Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Законники» Лавасогли Батумський і Хонскій влаштували побоїще через еротичні знімків

На фото: Бійка «законників» Лавасогли Батумського і Хонского

Опублікував (а): Ян Шпільман 24-08-2018, 12:36 1 393 0

Конфлікт, що тягнеться з минулого року, закінчився позбавленням титулу одного з них.

Бійкою закінчилася розмова «злодіїв в законі» Мінді Горадзе (Лавасогли Батумський) і джейрана Кінцурашвілі (Джейран Хонскій) в одному з ресторанів турецького міста хопу. Рукопашна, в якій взяли участь і інші «законники» - Гія Гогеліані, Како Ланд, Джумбер Байраміді (Бонч), Тамаз Карцівадзе (Кусо) і Паата Бакрадзе, потрапила на камери відеоспостереження, встановлені в закладі.

Запис починається з того, що стоїть поруч з Лавасогли Гія щось різко висловлює джейранят, що сидить навпроти нього через стіл спиною до камери. Після нетривалої перестрілки, він спрямовується до опонента, а решта співрозмовники підхоплюються, щоб перешкодити Гогеліані наздогнати джейрана Хонского. Однак, в цей же момент в натовп вклинюється Міндія і б'є джейрана потужним правим в щелепу. Інші намагаються не дати опонентам зійтися, але Лавасогли Батумського вдається знову вдарити по обличчю Кінцурашвілі. Після невеликої заминки, коли конфлікт котрий нібито починає йти на спад, удар ззаду джейранят завдає вже Гогеліані. У відповідь Джейран кидається на нього і валить на підлогу. Але ззаду знову підскакує Міндія і охоплює джейрана переводить його в партер. Далі на нього сиплються безладних ударів руками і ногами інших учасників бійки.

Нарешті, «законників» вдається все ж розвести по різних кутах. Але на останніх секундах відео видно, що розпалений Міндія ще раз коротким лівим стусаном б'є джейрана в область обличчя.

Нагадаємо, конфлікт між джейранят і Мінді почався з пред'явлення Лавасогли Батумським претензій Хонскому в зв'язку з тим, що той дозволив собі якесь фривольний спілкування з його дружиною, поки він сидів у грузинській в'язниці. Зокрема, відомо, що Кінцурашвілі нібито посилав їй в цей час свої еротичні знімки. Вийшовши на свободу в минулому році, Міндія побив джейрана, однак бути «злодієм» від цього той не перестав, тому що по цій частині претензій до нього не було.

Однак, на цей раз, за ​​деякими даними, джейранят все-таки оголосили, що він більше не «злодій», так як він торкнувся вже не особистого, нібито розпускаючи про Міндію чутки.

У той же час свого «злодійського» статусу може втратити й сам Лавасогли Батумський. По крайней мере, це питання відразу після свого недавнього звільнення підняв його давній опонент Аслан Кобуладзе (Аслан Батумський). Останньому не сподобалося, що за час його відсидки Міндія підім'яв під себе все що контролювалися їм об'єкти в рідному Батумі.

Новости