7. Візьміть для дитини тапочки, в яких не шкода буде мокнути. Якщо на березі будуть камінці-черепашки, за якими дитина відмовиться ходити, надягнете взуття. Нехай зайві неприємні чинники не заважають знайомству з водною стихією.
  8. Великий басейн - дивна річ. Навіщо він, якщо ми спеціально приїхали купатися в морі? Але, тим не менш, діти їх дуже люблять. Іноді басейни бувають в тіні - в них добре пересидіти саме пекло. Діти і плавати в них навчаються краще: підлога рівний, їм не страшно, хвиль немає.
  9. Можна запропонувати такий розклад: "вранці - море, ввечері - басейн" або інші аналогічні. На деяких курортах дуже зручно було, коли басейн розташовувався біля ресторанних столиків. Поки їжу готували, діти плавали, а не приставали до дорослих і не нили від неробства. Зручно і в тому випадку, коли басейн у вашого бунгало: ті, хто встав першими, не будять сонь вимогами йти купатися, а йдуть і купаються.

До змісту

І ще корисні поради від друзів

  • Не всі немовлята їдять пісок, але тоді він лізе сам - і в очі, і в ніс, і в вуха, липне на іграшки. Дитина хникає і злиться, адже обтрушуватись він ще не вміє. Рішення було таке: грати у води або з пляшкою води, щоб пісок можна було змити.
  • Відмінна іграшка - лійка. З неї добре поливати дитини з головою, навіть дуже маленького - щоб вчився дихання затримувати. Спочатку ллємо перед дитиною, щоб він бачив і розумів, що відбувається. Потім секунду йому на голову.
  • Коли дитина розкапризувався, можна заспокоювати його грудьми прямо в воді. Маленького годувати стоячи не складно, а потім ніжки спливають - і ситий дитина вже охоче хлюпається у воді.
  • У воді можна пострибати з малюком на руках - відразу знімається напруга і починаються веселощі. А вже коли мама забігає в море з дитиною на руках і радісними криками ... Але це підходить, якщо ви так само бігаєте з ним і на суші - наприклад, за кішками або голубами.
  • І ще з малюками здорово булькати в воду ротом.

І ще з малюками здорово булькати в воду ротом

До змісту

Дуже-дуже важливо!

Сплануйте відпочинок так, щоб вам там теж було добре. Тобто, щоб ви не поклали свої інтереси на вівтар здоров'я (і купання) дитини. Краще міркувати так:

- Хочеш плавати? Круто, пішли плавати!

- Не хочеш в воду? Та й добре - копай пісок, а я буду засмагати.

- Взагалі не хочеш на цей безглуздий пляж? Ну, грай в басейні, а я читати буду в шезлонгу.

- Зовсім набридла вода, хочеш кататися в колясці? Відмінно, якраз збиралася оглянути визначні пам'ятки в окрузі.

При правильному настрої відмова дитини виконувати намічену для його оздоровлення програму ви перенесете набагато простіше. І крик "Навіщо тоді ми сюди взагалі приїхали?" перетвориться у щось більш стримане. І задоволення від відпочинку на морі отримають всі.

Автор

Ксенія Чеснокова

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Я взагалі проти памперсів на дітях влітку, тим більше на пляже.Представьте себе на пляжі в памперсі. Ворогові не побажаєш, з дитині бажаєте -)
Пляж все-таки рекомендується піщаний?

НІКОЛИ не бачила на пляжі дітей в памперсах .....
Ви думаєте дорослі в воду не пісяють?

Цікава стаття, може багатьом стати в нагоді.

ось повністю згодна, побачила заставку, очманіла, думала, що помилилася

на картинках все діти голяка. особливо дитина, стрибучий в воду, вже не немовля-а з голою попою.
вам приємно буде купатися в морі / басейні після того, як туди тільки що малюк пописав?
коротше, в статті ще одна порада забули написати: на пляжі одягайте дітям памперси для плавання.

.

Коментувати можут "Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води"

навчитися плавати за 2 тижні - реально?

щоб навчити дитину плавати не потрібно віддавати його в спорт.секцію, в будь-якому пристойному басейні за пару-трійку місяців - якщо не поспішати Якщо малюк в 2 місяці спокійно плаває при 24 ° С - дуже добре і зовсім не страшно. Як навчити дитину плавати.

Купання десятимісячного малюка в море.

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Розділ: У відпустку з дітьми (на море з 1 місячною дитиною). Якщо є у кого такий досвід поделітесь.Мне народжувати в червні, в серпні хотіла б з дітьми поїхати на море .Але сумніви терзають, чи можна таку малявку ...

Малюка в дорослий басейн небажано?

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Раннє плавання. Я перебувала з дитиною в басейні. Малюка в дорослий басейн небажано? З серпня діти пішли в басейн з тренером, старший на третьому занятті поплив, маленький поки немає.

як привчити до метро?

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Відпочинок на морі - як привчити маленьку дитину до купання. А де там конкретно, який вихід із метро, ​​радіальна або кільцева? Не знаю цього района.Заранее спасибі! а скажіть пож-та розмір там якийсь був ...

Знову про хвороби - Друга хвиля температури

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. При цьому тримати дитину міцно, щоб хвилі його НЕ мотали. Кидати камінці у воду - веселе і спокійне заняття, подобається всім 10 порад: як привчити дитину до порядку.

ситуація в басейні (можливо довго)

Якщо дитина плаває більше півроку, то він повинен вже плисти без нарукавників. Раз ви говорите про групу, скоріше за все ви ходите в абоніментную групу, а там як правило і підбирають дітей в спортивну школу. Можливо тренер бачить в дитині переспективи, варто ...

як довго діти вчаться плавати?

Поділіться досвідом, навчитися дитині плавати на заняттях в Руппе або індивідуально - це довгий справу? Синові 6 років. Води не боїться, підготовчі вправи я з ним робила: видих в воду, зірочка. Тепер ходить на заняття. Там вчать плавати кролем.

Ласти на море

Ласти! Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Якщо на березі будуть камінці-черепашки, за якими дитина відмовиться ходити, надягнете взуття. А є місця відпочинку для дітей з ухилом в плавання? У секції у нас діти їздять на море, але з 10 років.

НЕ любимо купатися!

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Чому дитина боїться води? Так, багато, прибувши в який-небудь райський куточок, виявляються в легкій прострації: діти не хочуть купатися. Як навчити дитину плавати: корисні поради з особистих спостережень.

відпочинок влітку з купанням, не море

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Що робити, якщо дитина боїться купатися. Як навчити дитину розлучатися з мамою. Підготовка до дитячого садка - заздалегідь. Купання дітей влітку: безпечний відпочинок.

Як навчити плавати 1.5-річку

Як навчити плавати 1.5-річку. Досягнення. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і А хотілося б активних рухів, дихання - тобто всього того, що робить плавання корисним для організму, що росте.

Навчання плаванню в групі. Скільки занять?

навчання плаванню. За скільки часу дитина повинна навчитися плавати, тобто хоча б пару метрів пропливати при заняттях з інструктором? А син поплив в жабнику тоді ж приблизно, а в великому басейні ось тільки зараз наважився плисти.

як навчити плавати малюка?

як навчити плавати малюка?. Масаж, фізкультура. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. краще починати до 3 міс, тому я вам раджу СРОЧНО знайти інструктора, який вам покаже, як плавати у ванній, а після ...

Чи можна навчити дитину плавати в 1год3 міс?

Хочу навчити дитину плавати, краще почати цей процес будинку або відразу йти в басейн до інструктора? Якщо краще почати будинку, з чого, підкажіть перший крок до того щоб дитину не налякати і щоб він не розлюбив купатися? Або викликати інструктара додому і вчитися у ванні?

як навчити 4хмесячного малюка плавати і

як навчити плавати?

як навчити плавати?. Фізкультура, загартовування. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років.

Їду на море з дитиною ... і боюся ...

Їдемо на море з дитиною! Взимку всі ми чекаємо літа, а влітку мало не вмираємо в очікуванні відпустки. Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. І ще корисні поради від друзів. Дуже-дуже важливо! Відпочинок на морі з дітьми - найпопулярніший тип ...

Відпочинок на морі і памперс

Відпочинок на морі і памперс. Навички гігієни. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок. Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води.

Навчіть як навчити плавати

Навчіть як навчити плавати. . Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. У мене таке предложенік давайте обговоримо як вчити дітей плавати?! Я ніяк не вчу плавати напевно, але пірнати пірнаємо цілком успішно.

Хто-небудь їздив з 10 місячною дитиною

Відпочинок на морі з дитиною: 15 порад, як привчити до води. Куди поїхати з дитиною на море в 2016 році? На щастя, в нашій країні є море. Куди б не відправилися батьки - на автомобілі за місто, до моря або на прогулянку по європейських столицях - вони легко можуть взяти ...

Чому дитина боїться води?
Навчитися плавати за 2 тижні - реально?
Малюка в дорослий басейн небажано?
К привчити до метро?
Скільки занять?
К навчити плавати малюка?
Чи можна навчити дитину плавати в 1год3 міс?
Навіщо ж тоді ми дитини привезли на море ?
Навіщо він, якщо ми спеціально приїхали купатися в морі?
Не хочеш в воду?

Новости